Aralık 2007 Anneleri

ayy canım ya beklemek zor anlayabiliyorum seni.sağlıcakla alda kucağına bebişini.nasıl olsa çıkacak bebiş ama seni bekletior sidikli.ahh canım tek avazda inşallah.

erkek bebekler geç gelir diyolar ama elifin kızıda geç geldi zilloş.o erkek kız ayrımı yapmıyor sanırım.rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin herkese.elifcim kızın pek tatlı annesi.yerim ben onu yaa.

Kizlar iyi dilekleriniz ve dualariniz icin cok tesekkür ederim. Allahima sükürler olsun bende artik dogum yaptim. Hülyacim hemde dedigin gibi o gün dogum yaptim suni sanci ile. Birakmadilar hastanede. Detaylari daha sonra yazarim. Berat im araligin 31 de saat tam 18 de dünyaya geldi. Normal dogum oldu bugün ciktim hastaneden ikimizde iyiz cok sükür. enteresan bir dogum yasadim en kisa zamanda yazmak umudu ile kaciyorum ben malum :)
Rabbim isteyen herkesin kucagini doldursun.....

çok şükür canımmm gözün aydınnnnnn allah analı babalı büyütsün biran önce görüşmek dileğiyle hikayeni ve resmini bekliyoruz canım arkadaşımmm

slm kizlar bende 29 aralikta dogum yaptim:sm_cool:.oglumun ismi emre bera 24saat dogum sancisi arti suni sanci cektim.cok zor ve uzun bir dogumdu. ama bebegimi elime alinca hepsini unuttum oglum 3010gr 51 cm sonra gorusuruz...

slm kıslar.bende 28 aralıkta doğum yaptım.suni sancı ile saat 11den geceye kadar.saat 03 16 da oğlum dünyaya geldi.zordu biraz ama gerçekten insan unutyo bile.göbeğimiz düşmedi daha...

slm kizlar bende 29 aralikta dogum yaptim:sm_cool:.oglumun ismi emre bera 24saat dogum sancisi arti suni sanci cektim.cok zor ve uzun bir dogumdu. ama bebegimi elime alinca hepsini unuttum oglum 3010gr 51 cm sonra gorusuruz...

canım çok şükür sen de anne oldun, gözün aydın, allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin, en kısa zamanda hikayeni ve resmini bekliyoruz canım

slm kıslar.bende 28 aralıkta doğum yaptım.suni sancı ile saat 11den geceye kadar.saat 03 16 da oğlum dünyaya geldi.zordu biraz ama gerçekten insan unutyo bile.göbeğimiz düşmedi daha...

canım sende aramıza hoşgeldin, allah bebeğine uzun ömürler versin, benim oğlumda 15 aralıkta doğdu

gözün aydın canım gule gule buyut saglıkla

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsüna.s.

Ne mutlu sana canım Allah analı babalı büyütsün yavrunu.a.s.
Benim güzel meleğimde 14 Aralıkda doğdu.
Bizimde göbeğimiz 10 gün sonra düşmüştü merak etme 1-2 güne kadar düşer

Gözün aydın canıma.s.
Demek sende kovuştun yavruna Allah analı babalı büyütsün

selam ben yeni katılıyorum aranıza bende 2007 niin şanslı annelerindenim 20 kasım sezaryanla oldu çokta iiy oldu bence :1hug:

:1hug::1hug::1hug::arkadaşlar kimse yokmu huhuhuuuua.s.a.s.a.s.

Cok tesekkür ederim hepinize, Rabbim bebeklerimizi bizlere bagislasin. Yeni dogum yapan arkadaslar sizleride cani gönülden tebrik ediyorum, zor is basardik ya Allahin izniyle. Allah herkesi kolayca kurtarsin ve bebis isteyen herkesin yüzünü güldürsün insallah.

Not : Alta resim nasil ekleniyor anlatabilirmisiniz ?

canım çok şükür sen de anne oldun, gözün aydın, allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin, en kısa zamanda hikayeni ve resmini bekliyoruz canım

hülyacim cok tesekkür ederim canim gösterdigin ilgi icin.kizlar hepinize cooook tsk ederim.Allah hepimize ve bebislerimize yar ve yardimci olsun.kolayca büyütmek dilegiyle.dogum hikayemi yazacagim ama önce resim eklemesini ögrenmem lazim.ugrasiyorum.basarinca dogum hikayemi yani masalimi da anlatacagimm:dance:

canım maşallah pek tatlı bebeğin, uzun ömürlü olsun
moonshine ve sen resim eklemeyi sormuşsun bu linki vereyim çok güzel anlatıyor umarım işine yarar
http://www.kadinlarkulubu.com/imzaya-resim-eklemek-isteyenler-icin-t20071/index.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…