selam, puffcim
şimdi okurken kafam karıştı belki de öncekileri unuttum, içine sinmeyen neler vardı. yazarsan sevinirim, aynı hatalar bizde olmasın. bilgilenelim. bir de doktor ne diyecek acaba. inşallah durumun iyidir ve ara vermeden başlarsın. senin 4 yumurta vardı, 2 si döllenip 2 si mi konmuştu. yani geride kalan varmıydı. bir tane mi konmuştu.unutmuşum.
14 aralıkta tüp bebek transferi yapıldı ve dün sonucu aldık malesef negatif çıktı.((
Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın, evlatlada sınamasın.
arkadaşlar eşim geldi biraz daha sakinledim sanırım sakin kafayla düşününce herşeyin sonu değil diyor insan. şimdi benim donurulmuş embriyolarım var acaba en yakın zamanda ne zaman transfer yapılabilir? çünkü ben çok ara vermek istemiyorum hatta hemen olsa hemen istiyorum.
canım benim rabbim ikincisinde inş tez vakitte nasip etsin hatta gerek kalmadan ocakta kendiliginden hamile kal inş elbette şubattada alırım listeye yeterki umutlarımız solmasın yeşersin sen kendin için en dogru olanı yapmış şimdiden araştırmaya başlamışşın yazdıgım gürleride ocak ayında yapabilirsen şubata bomba gibi giresin sonrada bana dua edersin yılmak yok rabbim kabul etmiycegi şeyi hayal ettirmez dua ettirmezmiş inanıyorumki 2013 hepimiz cıvıl cıvıl olucaz ben bu topigi ilk açtıgımda kendime bile ümidimi yitirmemiştim ve sizlerede hep destek tam destek canım benim :)
Nurancigim o iki canlı halinle zaman ayırıp destek verdigin için teşekkür ederim
Selam alisalis
İcime sinmeyen konular listesi asagidadir:)))))
& Yumurta takibini bir doktor yumurta transferini başka doktor yaptı arada kopukluk vardi
& Yumurta tedavisindeki ilaç dozlarım bastan azdı ilk bes gün istenen büyüklük ve adet elde edilmedi sonradan doz arttırıldı fakat yumurtaların büyümesi dengesiz oldu sonradan yumurta eklendi ama onlarda ise yaramadı küçük kaldı
& Yumurta takibini yapan doktorla basta anlaşmıştım toplama ve transfer için istediğim doktor belliydi ama zamanı geldiginde o doktoru ayarliyamadi hiç ismi olmayan bir doktora yönlendirildim
& Yumurta toplama ve transferi yapan doktor onceden hiçbir kontrol yapmadan yumurta toplama işlemine girişti
& 2. gün embryosu transfer edildi ama bu güne ait embryonun içeride yasama şansı düşük en azında 3. Gün olmalıydı
& Transfer sonrası hiç aranmadım ve bugün sonucu bile 5. Aramada ulaşıp verebildim
Benim sağlıklı 4 yumurtam vardi 2 si transfer edildi geride kalan yok
Yarın doktor sonrası yazarım
Bugün bende aynı sonucu aldım ama lütfen üzülmeyin elinizden geleni yapın ALLAH yardımcınız olur.
ArKadaslar tecrubelerinize güvenerek soruyorum. Bugün yumurtla toplama işlemi vardı 5 tane toplandı Cumartesi yada pazartesi transfer olacakmış. Benim çok hafif ağrım var birde yüzüm hala kirec gibi. Kanamam da olmadı. Benim merak ettigim bundan sonra beni neler bekliyor transfer gunüne kadar nelere dikkat etmeliyim.
Bende bugün olumsuzu aldım hemen araştırmaya giriştim yarın 2 yer ile görüşüp muayne olacağım ama telefonda yaptıgım görüşmede en az 1 ay dinlenme sonrasi transfer diyorlar.( Ama bazı durumlarda rahim uygun olabiliyormuş ancak kontrol sonrası karar verebiliriz diyorlar.)
hadi bakalım sıra sende anlat bize nasıl geçirdin günlerini belirtin oldumu?biizm gibi bekleyenlere moral ol:)
ayaklar birazda üşüttüğümüz icin üşüyor tedavi esnasında yumoşlar toplanırken trasferde hep amaliyathane buz gibi bende hep üşürümtest yapacak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlarla dönersiniz. negatif çıkarsada üzülmeyin. umudunuzu kaybetmeyin.
ptesi transfer yapıldı bugün 3. günüm. aşırı şekilde ayaklarım üşüyor kızlar. sizlerdede böyle oldumu.
