canım nasılsın oğlişin çok sağlıklı görünüyor maşallah, gaz sancıları başladı mı, yirmi günlükten sonra başlar umarım fazla olmazzz
Cok gecmisolsun deniz cok üzüldüm insallah en kisa zamanda birseyi kalmaz. Öp oglusunu benim icin. Bu arada ismi berat mi öyleyse ogluslarimiz adas :) Ayrica sana cok benzettim ya tipki sen.
Cok sagol canim Allaha sükür sagligi yerinde. ama tabi yavas yavas gaz basliyor sabahlari tuvaletinde zorlaniyor insallah cogalmaz. Ya seninki ne alemde abisisnin esmer hali sanki demi :)
hülya nasılsın canım doğum yaptım diye pek giremiyorum kızzz o senin oğlun mu maşallah ne zaman doğdu yerim onu ben
slm güsel anneler nabersiniz.valla benim oğlumda büyük insan gibi gündüzleri biz otruyos o oturuyo.oğlum diyorum bebek dediğin uyur öyle büyür:):)gecede 1 defa veya 2 defa uyanıyo.bu arada sütünüz emmesi nasıl benimki zaten baştan beri hem emziyodum arkasından mama veriyodum.şimdi gündüz hiç emmiyo istemiyo bıarkacak galiba.süreklide emziremyiorum çalıştığım için.öğlen gidiyorum ama mama daha kolayına geliyo daha fazla aktığı için memeden de az akınca basıyo bağırtıyı.
aynen öyle alıştı biberona beni beğenmiyo :) sağol hülyacım seninkide maşallahı var.sen bunun arkasından kız doğurusun :) kız gibi yüzü var çok kibar maşallah:) benimkide öyle kız yüzlü :) kırkınız hayırlı olsun bu arada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?