- 22 Aralık 2022
- 672
- 731
- 33
- 31
Peki kaçıncı haftada yapıyorlar en erken? Ben cinsiyet öğrenmek için yaptırmak istiyorum da o fiyarları görünce vaGeçmiştimEvet evet tl isterseniz Eskişehir Osmangazi üniversitesini arayın sorun sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kaçıncı haftada yapıyorlar en erken? Ben cinsiyet öğrenmek için yaptırmak istiyorum da o fiyarları görünce vaGeçmiştimEvet evet tl isterseniz Eskişehir Osmangazi üniversitesini arayın sorun sizde
Kutu içinde 14 tane var günde bir kere içiliyor. Ben faydasını gördüğüm için yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Kullanım süresi size bağlı.Bu probiyotiği ne kadar süre kullanmak gerekiyor acaba
Teşekkür ederim. Ben de kullanmak istiyorum. Yoğun ilaç kullanımım olmuştu hormonal dalgalanmalarım da var bu sebepten sanırım vajinal akintim oluyor. Bagirsak problemim de var. Süt ürünü kullanamadığım icin probiyotik takviye arıyordum. Baya övüyorlar bu ürünüKutu içinde 14 tane var günde bir kere içiliyor. Ben faydasını gördüğüm için yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Kullanım süresi size bağlı.
Haha çok iyi yaİnşallah hayırlısı ne ise o olsun, ama içimin bir yerinde bir kız isteği var ama ilkindeki kadar çok değil, çok dillendirmiyorum. İlkinde yalnızca eşimle ben kız hissediyorduk diğer herkes erkek diyordu, erkek olduanne baba olmada hissetmede bizim gibi olun
bunda da bir şey hissetmiyorum ilki yanlış çıktı diye
ama kız olursa ben sevinirim, erkek olursa oğlum adına sevinirim. Ona soruyoruz ben erkek istiyorum diyip duruyor
sonra düşünüyorum evde 3 erkek ve ben diye o aklıma gelince çok düşünmemeye çalışıyorum
Şimdi tam ne kadarlıksın![]()
Sizinle hemen hemen aynı haftadayız Bugün gittiniz mi doktora?Haha çok iyi yahayırlısı olsun inşallah 2 çiçek 2 böcek mi olacak bakalım
10+2 yim![]()
Marka ile ya da bünyeyle alakalı olabilir. Ben folat formunu kullanıyorum hiç mide bulantısı yapmadı hamile değilken de kullanmıştım geçen yılKızlar sorum aylardır folik asit kullananlar içinben 2 haftadır başladım bazı günler içiyorum bazı günler içmiyorum çünkü içtiğim günler resmen ağzımda kan tadı bakır tadı var sanki midem böyle çok dolu gibi bir his oluyor yemek bile yiyemiyorum yani aç hissetmiyorum çünkü
Allah aşkına nasıl kullanıyorsunuz aylardır bunu
içmediğim günler 3 tabak dolusu yemek bile yiyebiliyorum ama içtiğim günler mahvediyor beni zar zor ekmek yiyorum
![]()
Sizinki kaçSizinle hemen hemen aynı haftadayız Bugün gittiniz mi doktora?
Yaa maşallahSizinki kaçgittim evet okadar büyümüş ki çok farklı geldi bir hafta önden gidiyormuş haftaya cinsiyeti tahmin edebiliriz dedi
Vifolic diye bir marka önermişti doktor onu almıştım hiç bilmiyorum ki.. mide bulantısı değil de böyle midem çok doluymuş hissi yaratıyor anlamadım içinde balık yağı falan var ondan da olabilir belkiMarka ile ya da bünyeyle alakalı olabilir. Ben folat formunu kullanıyorum hiç mide bulantısı yapmadı hamile değilken de kullanmıştım geçen yıl
Hani demir ilacı kullanırken de böyle ağır bir metal kokusu ve tadı olur ya aynı onun gibi… hatta sağlık ocağı doktoru demir ilaçlarını 12 haftadan önce kullanma mide bulantısı yapar demişti aynı etki mi yarattı acabaMarka ile ya da bünyeyle alakalı olabilir. Ben folat formunu kullanıyorum hiç mide bulantısı yapmadı hamile değilken de kullanmıştım geçen yıl
Demir hapı mide bulantısı yapabilir diye duymustum ben de hamilelikte ilk trimesterda. Şu an kullanmıyorum doktorum istemedi henüzHani demir ilacı kullanırken de böyle ağır bir metal kokusu ve tadı olur ya aynı onun gibi… hatta sağlık ocağı doktoru demir ilaçlarını 12 haftadan önce kullanma mide bulantısı yapar demişti aynı etki mi yarattı acaba
Aslında gece uyumadan önce fikri çok mantıklıymış ben artık yorgunluktan algılarımı kapattım sanırımDemir hapı mide bulantısı yapabilir diye duymustum ben de hamilelikte ilk trimesterda. Şu an kullanmıyorum doktorum istemedi henüz
Bazı takviyeler bazen mide bulantısı yapıyor.
