Aralık 2007 Anneleri

canım sende bizdensin ne güzel.kendine bi takvim yapıp koyarsan cinsiyetini ne kadarlık olduğunu sürekli takip ederiz.raabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin....

sevgili mavili nasıl bir takvim bu ben biraz acemiyim bana yardım edersen sevinirim. şu anda(27.09.2007) tam 27+0 haftalık hamileyim bebişimin cinsiyeti erkek. hepimizin bebişşini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım bak aşağıdaki linki al kişisel ayarlarından imza kısmına kopyala.ben yaptım sana takvim. o otomatik ilerler....

selam kızlar uzun zamandır yoktım. neler yapıyorsunuz. bebişler nasıl sizler nasılsınız. hepinizi çok özledim. bizim kızın maşallahı var teyzeleri. bugün doktordaydık. 1400 gr olmuş. Hepinizi çoook öptüm

sevarcım nerelerdesin inan merak ettim seni.maşallah demek herşey yolunda kızında almış kiloları aman nazar değmesin.bende ayın 11 gidicem hemde nst ye giricem heyecanla bekliyorum.Şeniz

slm kıslarr nabersiniz.ben grip oluodum direkten döndüm 1 gün işe gelmedim dinlendim.allahtan iim şimdi.tam yakalanmadan atlattım..

sevarcımmm maşallah kızına canım..bizde merak ediyorduk seni.....aaba benim kzım ne kadar oldu

denizcim geçmiş olsun canım...dikkat et bolca c vitamini al canımmm

sağol cnm öle yapıyorum zaten.bide allahtan içtiğim vitaminlerde vücudu koruyo yoksa çoktaaann ben grip olmuştum bide benim gribim zor geçer...

Denizcim Geçmiş Olsun.bu Aralar Her Kes Grip.çok Dikkat Etmek Gerekiyor.dinlenmeye Bak Bol Bol Meyve

denizcim geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine sevarcım sen de hoşgeldin kızına da maşallah ben de merak ediyorum paşamı bakalım ne kadar oldu dr gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorumm

ya kızlar ne zaman doğum yapıcaz yaaa daha aralığa çok var yaaa ben sıkıldım doğsun artık yaaa ne bu böyle o orda bekliyor biz burda bekliyoruz neden 9 ay neden 7 ay değil şimdi doğsa ne ii olur pc başında :))))))))))

serap doğum günün kutlu olsun canımmmm, umarım önümüzdeki yıl kızın ve eşinle kutlarsın doğum gününü, yaşlanmak konusuna gelince 30 a ramak kaldı benimdeeee biranönce doğuracağımız kadar doğuralımmm

canim dogum günün kutlu olsun,insaallah seneye bebeginle beraber kutlarsiniz.

serapım canım benim doğum günün kutlu olsun bitanem.allah bebeğinle eşinle sağlıklı uzun huzurlu bir ömür nasip etsin canmımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…