Aralık 2007 anneleri

hanımlar sayfa o kadar gerilere gitmişki...bi toparlayayım deyip yukarı çektim...

2007 aralık anneleri sayfamıza el atsakta sahip çıksak, çocuklarımız akran paylaşımlarımız olsa...gelişimleri, yaramazlıkları hakkında...

merhabalar canım, haklısın sayfamıza sahip çıkalım, benim oğluşum 15 aralık doğumlu
çok iştahsız, bir de çok inat bu aralar, senin meleğin nasıl

merhabalar canım, haklısın sayfamıza sahip çıkalım, benim oğluşum 15 aralık doğumlu

aa sende mi aralık annesiydin?
ama 2007 Şeniz

sahip çıkın bence de sayfanızakaydirigubbakcemile5

merhaba, benim oğlum da 7 aralık doğumlu...

şu ara bizimde yemek seçme sorunumuz var...ne vereceğimi şaşırdım. sever düşüncesiyle yaptıklarımı bazen yemiyor...
sıcakların da etkisi vardır tabiki...

inatlaşma bizde de var.

şu ara bizimde yemek seçme sorunumuz var...ne vereceğimi şaşırdım. sever düşüncesiyle yaptıklarımı bazen yemiyor...

inatlaşma bizde de var.

allah bağışlasın oğlunu canım, evet sıcak önemli bir etken galiba.. benim de oğluşum çok etkilendi özellikle adanadayken hiçbirşey yediremedim...şimdi evimizdeyiz tam yemesi düzeldi, yarn da izmire geçiyoruz bakalım orda nasıl olacak...

inatlaşma bizde de var.

herkese selamlar, ben aranıza yeni katıldım. benimde oğlum 7 aralık 2007 doğumlu
benim oğlumda iştahsız hala mama yapıyoruz onuda zorla yiyor. sütü bile şirıngayla zorla içirebiliyorum. yemek sorunumuz şu anda ikinci planda kaldı çünkü yavrum tek bir kelime bile konuşmuyor. kulakları duyuyormu diye test yaptırdım temiz çıktı ama doktor otizm başlangıcı olabilir dediler. şimdi araştırma içindeyim. Rabbim kimsenin evladına dermansız dert vermesin çok zor. yarınların ne getirecegini bilememek. konuşup konuşamayacagı ilerde bana ihtiyaç duymadan yaşayabilecekmi bu korku adamı öldürüyo :(

Benim oğlumda 7 Aralık 2007 doğumlu.Şu an çok zor bir dönemden geçiyoruz..Beni mahvediyor...Herşeye hayır diyor, isteklerini ağlayarak söylüyor, acayip bir değişim geçiriyor :)).Melek gibiydi küçükken ))..Her yıl, bir geçen yıla göre daha zor oluyor...Bebekliğinin kıymetini bilemedim gaiba ...

herkese selamlar, ben aranıza yeni katıldım. benimde oğlum 7 aralık 2007 doğumlu
benim oğlumda iştahsız hala mama yapıyoruz onuda zorla yiyor. sütü bile şirıngayla zorla içirebiliyorum. yemek sorunumuz şu anda ikinci planda kaldı çünkü yavrum tek bir kelime bile konuşmuyor. kulakları duyuyormu diye test yaptırdım temiz çıktı ama doktor otizm başlangıcı olabilir dediler. şimdi araştırma içindeyim. Rabbim kimsenin evladına dermansız dert vermesin çok zor. yarınların ne getirecegini bilememek. konuşup konuşamayacagı ilerde bana ihtiyaç duymadan yaşayabilecekmi bu korku adamı öldürüyo :(

merhaba dilara, umarım çocuğunun sağlığı yerindedir...
bazı çocuklar geç konuşabiliyor, oğlumdan bir ay büyük olan arkadaşımın oğlu bir iki kelime söylüyor mesela...

Merhaba
aralikanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Aralık Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Aralik Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

Aralık annelerinde senelere göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Aralik Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

Back
X