Aralık 2007 anneleri

çokoprens

iki prens annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2007
2.766
15
318
46
Diğer
:emir_bebek: selam bayanlar. nisan ayında hamile kalıp aralık ayında doğum yapacak anneler bütün duygularımızı burada paylaşmaya ne dersiniz hafta hafta bebeğimizin gelişimleri hakkında konuşalım. en son 21 nisanda doktora giitm henüz bir kese halinde bebeğim kalp atışlarını duymak için 15 gün sonra çağırdı doktor ya sizin bebişler nasıl, sizlerden cvp bekliyorumm, yalnız bırakmayın:emir_bebek:

hey hamiş arkadaşlarım kimler bu yılın son bebeklerini doğuracak acaba. Paylaşımlarınızı bekliyorum. ben kısmetse Aralık ayında doğum yapacağım inşallah

doğru diyosun egemencim galiba aralık ayında tek doğum yapacak olan benim:) Güzelmi bilmiyorum tabi.

ne demek kabul ederseniz zeynepcim. ne güzel tecrübeli bir aralık annesi var aramızda. sarı kız yay burcu hakkında çok fazla bir bilgim yok canım. güzel bir burçtur inşallah. bıgsıze canım benimde 11 aralık gözüküyor doğumum kısmetse

Asla Emir Almayi Sevmezler. Ben Kizimla Hep Rica Ile Konuşurum ayrıca organize etmeyi çok sever

asi ve emir almayı sevmeyen bir çocuk zor bir çocuğum olacak herhalde:) yandık desenize iyi eğitmek ve ilgilenmek lazım kendisiyle desenize. Anneye düşkün olması iyi en azından.

bu arada zeynep canım bir kızım olursa inşallah adını zeynep koyacağım. Zeynep ismi çok sevdiğim bir isimdir kendimi bildim bileli kızım olursa adı zeynep olacak derdim hep. çok şükür şimdi hamileyim inşallah kızm olursa bu isimle anılacak. Allah tan eşimde zeynep ismini çok seviyormuş.

zeynep ismi benimde çocukluğumdan beri sevdiğim bir isimdi. hamileliğimde kızım olacağını öğrendiğimde eşim adı zeynep olsunmu demişti. bende hiç itirazsız kabul ettim allah gönlüme göre verdi anlayacağın.

ayrıca yay burcu kadını gerçekten zormuş

Ne güzel Allah gönlüne göre vermiş canım. Sağlıklı hayırlı bir ömrü olsunun kızının. yalnız yay kadınının zorluğu asiliğinden mi kaynaklanıyormuş yoksa başka zor yönleri dahamı varmış canım

Çok eğlencelidir yay burcu, fazla sosyaldir ve çok meraklıdır birazcık patavatsızdır. yalnız ilerde bir sürü aktiviteye katılmak istiycektir. Ben sana öğrencilik yıllarımda yaptığımı sıralıyım mesela, bando, folklör, resim kursları ve yarışmaları, bulmaca yapmak,üniversitede gazete çıkarmak, tiyatro kursuna gitmek,gitar çalmak, organizatörlük yapmak(herşeyin organizasyonu tiyatro, piknik,sinema,balolar vs) çevresi çok geniş olur.Çok eğleniceksin emin ol:)

benim erkek kardeşimde yay burcu 13 aralık.ilk zamanlarda pek çekingendi ama şimdi görmeyin.evet kesinlikle anneye çok düşkün oluyolar.şu an 20 yaşında gerçi :)

yandık gibi bıgsıze ama sarıkızın dedikleri de çok kötü şeyler değil baksana soysal bir çocuğumuz olacak inşallah. Artık bizde uğraşır durarız onunla birlikte...:)))

Back
X