ARALIK 2012 de BEBEK bekleyenler ;)

kızlar bulantılarınız ne durumda benim gün boyu midem bulanıyo:(( benim bundan önce 2 düşüğüm vardı. o yüzden çok korkuyorum. 14 mayısta kontrolüm var heyecanla bekliyorum umarım herşey yolundadır. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...amiiinn!!

aynı durumdayız ağzımın hiç tadı yok hele o bulantı ve kusmalar beni bunaltıyor benimde ilk hamileliğim olduğu için korkuyorum.ama şikayet etmeyelım bu günlerde gececek hayırlısı ile kucağımıza da alacağız.

kızlar ya bi sorum olcaktı.7. haftanın içindeyiz.bugün inanılmaz sol kasığımda bi ağrı var.bacağıma kadar vuruyor.belimede aynı şekilde.bilgisi olan varmı yada aynı durumu yaşayan.

kızlar ya bi sorum olcaktı.7. haftanın içindeyiz.bugün inanılmaz sol kasığımda bi ağrı var.bacağıma kadar vuruyor.belimede aynı şekilde.bilgisi olan varmı yada aynı durumu yaşayan.

benimde rahatsız edecek derecede kasık ağrılarım olurdu ama bacağıma vurmadı benim kanama olmadığı sürece problem yok dedi dr :))

hayırlı olsun rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin bende 24 nisanda öğrendim sonucumu
12.gün değeri 320
14.gün değeri 685 yarın ilk kontrolum var
bi sorum olucak sana bende deltacortil kullanıyorum transferden önce sabahları 2tane alıyodum sonuçtan sonra drum 1hafta 1buçuk sonraki hafta 1 sonra yarım dedi sanırım bıraktıracak ama ben korkuyorum bişe olur diye sen nekadar daha kulanıcaksın drun bişe dedimi şu zamana kadar kullan diye herşey gönlünce olsun cevaplarsan çok sevinirim

Canım merhaba yeni gördüm mesajını, benim bugün kalp atışları kontrolüm vardı doktorum hala devam ettiriyor ilaçlarıma, sanırım zararı yok ki aynen devam dedi. Ben folbiol,deltacortil,estrofem,progestan iğne gün aşırı, clexin 0.6 iğne yapmaya devam ediyorum.. Her yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır. Seninde gönlünden geçen herşeyin güzel ve hayırlı olsun..

Selammmmmm cannyoldaşlarım :)))) bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm, dkda 152 defa kalbi atıyor çocuğumun :)) maşallahhhhh, kesede güzel dedi doktorum 5 hafta sonra kontrole gel dedi zor bela 3 haftaya indirdim. kalp atışlarını bile dinlettirmedi :(( bebeğe zararı oluyormuş doktorum prof. herşeyi kısıtlayarak yapıyor bu beni üzsede riskli gebelik uzmanı olduğu için ona devam edicem, ankaradaki doktorumunda fakülteden çok yakın arkadaşı ondan başkasına kesinlikle gitme o ne derse yap sözünden çıkma dedi.. Hadi bakalım hayırlısı diyorummmmm ama fotograf bile vermiyor maile atıyor. Çok kısa gördüm bide çocuğumu bugün.. Çok mu şikayet ediyorum bilmiyorum amaaaa ne bileyim :(((( sanırım bu doktorla çokda mutlu değilim.. Zorunluluktan devam etmem gerekiyor...Birde 29 mart opu, 1 nisan transfer benim aslında bugün 7+1 olmam gerekiyordu ama 6+5 ile uyumlu çıktı ultrasonda, geçen tahmini doğum 21 aralık görünürken bugün 23 aralık görüdü, hadi hayırlısı diyorum pek anlayamadım.. Böyle bişey yaşıyan var mı? Hepinizi öpüyorummmmmmmm...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı olsun canım Rabbim kucağına aldığın günleri de gösterir inş.:nazar: :49:
benimde opu tarihim 30 mart transfer tarihim 4 nisan aynı sayılır bir gün öndeyim senden ;)
Bakalım hangimiz ilk dogumu yapacak :emir_bebek:

bakalım canım hayırlısı :):)ikimizde sağlıklı sıhhatli doğum yapalım da önceliği veririm ben:):):hiç uyuyamadım bugün kalp atışını dinlemeye gidicem.lütfen benim için dua edin.sizler kalbini dinlediniz mi??hepinize sevgilerr....

