Saka gibi ama ben hala dogum yapamadim. Inanamiyorum kabus görüyorum galiba. Hergün sanci hafif ama acilma yok tamamiyle inmemis bebek. Hergün hastanedeyim kalp atislari dinleniyor. Yarin suni sanci vermek istiyorlardi ama istemiyorum ben eger bebegim iyi ise 14 .gününe kadar beklemek halada olmassa (yok artik ) sezeryan istedigimi söylicem. Burda hiiic sicak bakmiyorlar ama napim. suni sancida aralar daha kisa ve sancilar ani ve sert oluyormus ve bebegin kalp atislari yavasliyormus ve sonuc yine sezeryana gitme ihtimali yüksekmis. Internetten yaptigim arastirmalar öyle diyor.
Aralik anneleri odasida bosaldi bir ben kaldim galiba, aglicam simdi bak yineeeee senağlama
suan 40+10
Kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkür ederim. Allahima sükürler olsun bende artik dogum yaptim. Hülyacim hemde dedigin gibi o gün dogum yaptim suni sanci ile. Birakmadilar hastanede. Detaylari daha sonra yazarim. Berat im araligin 31 de saat tam 18 de dünyaya geldi. Normal dogum oldu bugün ciktim hastaneden ikimizde iyiz cok sükür. enteresan bir dogum yasadim en kisa zamanda yazmak umudu ile kaciyorum ben malum :)
Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun.....
slm kizlar bende 29 aralikta dogum yaptim:sm_cool:.oglumun ismi emre bera 24saat dogum sancisi arti suni sanci cektim.cok zor ve uzun bir dogumdu. ama bebegimi elime alinca hepsini unuttum oglum 3010gr 51 cm sonra gorusuruz...
slm kıslar.bende 28 aralıkta doğum yaptım.suni sancı ile saat 11den geceye kadar.saat 03 16 da oğlum dünyaya geldi.zordu biraz ama gerçekten insan unutyo bile.göbeğimiz düşmedi daha...
Kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkür ederim. Allahima sükürler olsun bende artik dogum yaptim. Hülyacim hemde dedigin gibi o gün dogum yaptim suni sanci ile. Birakmadilar hastanede. Detaylari daha sonra yazarim. Berat im araligin 31 de saat tam 18 de dünyaya geldi. Normal dogum oldu bugün ciktim hastaneden ikimizde iyiz cok sükür. enteresan bir dogum yasadim en kisa zamanda yazmak umudu ile kaciyorum ben malum :)
slm kizlar bende 29 aralikta dogum yaptim:sm_cool:.oglumun ismi emre bera 24saat dogum sancisi arti suni sanci cektim.cok zor ve uzun bir dogumdu. ama bebegimi elime alinca hepsini unuttum oglum 3010gr 51 cm sonra gorusuruz...
slm kıslar.bende 28 aralıkta doğum yaptım.suni sancı ile saat 11den geceye kadar.saat 03 16 da oğlum dünyaya geldi.zordu biraz ama gerçekten insan unutyo bile.göbeğimiz düşmedi daha...
:1hug::1hug::1hug::arkadaşlar kimse yokmu huhuhuuuua.s.a.s.a.s.
selam ben yeni katılıyorum aranıza bende 2007 niin şanslı annelerindenim 20 kasım sezaryanla oldu çokta iiy oldu bence :1hug:
canım çok şükür sen de anne oldun, gözün aydın, allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin, en kısa zamanda hikayeni ve resmini bekliyoruz canım
hülyacim cok tesekkür ederim canim gösterdigin ilgi icin.kizlar hepinize cooook tsk ederim.Allah hepimize ve bebislerimize yar ve yardimci olsun.kolayca büyütmek dilegiyle.dogum hikayemi yazacagim ama önce resim eklemesini ögrenmem lazim.ugrasiyorum.basarinca dogum hikayemi yani masalimi da anlatacagimm:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?