Arkadaşlar Mükemmel ölçülerdeyim Cemil Ipekçi Randevu Için Yalvariyor Ama Ben şimdilik Düşünmüyorum! Belim 84cm. Kalçam 93 Cm ! çok Yakinda Mukemmel Bir Kütük Olma Yolunda Emin Adimlarla Ilerliyorum. Kendimi Ve Beni Bu Hallere Sokan Bebeğimi Tebrik Ederim
eğer fazla ayakta kaldıysan o yüzden olabilir bence erken doğum riskine fazla üzülme dr. abartmış olabilir benimde arkadaşımın bebeği çok ters duruyordu 1 ay yattı o senden çok daha kötü durumdaydı şimdi çok sağlıklı bi bebeği var bence sende dinlen günün çoğu zamanını dinlenerek geçir eminim çok sağlıklı bi bebeğin olacak dinlenen annelerin bebeği daha sağlıklı oluyor buna emin olll bazen dr. lar abartıyor bebeğinin aşağıda olma konusuna gelince bence gayet normal çünkü bebek senin karnında çok rahat ettiği anlamına gelir benim dr. fazla abartma dior bana devamlı çünkü şuna emin ol bebeğinin en rahat olduğu yer senin karnın o şimdi orda doyasıya hakimiyetini sürdürüyor ve karnının her yerini keşfe çıkmış die düşün bazen rahmine kadar iner bazende taa yemek boruna kadar gelir YETERKİ SEN ÜZÜLME ::)))))))) ben tüm anne adaylarını çok seviyorum onlara kıyamam tabii sanada biz çok şanslıyız karnımızda bi canlı var şu anda ve ona hayat veriyoruz bunu düşün ve kafana fazla takma canım muck Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
merhaba kızlar bende sizler gibi aralıkta doğum yapacam muhtemel doğum tarihi 29 aralık. kilolara gelince 49 la hamile kaldım şimdi 58 kiloyum maşallah varil olma yolunda ilerliyorum. aslında son ayda denizde şamandıra olarak iyi iş yaparım diye düşünüyorum. hepinize sevgiler...:Roflol:
merhaba kızlar bende sizler gibi aralıkta doğum yapacam muhtemel doğum tarihi 29 aralık. kilolara gelince 49 la hamile kaldım şimdi 58 kiloyum maşallah varil olma yolunda ilerliyorum. aslında son ayda denizde şamandıra olarak iyi iş yaparım diye düşünüyorum. hepinize sevgiler...:Roflol:
günaydın annişler.biz iyiyiz şükür.akşam karnımı ölçtüm göbişim 101 cm kalçam 104 cm ve kilom 63 yani 11 kilo bugüne kadar....şişko patatesim ben şişko patatesss
günaydın annişler.biz iyiyiz şükür.akşam karnımı ölçtüm göbişim 101 cm kalçam 104 cm ve kilom 63 yani 11 kilo bugüne kadar....şişko patatesim ben şişko patatesss
ya benimde karnım çıksın artık yaaaa daha 90cm de sürünüyorum bende kilo almak istiyorum benimde karnım çıksın kimse hürmet bile etmiyor bana (çünkü hamileleiğim onlara çok basit görünüyor ama bebek maşallah 27+3 üçünde ama kilosu 1400 ü bulmuş yani karnımda su aygırı var aama karnım yok yaaa)
eşim bile ağrılarıma inanmıyor herkesin karnı burnunda senin kadar şikayet etmiyor diyor hatta geçen gece bana masaj yap bile diyebildi mi dedi ben yaptım mı yaptım peki benim masaja ihtiyacım varmı var o yapıyor mu yapmıyor peki yapmamasının karnımın şiş olmaması ile ilgisi var mı var o zaman BE KARNIM NEDEN BÜYÜMÜYORSUNNNNNNNNNNNNNN Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen
ya benimde karnım çıksın artık yaaaa daha 90cm de sürünüyorum bende kilo almak istiyorum benimde karnım çıksın kimse hürmet bile etmiyor bana (çünkü hamileleiğim onlara çok basit görünüyor ama bebek maşallah 27+3 üçünde ama kilosu 1400 ü bulmuş yani karnımda su aygırı var aama karnım yok yaaa)
eşim bile ağrılarıma inanmıyor herkesin karnı burnunda senin kadar şikayet etmiyor diyor hatta geçen gece bana masaj yap bile diyebildi mi dedi ben yaptım mı yaptım peki benim masaja ihtiyacım varmı var o yapıyor mu yapmıyor peki yapmamasının karnımın şiş olmaması ile ilgisi var mı var o zaman BE KARNIM NEDEN BÜYÜMÜYORSUNNNNNNNNNNNNNN Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen
Günaydin Kizlar
Bu Sabah Doktora Gittim.akıntım çoğaldığı için gitmiştim mantardan kaynaklı dedi ilaç verdi. doğumu Devlet Hastanesinde Yapmayi Düşündüğüm Için Artik Oraya Kontrole Gidicem.11 Eylülde Nst Ye Girecekmişim.nstyi Duyunca Heyecan Yapti Bende.nst Nasil Bişey Bilgisi Olan Varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?