Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Selam alisalis
İcime sinmeyen konular listesi asagidadir:)))))
& Yumurta takibini bir doktor yumurta transferini başka doktor yaptı arada kopukluk vardi
& Yumurta tedavisindeki ilaç dozlarım bastan azdı ilk bes gün istenen büyüklük ve adet elde edilmedi sonradan doz arttırıldı fakat yumurtaların büyümesi dengesiz oldu sonradan yumurta eklendi ama onlarda ise yaramadı küçük kaldı
& Yumurta takibini yapan doktorla basta anlaşmıştım toplama ve transfer için istediğim doktor belliydi ama zamanı geldiginde o doktoru ayarliyamadi hiç ismi olmayan bir doktora yönlendirildim
& Yumurta toplama ve transferi yapan doktor onceden hiçbir kontrol yapmadan yumurta toplama işlemine girişti
& 2. gün embryosu transfer edildi ama bu güne ait embryonun içeride yasama şansı düşük en azında 3. Gün olmalıydı
& Transfer sonrası hiç aranmadım ve bugün sonucu bile 5. Aramada ulaşıp verebildim
Benim sağlıklı 4 yumurtam vardi 2 si transfer edildi geride kalan yok
Yarın doktor sonrası yazarım

ArKadaslar tecrubelerinize güvenerek soruyorum. Bugün yumurtla toplama işlemi vardı 5 tane toplandı Cumartesi yada pazartesi transfer olacakmış. Benim çok hafif ağrım var birde yüzüm hala kirec gibi. Kanamam da olmadı. Benim merak ettigim bundan sonra beni neler bekliyor transfer gunüne kadar nelere dikkat etmeliyim.

Bende bugün olumsuzu aldım hemen araştırmaya giriştim yarın 2 yer ile görüşüp muayne olacağım ama telefonda yaptıgım görüşmede en az 1 ay dinlenme sonrasi transfer diyorlar.( Ama bazı durumlarda rahim uygun olabiliyormuş ancak kontrol sonrası karar verebiliriz diyorlar.)

Nurancigim o iki canlı halinle zaman ayırıp destek verdigin için teşekkür ederim

puffy nasıl böyle acemi bir yerde tedaviye başladın inanamıyorum,doktora,hastaneye ekibe gıcık oldum,böyle saçma şeymi olur acemi gibi,ben olsam yakasına yapışırdım,aslına bakarsan madem o doktor için anlaştın yumurta toplama işlemini geçtimde transfer için başka doktoru asla kabul etmezdim,nasıl duruma hakim olabiliyorlar,hadi bunuda geçtim transfer sonrası 3 kere falan aramaları lazımdıie bunuda geçtim test günü bari arayın,höhhh yani,ben sinir oldum burada.

Bugün bende aynı sonucu aldım ama lütfen üzülmeyin elinizden geleni yapın ALLAH yardımcınız olur.

hayırlısı olsun canım,benimde karnım davul gibiydi hatta hala öyle normalmi onuda bilemiyorum.benim ilk tüp bebekte kanamam olmamıştı ama bunda oldu fakat çok azdı,sanırım o anlıktı,ertesi günü kahveye dönerek geçti gitti.transfer gününe kadar ilaçlarına devam et,başkada birşey yok sanırım,yani ben pek birşeye dikkat etmedimde

puffy ben biraz internetten araştırmayı seviyorum ve hatta antalyadan kalkıp istanbulda bile o doktora tüp bebek yaptırmayı bile düşünmüştüm.hatta 1 günde karar verip ciddi ciddi eşimle uçağa atlayıp doktora muayeneye gittim ancak istanbulda kalacak yerim olmadığı için vazgeçtim.

herneyse bahsettiğim doktor brüksel tüp bebek merkezinde Yücel Karaman,sadece internetteki yorumlara göre yazıyorum bunu,sende bir araştır istersen,iyi diye duymuştum.

hadi bakalım sıra sende anlat bize nasıl geçirdin günlerini belirtin oldumu?biizm gibi bekleyenlere moral ol:)