3 gün izin almıştım bugün işe başladım. evde ayaklarımı polar battaniyelerle sarıyordum üşümüyordum.
dün 1 saatliğine dışarı çıktık annemle yürüyüş yaptık geldik hava mis gibi ılıktı benim yine ayaklarım dondu.
bugünde işe başladım şuan çok üşüyor ayaklarım ellerim sıcacık ama((
inşallah gönlünden ne geciyorsa öyledir RABBİM tamamına erdirsinben kasım 20 de gittigimde doktor 16 mm yumurtan var demişti 22 çatlasa 23 döllenme olsa ben aralık 6 da test yaptırdım reglime 1 gün vardı beta hcg 261 cıktı 3 gün sonra 686 olmuştu yani 13 günlük olması lasım diger topiklerde bakıyorum adet tarihi gecenler yaptırdıklarında beta hcg genelde 50 yada 100 arası oluyo o yüzden acabada kaldım saglıklı olsunda tabi rabbim herkeze naip etsin kucagına almayı
cok erken yapmışsın ben sanırdım bu acelecilik sadece benim soyumda mı var diye ama bakıyorum bütün insanlık aynıkızlar eşimi gönderirken bugün sabah erkenden predictor ile gebelik testi yaptık.2. çizgi falan çıkmadı. transfer sonrası 8. günümdeyim. benimle aynı durumda olup sonradan çizgisi az da olsa belirginleşmeye başlayan varmı aranızda? ümitleniyim mi ümitlenmiyim mi bilemedim ...
ayyyy maşallah inşallah bol buz bebeklerin olacakHastaneden aradilar 15 yumurtadan 13 dollenmis, insallah iyi haberler devam eder
canım benim benimde yumoşu ve ko kültür icin parcayı bayan dr var cok tatlı biri o yaptı birde benim ultrason takibim ordu da yapılıyo ama herşey cem beyin bilgisi dahilinde oluyo onlar bir ekip hemşiresi dr ları sekreterleri gereken bilgilerimi alabiliyorum ama dr tel hic aramadım gerek duymadım ilgisizler dersem yalan olur ama karsılıklı kahvede icmiyoruz aslolan işlerini eniyi yapmalarıdır işinde prof olsunlar benim icin önemli olan budur birde cok yogun oluyorlar ancak bu kadar ilgilenebiliyorlarArkadaşlar tüp bebek yapma sürecinde doktorunuzla ne kadar iletişim halinde oldunuz? Benim gittiğim İzmir'deki tüp bebek merkezi çok kalabalık ve doktorlar muhatap olmuyor hastayla pek hemşirelerden bilgi alıyorsunuz her konuda yumurta toplamayı bir doktor transferi başka doktor yaptı benim asıl yakındığım konu doktor desteği alamamak kan testinin sonucunu bile hemşire arayıp bilgi verip kapatıyor yani psikolojik destek veren bir doktor veya ekibin olmasını isterdim ben ilk defa tüp bebek yaptırdım sizin nasıl peki doktorunuzla iletişiminiz? Tek tek yorum alırsam bu konuda memnun olucam.
işte bak benim icin önemli olan tek şey eger adet sancısı cekiyorum dediğin an ben burdan eyvah diyorum inşallah hic birşey hissetmeden gününü tamamlarsıninşallah bebiştendir. adetime 2-3 gün kala olsa tamam adetim yaklaştı derim ama 9 gün var bilemedim. inşallah bebiştendir.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin şuanki tek dileğim bu
inşallah 2 bebişle evine gelir bizlere mijde edersin RABBİM sana yapıştırsın onları inşallah((( ben çok korkuyorum
dün 5 yumurtam toplanmıştı bu gün aradılar sadece 2 tanesi döllemiş yarın transfer edilicek( inşallah bölünmeleri devam eder..