sevgili turtimmm bende geçen hafta 5+5 iken gittiğimde 5+1 olduğunu söyledim doktorum oluyormuş yani demekki sağlıklı yaa ona bak sen.çok sevindim canımmm:):)

Son düzenleme:
bakalım canım hayırlısı :):)ikimizde sağlıklı sıhhatli doğum yapalım da önceliği veririm ben:):):hiç uyuyamadım bugün kalp atışını dinlemeye gidicem.lütfen benim için dua edin.sizler kalbini dinlediniz mi??hepinize sevgilerr....

sevgili turtimmm bende geçen hafta 5+5 iken gittiğimde 5+1 olduğunu söyledim doktorum oluyormuş yani demekki sağlıklı yaa ona bak sen.çok sevindim canımmm:):)

İnşallah hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın dualarım seninle Allah yardımcın olsun bol bol selavat getir birde içinden 100 defa ya hayy de ya hayy "hayat veren" anlamına geliyor. :49:

Selammmmmm cannyoldaşlarım :)))) bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm, dkda 152 defa kalbi atıyor çocuğumun :)) maşallahhhhh, kesede güzel dedi doktorum 5 hafta sonra kontrole gel dedi zor bela 3 haftaya indirdim. kalp atışlarını bile dinlettirmedi :(( bebeğe zararı oluyormuş doktorum prof. herşeyi kısıtlayarak yapıyor bu beni üzsede riskli gebelik uzmanı olduğu için ona devam edicem, ankaradaki doktorumunda fakülteden çok yakın arkadaşı ondan başkasına kesinlikle gitme o ne derse yap sözünden çıkma dedi.. Hadi bakalım hayırlısı diyorummmmm ama fotograf bile vermiyor maile atıyor. Çok kısa gördüm bide çocuğumu bugün.. Çok mu şikayet ediyorum bilmiyorum amaaaa ne bileyim :(((( sanırım bu doktorla çokda mutlu değilim.. Zorunluluktan devam etmem gerekiyor...Birde 29 mart opu, 1 nisan transfer benim aslında bugün 7+1 olmam gerekiyordu ama 6+5 ile uyumlu çıktı ultrasonda, geçen tahmini doğum 21 aralık görünürken bugün 23 aralık görüdü, hadi hayırlısı diyorum pek anlayamadım.. Böyle bişey yaşıyan var mı? Hepinizi öpüyorummmmmmmm...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amileliğin hayırlı olsun öncelikle Allah kucağına almayı nasip etsin. ultrasonda+/- 3 gün hata payı var yani o değişiklik problem değil:)

cnm ilk başlarda kese boyuna göre daha sonra yolk sak görünür kalp atışı görünüt bunlara göre haftalık bılgısı verılır benımde öyle oldu ama doğru olan bebeğin belırgınleştiğinde baş -popo ölçümüdür ve 2 gün şaşar. esas o zaman doğru sonucu alırsın şimdilik tahmını ııı

aralık annelerı ben sizden biraz ilerdeyım ve artık iğne ve jeli biraktık vitamin ve balıkyağı hapı kullanacağız bebişimiz 12. haftaya giriyor haftaya ikili taramamız var .rabbim 5 sene sonra bana da anne olmayı nasip edecek ne büyük mutluluk

günaydın kızlarrrrr 7. haftanın ortalarındayımmmm neerdeyseeee.... midem bulanıyo ama rahatsızlık boyutunda diiillll... suyla tuzlu bişeyle geçiyıoooooo...bebişlerimiz sağlıcakla buyusunler inşallahhhh.....

merhaba arkadaşlarrr:):)aysemeng77 canımm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.dün kalp atışını duyduk minnoşun.çok mutluyum rabbim herkese nasip etsinnnn:):):)allahıma binlerce şükürler olsunnn..hepinizin güzel haberlerini bekliyorum:):)

Arkadaslar selam, ben de bebisimin kalp atisini duydum ama doktora gitmeme kotu bir olay sebep oldu, bir gun once esimle beraber olmustuk ertesi gun cok kucuk kahverengi leke geldi korka korka gittik cok sukur ultrasyonda herhangi bir kanama gozukmedi 4 gun oldu ama her gun 1 damla geliyor leke. Doktor igne verdi, ve her seyi yasakladi insallah kotu bir sey olmaz. Birde crinone jeli her cikardigimca ucu siyah oluyor boyle olan var mi aranizda?
Son sorum:) ben hala ecopron bebe asirini kullaniyorum daha ne kadar kullanilacak bilen var mi??

günaydın kızlarrrrr 7. haftanın ortalarındayımmmm neerdeyseeee.... midem bulanıyo ama rahatsızlık boyutunda diiillll... suyla tuzlu bişeyle geçiyıoooooo...bebişlerimiz sağlıcakla buyusunler inşallahhhh.....

canım sanırım senle aynı haftadayız.son sat 16 mart benimde.bendede aynı şekilde miğde bulantısı var.ama dediğin gibi çok rahatsız edici bi şekilde değil.gerçi biz 6. haftada duyamadık kalp atışını.14 mayısta tekrar bakılcak.8. haftada olcam ozaman.inşallah ozaman duycaz...