Bu benim ikinci denememdi kızlar ,birincidede tuttu fakat bir süre sonra kalbi durdu kürtaj oldum .11 yıllık evlilik ve onca uğraştan sonra zor bir süreçti benim için vee ikinci denememe karar verdiğimizde artık herşeye hazırlıklıydık.transferden sonra 1 hafta evdeydim fakat hiç yatmadım ben , yormadım kendimi ama hastaymış gibide davranmadım bu sefer özel ilgi göstermedim kendime herşeyi oluruna bıraktım. transfer gününden beri kan sulandırıcı iğnelerim var hayatımda , ilaçlar cabası ..Halen korkuyorum ters bir şey olursa diye iyi düşünmem lazımki iyi olsun ama kolay değilmiş beklemek ayrı zor sonrası ayrı zor doya doya sevinememek çok kötü :) Bu arada ben her 2 transferimide SMYRNA ART TÜP BEBEK MERKEZİNDE oldum , inanaılmaz derecede mutlu oldum onlarla ,evimde gibi hissettim her aşamada kendimi eğerki İZMİR de tedavi olacak arkadaşlar varsa gönülden tavsiye ederim.

arkadaşlar ikinci denemeye dondurulmuşlarla hemen başlasam mı yoksa ara mı versem bilmiyorum ama hemen başlamak istiyorum doğru olur mu acaba? ne dersiniz?

Arkadaslar ne yazikki bi negatfte benden 5.gun 2embriyo yas 29 sebpsiz infrt. ve ilk denemede sonuc hüsran ama sifir lara alismisim sasirmadim napalim yola devam.
Pozitf gören arkdslar İzmir de tüp bebk merkezi ve doktor tavsiye eder msnz?

ayaklar birazda üşüttüğümüz icin üşüyor tedavi esnasında yumoşlar toplanırken trasferde hep amaliyathane buz gibi bende hep üşürüm
inşallah gönlünden ne geciyorsa öyledir RABBİM tamamına erdirsin
cok erken yapmışsın ben sanırdım bu acelecilik sadece benim soyumda mı var diye ama bakıyorum bütün insanlık aynı
Hastaneden aradilar 15 yumurtadan 13 dollenmis, insallah iyi haberler devam eder
ayyyy maşallah inşallah bol buz bebeklerin olacak
canım benim benimde yumoşu ve ko kültür icin parcayı bayan dr var cok tatlı biri o yaptı birde benim ultrason takibim ordu da yapılıyo ama herşey cem beyin bilgisi dahilinde oluyo onlar bir ekip hemşiresi dr ları sekreterleri gereken bilgilerimi alabiliyorum ama dr tel hic aramadım gerek duymadım ilgisizler dersem yalan olur ama karsılıklı kahvede icmiyoruz aslolan işlerini eniyi yapmalarıdır işinde prof olsunlar benim icin önemli olan budur birde cok yogun oluyorlar ancak bu kadar ilgilenebiliyorlar
inşallah bebiştendir. adetime 2-3 gün kala olsa tamam adetim yaklaştı derim ama 9 gün var bilemedim. inşallah bebiştendir.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin şuanki tek dileğim bu
işte bak benim icin önemli olan tek şey eger adet sancısı cekiyorum dediğin an ben burdan eyvah diyorum inşallah hic birşey hissetmeden gününü tamamlarsın
((( ben çok korkuyorum

dün 5 yumurtam toplanmıştı bu gün aradılar sadece 2 tanesi döllemiş yarın transfer edilicek ( inşallah bölünmeleri devam eder..
inşallah 2 bebişle evine gelir bizlere mijde edersin RABBİM sana yapıştırsın onları inşallah
evet canım inşallah güzel sonucla dönersin olmadı hayatın sonu degıl birgün mutlaka olacak belkide yarın
tebrik ederim ALLAH tamamına erdirsin
vay vay sende ne güzel bir aile var RABBİM daim etsin yarın cem beyle görüşmeye gidecen mi
Arkadaslar bugun degerimi kontrole gittim artmamis. .. dusuk dedi doktor. .. ((((((((((
yani ne nolcak ne yapılcak bu akşam zor bi akşam ne desem ne yazsam valla bilmiyom tıkandım
transfer sonrası mümkünse banyo yapmayın suyun sıcak yada ılık oluşu vucudu geriyor buda bebiş icin iyi degil
yerine göre dik kafalı olmak ıyıdır gercekten istiyorsan devam et yoluna biz elimizden geleni yaptık deriz en azından icimiz rahat olur
memorıal hastane olarak süper bana tavsiye eden burdaki dr du ben yaştan dolayı rezerv az birde embriyolar 2.kalite tüp bebekte en önemli olan bir diger nokta labaratuar ve memorıal bence 4 dörtlük bu kadar reklamını yapıyorum keşke bir kere de bedava yapsalar

