Aralık 2007 Anneleri

canım nasılsın oğlişin çok sağlıklı görünüyor maşallah, gaz sancıları başladı mı, yirmi günlükten sonra başlar umarım fazla olmazzz

Cok sagol canim Allaha sükür sagligi yerinde. ama tabi yavas yavas gaz basliyor sabahlari tuvaletinde zorlaniyor insallah cogalmaz. Ya seninki ne alemde abisisnin esmer hali sanki demi :)

Cok sagol canim Allaha sükür sagligi yerinde. ama tabi yavas yavas gaz basliyor sabahlari tuvaletinde zorlaniyor insallah cogalmaz. Ya seninki ne alemde abisisnin esmer hali sanki demi :)

gaz sancıları bizde de var canım üç ay böyle gider, dediğin gibi abisinin esmeri ama saçları abisinin de öyleydi bebekken, sonra dönüyorlarr

hülya nasılsın canım doğum yaptım diye pek giremiyorum kızzz o senin oğlun mu maşallah ne zaman doğdu yerim onu ben

hülya nasılsın canım doğum yaptım diye pek giremiyorum kızzz o senin oğlun mu maşallah ne zaman doğdu yerim onu ben

tşk canım sen nasılsın nehir nasıl, ben 15 aralıkta doğum yaptım
ardam biraz hasta geniz akıntısı var balgam yapıyor boğazı
inş çabucak geçer

Hülya maşallah bu ne kadar güzel ya, 1 aylık gibi değil maşallah ya. Sizin uyku düzeniniz nasıl? Benim kızım gündüz uyuyor gece uyanık. Bunu normal döngüye çevirmenin yolu var mı kızlar ya. Gerçi sağlık olsun insan herşeye alışıyor ama.

teşekkür ederim canım, benim büyük oğlum oyleydi, geceyle gündüzü karıştırmıştı, zaten bebeklerde gece gündüz kavramı yoktur, 40 ından sonra düzelir derler, umarım senin kzında düzelir yapacak bişey yok şimdilik, canım resmi yok mu kızının koysan da görsek

slm güsel anneler nabersiniz.valla benim oğlumda büyük insan gibi gündüzleri biz otruyos o oturuyo.oğlum diyorum bebek dediğin uyur öyle büyür:):)gecede 1 defa veya 2 defa uyanıyo.bu arada sütünüz emmesi nasıl benimki zaten baştan beri hem emziyodum arkasından mama veriyodum.şimdi gündüz hiç emmiyo istemiyo bıarkacak galiba.süreklide emziremyiorum çalıştığım için.öğlen gidiyorum ama mama daha kolayına geliyo daha fazla aktığı için memeden de az akınca basıyo bağırtıyı.

tabi alıştı biberona dolu dolu geliyor, memeden emmek zor gelmiştir onaa
keşke daha uzun süre emse sen inat et de bırakmasın canım
ayrıca çok tatlı maşallahhh
ardamın da yarık kırkı çıkıyor teyzeleriiii

aynen öyle alıştı biberona beni beğenmiyo :) sağol hülyacım seninkide maşallahı var.sen bunun arkasından kız doğurusun :) kız gibi yüzü var çok kibar maşallah:) benimkide öyle kız yüzlü :) kırkınız hayırlı olsun bu arada ..

denizcim valla beni gaza getirmee hemen üçüncüyü doğurmaya kalkışırım kızı bulmak içiinn
senin oğlişinde çok tatlı maşallahhh, allahım nazarlardan korusun meleklerimizi

selam arkadaşlar,umarım herkes iyiidir.Ben 29 Aralıkta doğum yaptım.Çok tatlı bir kızım oldu.Adı Cemre .Oğlumdan sonra onun olmasını tam 9 yıl bekledim.İçimde hep ikinciçocuk ve özelliklede kız çocuğu özlemi vardı.Allahıma şükür bu isteğim kabul oldu.Yanlız bunun tadını çıkartamıyorum.Çünkü hamilelik depresyonuna girdim.Bebeğimle yanlız kalamıyorum,içimde onu kaybetme,bana bir şey olursa onlar yapacak gibi bir sürü korkular var.Depresyona girmeme babamın yakın zamanda ani vefatı ve benim çok hareketli bir hayattan birden bire eve bağlanmış olmam sebeb oldu.Bunları sizinle paylaşmak istedim.Buraya yazmak bile beni biraz olsun rahatlattı.Benim gibi sıkıntı yaşayan yada yeni doğum yapmış arkadaşlarla tanışıp konuşmak bana iyi geleck herhalde benimle dertleşirseniz sevinirim.Sevgilerimle

slm maviii bana da doktorum 17 aralik ve 26 aralik arasinda demisti ama bizim oglan acele etti 11 aralikta dunyaya geldi 6 gun daha bekleseydi benim dogum gunumde dogacakti bende 17 aralikta dogmustum) bu arada allah anali babali buyutmek nasip etsin

bende 24 aralıkta doğum yaptım.bugün oğlum tam 3 ayını doldurdu.Allah tüm annelere ve anne adaylarına kolaylıklar versin...amin..

hanımlar bende 8 aralık annesiyim oğluşumu kucağıma aldım
darısı bekleyen herkese..annelik çok güzel çok özel bişey heleki bebeğinize zor kavuşuyorsanız.bebeğimi çok bekledim nihayet kavuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…