Arkadaslar selam, ben de bebisimin kalp atisini duydum ama doktora gitmeme kotu bir olay sebep oldu, bir gun once esimle beraber olmustuk ertesi gun cok kucuk kahverengi leke geldi korka korka gittik cok sukur ultrasyonda herhangi bir kanama gozukmedi 4 gun oldu ama her gun 1 damla geliyor leke. Doktor igne verdi, ve her seyi yasakladi insallah kotu bir sey olmaz. Birde crinone jeli her cikardigimca ucu siyah oluyor boyle olan var mi aranizda?
Son sorum:) ben hala ecopron bebe asirini kullaniyorum daha ne kadar kullanilacak bilen var mi??

iki gün önce adet kanamsı gıbı kıpkırmız kanamam oldu damla damla ultrasonda kese sağlamda 1 doz progestan ığnesı oldum 1 saat ıcınde kanama durdu ama bütün hafta sonu dinlendım hep yattım bugun kontrolde kese inş yerındedır dıye gıttım ama çok buyuk sürpriz oldu keseyı bırakın ilk defa kalp atışını gördük ve kesenın içi hep boş görünüyordu bugun fetus oradaydı artık daha çok inanıyorum onun varlığına herkese sorunsuz gebelık diliyorum

canım sanırım senle aynı haftadayız.son sat 16 mart benimde.bendede aynı şekilde miğde bulantısı var.ama dediğin gibi çok rahatsız edici bi şekilde değil.gerçi biz 6. haftada duyamadık kalp atışını.14 mayısta tekrar bakılcak.8. haftada olcam ozaman.inşallah ozaman duycaz...

evet benim sat 15 mart....transvajınal olduğu ıcın gördük bizdee...bu hafta içi yinbe gidicem bakalımm...,
inşallah duyucan canımmm içimiz ferah olsun bebişlerimiz 7 ay sonra kucağımızda olsubnnnnnn

iki gün önce adet kanamsı gıbı kıpkırmız kanamam oldu damla damla ultrasonda kese sağlamda 1 doz progestan ığnesı oldum 1 saat ıcınde kanama durdu ama bütün hafta sonu dinlendım hep yattım bugun kontrolde kese inş yerındedır dıye gıttım ama çok buyuk sürpriz oldu keseyı bırakın ilk defa kalp atışını gördük ve kesenın içi hep boş görünüyordu bugun fetus oradaydı artık daha çok inanıyorum onun varlığına herkese sorunsuz gebelık diliyorum

maaşallah maaşallah gözün aydın canımmmmmmmm

rbt maaşallahh canım sizee.. ne ben nede eşim daha yanaşmıyoruzzz bile birbirimize aman bişey olmasın diyekii...o kadar cefa çektik 4. denemede oldu allahıma şukur ...dayanın biraz yaaaaaaa.. bebiş için verdiğin savaşları düşünnnn....ecopirini sonuna kadar galiba kullanıcazzz..

Benim de gecen hafta yogun kanamam oldu, dr hemen coraspini kesti. Gunde 2doz progestan igne oluyorum, cok sukur bitti kanama, azicik kahverengi sizinti oluyor bazen.
Evde dinleniyorum surekli, ayakta kalmak, cinsel iliski kesinlikle yasak. Biz de keselerden birinde kalp atisi duyduk, digeri biraz daha kucuk ve geride, onumuzdeki hafta insallah onunla ilgili de bilgi sahibi olacagiz. Hepimize saglikli rahat bir gebelik diliyorum :)

evet benim sat 15 mart....transvajınal olduğu ıcın gördük bizdee...bu hafta içi yinbe gidicem bakalımm...,
inşallah duyucan canımmm içimiz ferah olsun bebişlerimiz 7 ay sonra kucağımızda olsubnnnnnn

canım transvajinal ne demek.inşalllah canım inşallah dediğin gibi sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız yavrularımızı...

Back
X