bebeğim yine beni terketti ( kalbim çok acıyo
kimse bilmediği için kimseyle dertleşemiyorum sizden başka kimsem yok bu konuyu paylaşacak
sen beni bu akşam ağlattın canım ben eylülde 3.denememi yaptım dr dedi 3 embrüyo ama 2. kalite dedi ben yinede yüzde 50 şans veriyorum dedi bir o an olmayacak dedik eşim dedi bir daha gelirsek farklı olurmu dr dedi evet ilacları degiştiririz filan neyse 12 gün ben bir umut bekledim araştırdım girmedigim site kalmadı gebelik belirtisi diye cok istemiştim bu sefer olsun diye ama olmadı neyse birkac gün sonra kurban bayramı ben annemle babamın elini öptüm evime gittim kapımı kapattım eşim de yok kimseyle görüşmedim agladım agladım hic bir tedavimde bu kadar yıkılmamıştım kahroldum dedim olmayınca olmuyor bir kacgün evden cıkmadım kimseyle görüşmedim dayım kızı geldi başbaşa muhabbet ettik baktım benim derdim onun yanında hic kendimi unuttum neyse dicem o dur ki sizler gencsiniz sizlerin önünde yıllar var sizlerin olur ama ben 40 yaş ve 21 yılı devirdim kendim icin fazla umutlu değilim daha bir kere gebe kalmadım eger benim olursa hep beraber gercek bir mucizeye tanık oluruz

moralinizi hiç bozmadan yola devam edin , benim size önerim SMRYNA ART FUNDA HNM ve SÜHENDAM HNM işinde gerçekten iyi.

Arkadaslar sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum bı yakınımın basından gecti.25 yasında tek yumurta ikizlerine hamileydi ve tehlikeli bir hamilelik geçiriyordu. Hamileliğinin 3. Ayından itibaren her hafta cerrahpasaya gitmesi gerekiyordu. Bir gün yine herzamanki gibi hastaneye gitmek icin yola çıkıyor vapura biniyor yüzünün mutsuzluğunu ve karnını nasıl sevdiğini gören yaşlı bı amca yanın geliyor. Hayirdir kızım neden bu kadar üzgunsun diye soruyor o da durumunu anlatıyor. Yaşlı amca da ona diyorki hergün elini karnına koy ve su tesbihleri cek Allah'ın izniyle bebeklerini kucağına alırsın diyor. 1 fatiha , 21 Halik, 21 Bari,21 Musavvir. Yasli amca eski muftulerdenmis...şimdi ikizler 10 aylıklar.

Yaşadığımız hersey Allahtan. Ondan baska isteyecek dileyecek kimimiz varki. Umarım bu tesbih sizlerde vesile olur bebislerimizi kucağımıza alırız

Ya arkadaşım ben de izmşrdeyim ben smyrna da yaptırmıştım memnun kalmadım ben de arıyorum aslında.

HALIK
Herşeyin varlığı ve varlığı boyunca görüp geçireceği hlleri, hadiseleri tespit ve tayin eden ve ona göre yaratan, yoktan var eden

Allah, her canlıyı sudan yarattı. İşte bunlardan kimi karnı üzerinde yürümekte, kimi iki ayağı üzerinde yürümekte, kimi de dört (ayağı) üzerinde yürümektedir. Allah, dilediğini yaratır. Hiç şüphesiz Allah, herşeye güç yetirendir. (Nur Suresi, 45)

BARİ

Yaratan, kusursuzca var eden

O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, ‘şekil ve suret’ verendir. En güzel isimler O’nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O’nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir. (Haşr Suresi, 24)

MUSAVVİR

Tasvir eden, herşeye şekil ve suret veren

O Allah ki, yaratandır, (en güzel bir biçimde) kusursuzca var edendir, ‘şekil ve suret’ verendir. En güzel isimler O’nundur. Göklerde ve yerde olanların tümü O’nu tesbih etmektedir. O, Aziz, Hakimdir. (Haşr Suresi, 24)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…