Aralık 2007 Anneleri

oo sizdekide kilomu siz bide beni görseniz 15 kilo aldım şimdiye kadar e heralde doğurana kadar da bi 15 kilo daha alırım 30 la tamamlayacam bi işi galiba .nede olsa asıl kiloyu son aylarda alıcaz şişko ettin be oğlum beni ama olsunn sana değer bebişimm :):):)

9 kiloda bende var.arada 10 oluyo tekrar düşüyo.karın çevrem de 93 cm...şişko patatesim ben.şişkooooooooooooooooooo

canım benim çok sağol beni rahatlattın..Allah senin de ve hepimizin yardımcısı olsun..:1hug:

merhaba kızlar bende sizler gibi aralıkta doğum yapacam muhtemel doğum tarihi 29 aralık. kilolara gelince 49 la hamile kaldım şimdi 58 kiloyum maşallah varil olma yolunda ilerliyorum. aslında son ayda denizde şamandıra olarak iyi iş yaparım diye düşünüyorum. hepinize sevgiler...:Roflol:

canım sende bizdensin ne güzel.kendine bi takvim yapıp koyarsan cinsiyetini ne kadarlık olduğunu sürekli takip ederiz.raabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin....

aramıza hoşgeldin hepimizn başı kilolarla dertte napıcaz bakalım bebeğinin takvimini sen de yap hayatım görelim bakalımm

günaydın aralık annişleri.güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.umarım herkes iyidir.

günaydın annişler.biz iyiyiz şükür.akşam karnımı ölçtüm göbişim 101 cm kalçam 104 cm ve kilom 63 yani 11 kilo bugüne kadar....şişko patatesim ben şişko patatesss

günaydın annişler.biz iyiyiz şükür.akşam karnımı ölçtüm göbişim 101 cm kalçam 104 cm ve kilom 63 yani 11 kilo bugüne kadar....şişko patatesim ben şişko patatesss

elifcim hiç üzme kendini bende aynıyım canım. ben hep karnımı ölçmeyi unutuyorum merak ettim şimdi.bende unutmasam akşam ölçerim.olsun biz anne olucaz kolaymı.artık zaman sanki daha yavaş geçer oldu.

Hiç üzülmüyorum Semacim Kilolari Dert Etmiyorum Artik.ama Gerçekten Zaman Hiç Geçmez Oldu

ya benimde karnım çıksın artık yaaaa daha 90cm de sürünüyorum bende kilo almak istiyorum benimde karnım çıksın kimse hürmet bile etmiyor bana (çünkü hamileleiğim onlara çok basit görünüyor ama bebek maşallah 27+3 üçünde ama kilosu 1400 ü bulmuş yani karnımda su aygırı var aama karnım yok yaaa)
eşim bile ağrılarıma inanmıyor herkesin karnı burnunda senin kadar şikayet etmiyor diyor hatta geçen gece bana masaj yap bile diyebildi mi dedi ben yaptım mı yaptım peki benim masaja ihtiyacım varmı var o yapıyor mu yapmıyor peki yapmamasının karnımın şiş olmaması ile ilgisi var mı var o zaman BE KARNIM NEDEN BÜYÜMÜYORSUNNNNNNNNNNNNNN Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen Kötü Kazen

BEBİŞİNİN MAŞALLAHI VAR GERÇEKTENDE.NE GÜZEL İŞTE BEBEĞİN BÜYÜYOR SENDE ŞİŞMİYOSUN RAHAT RAHAT HAREKET EDEBİLİRSİN.İÇ KARNIN GENİŞ SANIRIM BENİMDE KARNIM ÇOK YOKTU 2-3 HAFTADIR BÜYÜMEYE BAŞLADI.KARNIN ŞİŞİNCE HÜRMET EDECEKSE HİÇ ETMESİN.KARNIN BÜYÜKLÜĞÜ ÖNEMLİ DEĞİL BENCE SONUÇTA KÜÇÜKTE OLSA ORDA BİCAN TAŞIYORSUN.HİÇ TAKMA CANIM ERKEK MİLLETİ

canım senin iç karnın geniştir benim ilk hamileliğimde karnım öyleydi küçükcüktü son güne kadar kedi yavrusu falan doğrurum zannediyorlardı, oğlum bir doğdu 4.400 gr kimse inanamadı karnına fazla takılma ne güzel rahatsın şişti mi rahat hareket edemiyorsun, yatamıyorsun, oturamıyorsunnn öfff birsürü sıkıntı işte, şükret haline

Günaydin Kizlar

Bu Sabah Doktora Gittim.akıntım çoğaldığı için gitmiştim mantardan kaynaklı dedi ilaç verdi. doğumu Devlet Hastanesinde Yapmayi Düşündüğüm Için Artik Oraya Kontrole Gidicem.11 Eylülde Nst Ye Girecekmişim.nstyi Duyunca Heyecan Yapti Bende.nst Nasil Bişey Bilgisi Olan Varmi?

kızlar size akıl danışmak istiyorum.11 ekime randevu verdi doktor bana 31+5 haftalık olucam.doğum izni için 32.haftayı doldurmakmı gerekiyor doktora sormayı unuttum şimdi aklıma geldi.sizce raporu verirmi?

semacım geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsin, nst için karnına elektrot bağlıyorlar ve bebeğin kalp atışlarını kaydediyorlar korkulacak bişey yok aksine insana o atışları duymak mutluluk veriyor o kadar hızlı atıyor ki minik kalpleri arada bir tekme sesleri de duyacaksın bak bende heyecanlandım şimdi bakalım ben ne zaman giricem

ya kızlar midem çok yanıyor..kaç gecedir uyuyamıyorum..hamilelik öncesinde de mide şikayetlerim vardı ama bu kadar değil..gavıscon kullanıyorum ama bana mısın demiyorum..oturarak uyuyamaya çalışıyorum..ama ne yesem ağzıma kadar çıkıyor..asitten boğazım tahriş oldu..siz bu tür bi durumla karşılaştınız mı ya da önereceğiniz bişey var mı?sanırım reflü oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…