elif canımmmözledik valla, canım benim arda da öyle çok sık emiyor, ama bu çok normal, senin durumun daha zormuş, peki süt bezesi nasıl geçermiş, dra danışsaydın, tek göğüs yetmez tabi, mama çok gaz yapar dikkat et canım
selam herkeze herkez bebıslerıne kavusmus 6 gun rotarla bende kavustum kızıma.
30-12 sabahı suyum geldıgı ıcın agrısız sancısız gıttım hastaneye.tabı hemen yatıs verdıler bır kac saat bekledım oyle sonra 45 dakıkalık sancılı bır surecten sonra dogumhaneye aldılar benı ve tam 15 dakıka sonra kızımla gozgoze geldık.o anı unutabılmem tarıf edebılmem mumkun degıl..bu arada 6 tane dıkıs atıldı hıc bır sorunum yok dogumhaneden yuruyerek cıktım kızım kucagımda sankı orda bırakırsam kaybolacakmıs gıbı geldı bana hemsırelerı dktrumu bıle dınlemedım aldım kızımı kucagıma dogru odama...yanı kolay bır dogum oldu umarım herkez boyle kolay dogum yapar.(gercı o 1 saatlık surec adamın anasını aglatıyor ama olsun deger)
kızım 3,420 gr 48 cm geldı dunyaya ve tıpkı babası bu kadar benzemek zorundamıydı bılemıyorum ama olsun genede guzel bır kız olacak AZRAMM omrumun cıcegı bekledıgımıze degdı ya o yeter..
bu arada dogumdan sonra 4 kılo kaldı bende.gobek gıttı dogum yaptıgıma kımse ınanmıyor ama caktırmadan o kalan 4 kıloyu basenlere ozenle dagıtmısım sanırım pantalonlarım olmuyoo.. nasıl verıcem bu basendekı 4 cm fazlalıgı bılen varsa yardım etsın lutfenn yoksa bunalıma gırecegım kocama caktırmıyorum dıkıslerım var pantalon gıyemıyorum dıyorum ama bır kac gun sonra onada ınanmayacak kac gun oyalarımkı boyle.HELP MEEE....
selam kızlarrrrr oğlum gülmeye başladı söylediklerimi algılıyor, bide gözleri ile takip ediyorrr sizin melekleriniz nasıllll
moonshine canım artık imza bölümü kaldırıldı
selam herkeze herkez bebıslerıne kavusmus 6 gun rotarla bende kavustum kızıma.
30-12 sabahı suyum geldıgı ıcın agrısız sancısız gıttım hastaneye.tabı hemen yatıs verdıler bır kac saat bekledım oyle sonra 45 dakıkalık sancılı bır surecten sonra dogumhaneye aldılar benı ve tam 15 dakıka sonra kızımla gozgoze geldık.o anı unutabılmem tarıf edebılmem mumkun degıl..bu arada 6 tane dıkıs atıldı hıc bır sorunum yok dogumhaneden yuruyerek cıktım kızım kucagımda sankı orda bırakırsam kaybolacakmıs gıbı geldı bana hemsırelerı dktrumu bıle dınlemedım aldım kızımı kucagıma dogru odama...yanı kolay bır dogum oldu umarım herkez boyle kolay dogum yapar.(gercı o 1 saatlık surec adamın anasını aglatıyor ama olsun deger)
kızım 3,420 gr 48 cm geldı dunyaya ve tıpkı babası bu kadar benzemek zorundamıydı bılemıyorum ama olsun genede guzel bır kız olacak AZRAMM omrumun cıcegı bekledıgımıze degdı ya o yeter..
bu arada dogumdan sonra 4 kılo kaldı bende.gobek gıttı dogum yaptıgıma kımse ınanmıyor ama caktırmadan o kalan 4 kıloyu basenlere ozenle dagıtmısım sanırım pantalonlarım olmuyoo.. nasıl verıcem bu basendekı 4 cm fazlalıgı bılen varsa yardım etsın lutfenn yoksa bunalıma gırecegım kocama caktırmıyorum dıkıslerım var pantalon gıyemıyorum dıyorum ama bır kac gun sonra onada ınanmayacak kac gun oyalarımkı boyle.HELP MEEE....
deniz canım nasılsın çok özledik inan merka ettik seni, umarım oğlun ve sen iyisindir, çok çabuk iş yaşamına dönüyorsun, oğluna kim bakacak, neyse sen iş başı yap da bol bol görüşürüz canım, kendine ve oğluna iyi bak, allah uzun ömürler versin, ağız tadınızı bozmasın
sagol cnm allah hepimizinkini bizlere bağışlasın.iznim bu kadardı .zaten içim rahat annemle oğluşum.berat iyi ama ayak parmağına ip dolanmış oğlumun altını açtımızda farkettik tam boğum yerine oturmuş ip nerden geldiyse kemiğe kadar kesmiş parmağını allah korumuşbenneyaptımki.onunla uğraşıyoruz dayanamıyorum ona bişey olmasına bi hafta ilaç kullandık hiç birleşme olmayınca ortopediciye götürdüm.:1no2:sardılar ayağını bugün ilk pansuman olacak öğleden sonra.2 güne bir pansumana gidecek.inşallah çabuk iyileşir.aman dikkat edin ellerinde ve ayaklarında oluşan pamukçuklardan oldu.saniyelik bişeymiş hemen kesermiş et taze olduğu için.sizin bebeişler nasıl???
Cok gecmisolsun deniz cok üzüldüm insallah en kisa zamanda birseyi kalmaz. Öp oglusunu benim icin. Bu arada ismi berat mi öyleyse ogluslarimiz adas :) Ayrica sana cok benzettim ya tipki sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?