evet canım inşallah güzel sonucla dönersin olmadı hayatın sonu degıl birgün mutlaka olacak belkide yarınZaten bu tedavide moral ve motivasyon çok önemli.Allah senin kalbine göre vermiş Rabbim isteyen herkese nasip etsin yarın test günüm hamilelik kesin olarak var mı yada devam ediyor mu görücez moral ve motivasyonum çok düştü.karamsarlığım eşimi etkiliyor onu da üzüyorum . Allah'tan sabır ve hayırlısını diliyorum genede.
tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsinBugün test günümdü kızlar, az önce aradılar ve sonucu aldım beta hcg 40 cıkmış ..kararsız kaldım hamilesin gözün aydın dediler fakat ben ne sevinebildim ne üzüldüm. çok garibim ne olur bişey söyleyin..
vay vay sende ne güzel bir aile var RABBİM daim etsin yarın cem beyle görüşmeye gidecen miSu an destek olan ve sonucu okuyunca destek olacak herkese şimdiden teşekkürler......
Hepimizin ısı bakmak zorunda olduğu bir evi ve evde guler yuz isteyen bir esi var o yüzden moral bozuntusuna gerek yok kadindir aileyi derleyen toplayan.
Benim ilk evliliğimden 20 esimin ilk evliliğinden 8 yasında bir oğlu var ve hepsine ben bakıyorum.
Onların bana ihtiyacı var heleki esimin oğlunun daha cok küçük bana ihtiyacı cok.
O yüzden ne dedim moral bozmak yok yola devam
Şubat ayindada 2. tedaviye başladığımda yazacağım ilk not su olacak Büyükşehir çalışıyor:)))))
yani ne nolcak ne yapılcak bu akşam zor bi akşam ne desem ne yazsam valla bilmiyom tıkandımArkadaslar bugun degerimi kontrole gittim artmamis. .. dusuk dedi doktor. ..((((((((((
transfer sonrası mümkünse banyo yapmayın suyun sıcak yada ılık oluşu vucudu geriyor buda bebiş icin iyi degilYa o bana da oluyo hatta bugün zor banyo yaptım agridan. Sürekli bir sağ kasik ağrısı ve ara ara batma var. Bugün 8. Günüm predictor ile test yaptım negatif çıktı. Acaba değişir mi yaaaa çok umutsuzum.
yerine göre dik kafalı olmak ıyıdır gercekten istiyorsan devam et yoluna biz elimizden geleni yaptık deriz en azından icimiz rahat olurCanım arkadadasim özür dileyerek fikirlerini belirtmene gerek yok çünkü bastan bu yana icime sinmeyen cok şey vardı seninle aynı fikirdeyim yani ve baskalarının düşüncelerini dinlemek lazım bir kenara koymamak lazım ne kadar dinlersen o kadar iyi.
Bu arada benim transferim memorialde yapılmıştı ve Cem beyin ekibide katılmıştı beni tanıyorlar Cem beyde durumumu az cok biliyordu.Biraz önce hemşiresi aradı sonucu öğrenmek için durumu anlattım detaylı Cem beyle görüşmüş yarın sabah beni saat 11 de bekliyor. Cem bey tüm tahlil tedavi aşaması bilgilerini getirsin bizzat görüşeceğim demiş regl 3. Gunü kontrolde yapacak rahmin durumuna göre belki 1 ay beklemeden tedaviye devam ederiz demiş.
Esim diyorki amma dik kafalisin kafana koyduğunu illa yapacaksın iyiki erkek degilsin yanmıştı millet bu hırsla dunyayı ele geçirmeye kalkarsın:)))) adamın halini duşunun ne laftan anlamaz karısı var:))))
memorıal hastane olarak süper bana tavsiye eden burdaki dr du ben yaştan dolayı rezerv az birde embriyolar 2.kalite tüp bebekte en önemli olan bir diger nokta labaratuar ve memorıal bence 4 dörtlük bu kadar reklamını yapıyorum keşke bir kere de bedava yapsalarmrbb bacımm,, sende de mi yumurta rezerv azlığı var benim gibi ? zor bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun ..
memorial dan cem beyden mi bahsediyorsun,, bende bugün onu araştırdım ,, 4. denemede kime gideceğime karar veremedim... ben de co kültür yaptırmıştım,, benim embiryolarımı negatif etkiledi,, hiçbiri bölünmedi, döllendikleri gibi kaldılar ...