Yatmadan önce içilebilirsin belki çok etkilemez
Ben folaktive kullanıyorum içinde b vitaminleri de var. Burada bir arkadaş mide bulantısına b6 nın iyi geldiğini söylemişti doktora bir danış istersen
Çok teşekkürler inşallah sende iyi haberler alırsınYaa maşallah10+1 benim, sizin gibi 2 hafta sonra normalde randevum ancak beklemek zor, siz gideceğim deyince merak ettim iyi olmasına çok sevindim
![]()
Evet ikinci trimestera kadar kullanalım sadeceAslında gece uyumadan önce fikri çok mantıklıymış ben artık yorgunluktan algılarımı kapattım sanırımbir diğer doktora gidişimde zaten folik asit içmemem lazım olacak büyük ihtimalle
uyumadan önce içmeyi deneyeyim en iyisi
12. Haftada arayıp hangi gün çalıştıklarını öğrenmeniz gerekiyormuş. Ben aradığımda öyle söylemişlerdi. Ama bazı yerlerde cinsiyet söylemediklerine dair yazı okumuştum aradığınız zaman onu da sorarsınızPeki kaçıncı haftada yapıyorlar en erken? Ben cinsiyet öğrenmek için yaptırmak istiyorum da o fiyarları görünce vaGeçmiştim![]()
İnşallahÇok teşekkürler inşallah sende iyi haberler alırsınrahatladım bayağı bir haftaya da kontrole gel ense kalınlığına bakalım hemde cinsiyete dedi birde tahlil istedi
Bende geçen burda bir anne de Fetal dna da gelen cinsiyetin yanlış olduğunu okumuştum. Yani Fetal dna da gelen cinsiyet sonucu ile doktorun ultrason da gördüğü farklıymış. Yine de sanırım ultrasonlar kesin yanıt12. Haftada arayıp hangi gün çalıştıklarını öğrenmeniz gerekiyormuş. Ben aradığımda öyle söylemişlerdi. Ama bazı yerlerde cinsiyet söylemediklerine dair yazı okumuştum aradığınız zaman onu da sorarsınız![]()
Merhaba, o demir tadı metalik tat bende de var ben chatcpt ye yazdığımda bunun ilk trimester da görülebileceğini söylemişti. Normalmiş biçok hamile yaşıyormuş hatta tıpta adı bile varmış progesteron falan artıyor ya ondan oluyormuş. Ayrıca değişen hormonların etkisi koku hassasiyeti ile de alakalıymış.Demir hapı mide bulantısı yapabilir diye duymustum ben de hamilelikte ilk trimesterda. Şu an kullanmıyorum doktorum istemedi henüz
Bazı takviyeler bazen mide bulantısı yapıyor.
Yatmadan önce içilebilirsin belki çok etkilemez
Ben folaktive kullanıyorum içinde b vitaminleri de var. Burada bir arkadaş mide bulantısına b6 nın iyi geldiğini söylemişti doktora bir danış istersen
Teşekkür ederim. Ben de kullanmak istiyorum. Yoğun ilaç kullanımım olmuştu hormonal dalgalanmalarım da var bu sebepten sanırım vajinal akintim oluyor. Bagirsak problemim de var. Süt ürünü kullanamadığım icin probiyotik takviye arıyordum. Baya övüyorlar bu ürünü