Aralık 2007 Anneleri

moonnshine canım çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün daha yeni gördüm. sonund sende kurtulmuşsun...bende suni sancı çektim 11 saat çok zor oluyo bilirim...rabbim analaı babalı sağlıklı büyütmek nasiip etsin inşallah vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olması dileğiyle canım....

kızlar bebişleriniz nasıl?benimki çok huysuz hiç doymuyor....sürekli emmek istiyor göğsümün birinde süt bezesi oldu onu emziremiyorum diğer göğsümün sütü de yetmiyor mama verdim çok kere sizinkiler nasıl????

elif canımmmözledik valla, canım benim arda da öyle çok sık emiyor, ama bu çok normal, senin durumun daha zormuş, peki süt bezesi nasıl geçermiş, dra danışsaydın, tek göğüs yetmez tabi, mama çok gaz yapar dikkat et canım

bende özledim valla .en çok da kızımın karnımdaki günlerini özledim ne güzeluyuyordum gwziyordum....doktor sütü sağmamı söyledi bende pompa aldım sağıyorum sütü ama sağdığım göğsümde tekrar süt olmuyor anlamadım artık kızıma veriyorum bu gösümü de düzelecek inşallah...herkes mama verme diyor ama mecbr kalıyorum...sabahlara kadar uyuuyor eşek sıpası

Tesekkür ederim mavili cok saol kurtulduk sonunda gercekten suni sanci daha zor.
Dogum hikayemide yazdim ama artik imza ayari yok sanirim resmi upload ettim hülyacim tarifindeki gibi ama kk da imza ayarini bulamadim.

kizlar masallah bebeklerinize cok tatli gozukuyorlar benimde 8 gun kaldi hesaplara gore sizin bebislerin resimlerini gorunce dayanamadim agladim ne guzel bir duygu insallah bende en kisa zamanda kavusurum bebegime

selam kızlarrrrr oğlum gülmeye başladı söylediklerimi algılıyor, bide gözleri ile takip ediyorrr sizin melekleriniz nasıllll
moonshine canım artık imza bölümü kaldırıldı

selam herkeze herkez bebıslerıne kavusmus 6 gun rotarla bende kavustum kızıma.
30-12 sabahı suyum geldıgı ıcın agrısız sancısız gıttım hastaneye.tabı hemen yatıs verdıler bır kac saat bekledım oyle sonra 45 dakıkalık sancılı bır surecten sonra dogumhaneye aldılar benı ve tam 15 dakıka sonra kızımla gozgoze geldık.o anı unutabılmem tarıf edebılmem mumkun degıl..bu arada 6 tane dıkıs atıldı hıc bır sorunum yok dogumhaneden yuruyerek cıktım kızım kucagımda sankı orda bırakırsam kaybolacakmıs gıbı geldı bana hemsırelerı dktrumu bıle dınlemedım aldım kızımı kucagıma dogru odama...yanı kolay bır dogum oldu umarım herkez boyle kolay dogum yapar.(gercı o 1 saatlık surec adamın anasını aglatıyor ama olsun deger)
kızım 3,420 gr 48 cm geldı dunyaya ve tıpkı babası bu kadar benzemek zorundamıydı bılemıyorum ama olsun genede guzel bır kız olacak AZRAMM omrumun cıcegı bekledıgımıze degdı ya o yeter..
bu arada dogumdan sonra 4 kılo kaldı bende.gobek gıttı dogum yaptıgıma kımse ınanmıyor ama caktırmadan o kalan 4 kıloyu basenlere ozenle dagıtmısım sanırım pantalonlarım olmuyoo.. nasıl verıcem bu basendekı 4 cm fazlalıgı bılen varsa yardım etsın lutfenn yoksa bunalıma gırecegım kocama caktırmıyorum dıkıslerım var pantalon gıyemıyorum dıyorum ama bır kac gun sonra onada ınanmayacak kac gun oyalarımkı boyle.HELP MEEE....