memoralın laboratuarı nasıl,, iyi mi,, cem bey nasıl , ilgili bir dr mu ?? ve de ulaşmak istediğin zaman kolay ulaşabiliyor musun ??
sen beni bu akşam ağlattın canım ben eylülde 3.denememi yaptım dr dedi 3 embrüyo ama 2. kalite dedi ben yinede yüzde 50 şans veriyorum dedi bir o an olmayacak dedik eşim dedi bir daha gelirsek farklı olurmu dr dedi evet ilacları degiştiririz filan neyse 12 gün ben bir umut bekledim araştırdım girmedigim site kalmadı gebelik belirtisi diye cok istemiştim bu sefer olsun diye ama olmadı neyse birkac gün sonra kurban bayramı ben annemle babamın elini öptüm evime gittim kapımı kapattım eşim de yok kimseyle görüşmedim agladım agladım hic bir tedavimde bu kadar yıkılmamıştım kahroldum dedim olmayınca olmuyor bir kacgün evden cıkmadım kimseyle görüşmedim dayım kızı geldi başbaşa muhabbet ettik baktım benim derdim onun yanında hic kendimi unuttum neyse dicem o dur ki sizler gencsiniz sizlerin önünde yıllar var sizlerin olur ama ben 40 yaş ve 21 yılı devirdim kendim icin fazla umutlu değilim daha bir kere gebe kalmadım eger benim olursa hep beraber gercek bir mucizeye tanık oluruzbebeğim yine beni terketti( kalbim çok acıyo
kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak
arkadaşlar kafayı yiycem artık , bugün transferimin 6. günüydü az önce bi sıkıntı bastı ruhumu, eşime bağırdım çağırdım çektim kapıyı çıktım dışarı eczaneden test aldım ve marketten bisürü aburcubur aldım . eve geldim testi yaptım ve negatifffşimdi oturdum aldığım aburcuburları yiyorum. testi erken yaptım biliyorum ama bazı arkadaşlar yazmış 6. günde çift çizgi gördüm diye ooof oooffff çarşamba günü test günüm ama o güne kadar kafayı sıyırmazsam ..... tedaviye başlıyalı kilo aldım dengem bozuldu kendimi çok kötü hissediyorum ....[/QU iyi güzel yaa kardeşim biraz sakin ol sabır inşallah güzel olacak sonucun
inşallah sende toparlarsın cok zor bir sürecten geciyoruz RABBİM hepimizin yardımcısı olsun bizlerin sesini duysun inşallah ammmiiiinnnSeni, cok iyi anliyorum cumartesi günü aldim bende sonucumu hala psikilogim hala bozuk ve çok yalnızım esim iş seyatine gitti ve ben tek basina kaldiramiyorum ve herşey ust üste kotu gidiyor yada benim tahammulum azaldı allah sabır versin sana umarim en kisa zamanda toparlanirsin
14 aralıkta tüp bebek transferi yapıldı ve dün sonucu aldık malesef negatif çıktı.((
Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın, evlatlada sınamasın.
amiinn canım inşallah günü geldiğinde sende gülenlerden olursun
Arkadaslar ne yazikki bi negatfte benden 5.gun 2embriyo yas 29 sebpsiz infrt. ve ilk denemede sonuc hüsran ama sifir lara alismisim sasirmadim napalim yola devam.
Pozitf gören arkdslar İzmir de tüp bebk merkezi ve doktor tavsiye eder msnz?
bebeğim yine beni terketti( kalbim çok acıyo
kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak
Nurancigim o iki canlı halinle zaman ayırıp destek verdigin için teşekkür ederim
Arkadaslar ne yazikki bi negatfte benden 5.gun 2embriyo yas 29 sebpsiz infrt. ve ilk denemede sonuc hüsran ama sifir lara alismisim sasirmadim napalim yola devam.
Pozitf gören arkdslar İzmir de tüp bebk merkezi ve doktor tavsiye eder msnz?
Ya arkadaşım ben de izmşrdeyim ben smyrna da yaptırmıştım memnun kalmadım ben de arıyorum aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?