Aralık 2010 da tüp bebek yaptıracaklar

mercankara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2010
616
539
123
Selamlar ,

Ben 2010 Şubat ayında ilk denememi yaptım , 2 emriyo yerleştirildi ve sonuç negatif oldu ( İlk denemem FERTİCENTER daydı.
Şimdi Medical Parkı deniycem sanırım 17 Aralıkta tedavim başlayacak...
Medical Parkı deneyen varmı?

ben başka tüp bebekteyim de bizim ortak noktamız bende 17 aralıkta tedaviye başlayacağım.ben ilk denememi anatoliada yaptırdım şimdi ise adana başeknt hastanesine gidiyorum

Umarım bu sefer olumlu sonuçlanır ikimiz için de ..Benim eşimin sperm sayısı çok düşük 5 milyon.. Yaşım 33 Sendeki problem nedir sakıncası yoksa?

Umarım bu sefer olumlu sonuçlanır ikimiz için de ..Benim eşimin sperm sayısı çok düşük 5 milyon.. Yaşım 33 Sendeki problem nedir sakıncası yoksa?
merhabalar ben bugün itibari ile tüp bebeğe başladım. ama benim uzun protokol olacak.yeni bir yöntemmiş.bebk tutunsun die rahmimi çizdiler.şansı arttırıomuş.hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim ki

merhabalar ben bugün itibari ile tüp bebeğe başladım. ama benim uzun protokol olacak.yeni bir yöntemmiş.bebk tutunsun die rahmimi çizdiler.şansı arttırıomuş.hepimiz için hayırlısı olsun ne diyelim ki

Hayırlı olsun arkadaşım , umarım pozitif sonuçlanır.Gelişmelerden haberdar et..
Uzun protokol neymiş? bilgin var mı?

Littleangel sen nerde yaptırıyrosun tedavını.ben de dusunuyorum yaza dogru ıstanbuldayım ıyı bır merkez arıyorum.bızdede sorun erkek ınfertılıtesı

bnde 2. ıgnemı yapaccgım bugun kılzar uzun protokolum
rabbım hrkese hyırlı evlat versın ınşşş

Littleangel sen nerde yaptırıyrosun tedavını.ben de dusunuyorum yaza dogru ıstanbuldayım ıyı bır merkez arıyorum.bızdede sorun erkek ınfertılıtesı

Hazel82 , Ben İstanbul Medicalpark bahçelievlerde başlıyorum tedaviye..Doktorum Latif Celal Küpelioğlu.. Adet görmeyi bekliyorum sanırım 17 Aralıkta adet görcem..bizimkide erkek infertilitesi canım..

kısada adetinle başlıosun.uzunda adetin 21. günü başlıosun farkı o .bugün 4. iğne mi vurucam.sende gelişmeler nasıl canım?

Canım benimki kısa olacak dediğine bakılırsa , adet görmeyi bekliyorum bakalım hayırlısı..
sen puregon mu kullanıyosun canım? Başka bir ilacın var mı?

kısada adetinle başlıosun.uzunda adetin 21. günü başlıosun farkı o .bugün 4. iğne mi vurucam.sende gelişmeler nasıl canım?

bir de ilk denemem de Antibiyotik tedavisine iğne tedavisiyle birlikte başlamıştı doktorum..Şimdiki doktorum ise daha tedavim başlamadan eşime ve bana tetradox antibiyotik uygulamaya başladı...Bu seferki doktorum daha dikkatli gibi sanki????

Hazel82 , Ben İstanbul Medicalpark bahçelievlerde başlıyorum tedaviye..Doktorum Latif Celal Küpelioğlu.. Adet görmeyi bekliyorum sanırım 17 Aralıkta adet görcem..bizimkide erkek infertilitesi canım..

canım Rabbim gonlune gore versın,saglıklı sıhhatlı evlatlar nasıp etsın .bende arastrma evresındeyım.bıze dr.lar 6 ay daha deneyın dıyıp duruyorlar.esım 5 ay once varıkoselden amelıyat oldu.sayı 9 mılyondan 17 mılyona yukseldı ama morfolojı % 2 ve en kotusu esımın spermlerının % 42 sinde dna hasarı var.gercı amelıyat oncesı % 42 idi.amelıyattan sonra dna hasar testı yaptrmadık.ocak sonunda yaptrcaz 6 ay dolsunda.ınsallah dusmustr.cunku ınternetten arastrdıgıma gore hasar % 25 ten cok olursa normal yolla ımkansızmıs,35 ten coksada mıkro ıle bıle zormus.cok uzuluyorum.ınsallah duzelmıstr.Rabbimden saglıklı ve hayırlı evlat dılıyorum

Amin canım cümle isteyenlere ,inşallah hiç uğraşmadan doğal yoldan sahip olursun.. Forum sayfasında erkek infertilisine bi baksana canım..Gıdalar ve kürlerde çok işe yarıyor...Gerçi ben eşime yaptırtamıyorum umarım sen uygulayabilirsin...2 milyondan 76 milyona çıkan insanlar var kürle..Birde benim eşim çok sigara içiyor (((((

meraba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım dün transferim olacaktı ama rahim kalınlığı iyi değil dedi dr.um 3 tane embriyo donduruldu bi dahaki ay allah nasip ederse transferim olacak yumurtalarım toplanalı 6 gün oldu ama hala karnımdaki şişlik geçmedi bu rahatsız ediyo beni normalmi acaba bilginiz var mı??

kızlaaarrr biraz önce dr.dan geldim tüpümm bugun itibariyle başlıooo
200 lük puregon 5gün, folik asit ,kan sulandırmak için aspirin,rulid 300mg.antibiyotik verdi...antibiyotıği eşimde içicek kutu bitene kadar. işte bölee acayip ümitliiyim yaşım 27 ,bir sol tüpüm tıkalı gibi başka bi sorunum yok

Hayırlı olsun arkadaşım , umarım tedavin olumlu sonuçlanır.Benim ilk tedavimdeki ilaçlar ve dozlarda aynı bu şekildeydi bunun sonucunda 14 tane yumurtam olmuştu.

tek tüple hamile kalan çok tanıdığım var.. sendeki durum çokmu ümitsizdi yaşında çok genç canım..Kaç yıllık evlisiniz?

Canım doktoruna danış ama bence normal...Hormanlarla çok oynadıkları için vücütta ve özellikle karında şişlik oluyor.Ben başarısız geçen Şubat'10 taki tedavimden 2 ay sonra kendime geldim.
İçin rahat olsun canım...

4 yılımız biticek ...1 aşılama yaptık zaman kaybetmemek için tüpe geçtik. antibiyotik ve aspirin neden kullanıyorum anlamadık ama... senin ilki neden tutumadı...

4 yılımız biticek ...1 aşılama yaptık zaman kaybetmemek için tüpe geçtik. antibiyotik ve aspirin neden kullanıyorum anlamadık ama... senin ilki neden tutumadı...

aspirin kanı sulandırmak için , antibiyotik ise oluşabilecek iltihabik reaksiyonları önceden engellemek için..biliyorsun hergün neredeyse vajinal muayene oluyoruz ne kadar steril olursa olsun iltihabik risk var ve eşimize bulaştırma riskimizde var..
Bizim ilk 2 embriyo yerleştirildi fakat tutunmadı doktorumuz %50 tutunmama riski zaten vardı biyerek nitelendirdi eğer bu seferde aynı durum yaşanırsa araştırılacak...umarım olumlu sonuçlanır tabii ki..adet görmeyi bekliyorum sanırım cuma veya ctesi adet göreceğim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…