canım gözün aydın, allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin, ismi kadar huyu suyu bahtı da güzel olur inşallahhh
canım kilo sorununa gelince ben de hemen hemen tüm kilolaro verdim ama basenlerde genişleme var senin gibi, işin sırrı sık sık emzir ve hareket, umarım kısa zamanda kurtuluruz fazlalıklardan
canım azranın resmini de koysaydın, minik prensesi görelimmm

oy oy yerim ben o prensesi maşallahhhhh, çok tatlı annesi, op benim yerime onu, allah nazarlardan korusunnn

Hayırlı olsun canıma.s. Allah analı babalı büyütsün bebeğini...
Benimde bugün 1 ay oldu. 3 kilo kaldı eski kiloma dönmeye. Bende de basen değilde göbek var. Bakalım 3 gün sonra kontrolüm var dr. sorup göbek eritme çalışmalarına başlamam lazım. (sezeryan oldum da) Kocişim sorup duruyore bu göbek böyle kalacak mı diye. Yandık vallahi

eslenay gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün ne kadar kolay doğum yapmışsın...ben 11 saat suni sancı çektim ama doğum kolay olmuştu...ben kızımın ilk şeyini gördüm...kan içindeydi....
neyse ben bütün kilolarımı verdim sayılır 17 killo almıştım 3 kilom kaldı...pantolonların bazıları oluyo bazıları olmuyo....göbek de gitti...ama lekeler duruyo...kilo umrumda değil.şu bunalımlı günler bi geçseydi hayırlısı ile ....

hepınıze tesekkur ederım Allah hepımızın bebıslerını analı babalı saglıklı buyutmeyı nasıp etsın ınsallah..bu arada ben depresyona gırmek uzereyım kolay bır hamılelık gecırdım son gunumde bıle sokaklarda fınk atıyordum ama kızım oldugundan berı burnumu dısarı cıkaramıyorum cunku kızım evın kapısından cıkar cıkmaz aglamaya baslıyor ve ben patlamak uzereyım ev kusu oldum cıktım yaa...
bırde bırsey soracagım benım dıkıslerım hala ıyılesmedı kanamam durdu ama dıkısım hala agrı yapıyor ya ne zaman ıyılesır bılen varmı otururken hala zorlanıyorum bırde dktrum bırsey soylemedı ılk muayeneye ne kadarlıkken gıdılıyor?..(bugun 16 gunum doldu)

sagol cnm allah hepimizinkini bizlere bağışlasın.iznim bu kadardı .zaten içim rahat annemle oğluşum.berat iyi ama ayak parmağına ip dolanmış oğlumun altını açtımızda farkettik tam boğum yerine oturmuş ip nerden geldiyse kemiğe kadar kesmiş parmağını allah korumuşbenneyaptımki.onunla uğraşıyoruz dayanamıyorum ona bişey olmasına bi hafta ilaç kullandık hiç birleşme olmayınca ortopediciye götürdüm.:1no2:sardılar ayağını bugün ilk pansuman olacak öğleden sonra.2 güne bir pansumana gidecek.inşallah çabuk iyileşir.aman dikkat edin ellerinde ve ayaklarında oluşan pamukçuklardan oldu.saniyelik bişeymiş hemen kesermiş et taze olduğu için.sizin bebeişler nasıl???

geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşirrr

Cok gecmisolsun deniz cok üzüldüm insallah en kisa zamanda birseyi kalmaz. Öp oglusunu benim icin. Bu arada ismi berat mi öyleyse ogluslarimiz adas :) Ayrica sana cok benzettim ya tipki sen.

Cok gecmisolsun deniz cok üzüldüm insallah en kisa zamanda birseyi kalmaz. Öp oglusunu benim icin. Bu arada ismi berat mi öyleyse ogluslarimiz adas :) Ayrica sana cok benzettim ya tipki sen.

canım nasılsın oğlişin çok sağlıklı görünüyor maşallah, gaz sancıları başladı mı, yirmi günlükten sonra başlar umarım fazla olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…