Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

o herkes de geliyo canım.benimde öle olmuyo.

Benden de kocaman bir NEGATIF. Sonuç 1.7 çıktı. Aglamaktan gözlerim şişti. Hala ağlıyorum.

Canım arkadasım sakin ağlama biliyorum hiç bir şey seni su an teskin etmez ama ağlamanda fayda değil.
Mümkün oldugunca dışarı çık insanlarla bir arada ol unut olanları biraz kafanı topla sonra bundan sonra ne yaparım ona bak.
Daha gencsiniz umutsuzluğun gereği yok.

Nurancigim kürler için alerji tedavimi yapan doktorumla görüştüm ama kurlere izin vermedi ama Aslan pençesini yap dedi aldım bugün basliyacagim çay gibi demleyip günde 1 fincan yeterli değilmi?
Tüp tadavisine başlayan doktorda bana şunları verdi inşallah ise yarar :
Bioestron ( bunu daha oncede söylemiştim)
Eda daily
CoEnzQH

canim sana ozelden mesaj gondermistin almadin sanirim.ikinci test sonucunu merak ettim kac cikti betahcg?

merhaba canım iyyim şükür... bi değişiklik yok. benim uyku problemim yok.kendimi bende dinliyorum ama yok bi belirti... canım hamıle kalan arkadaslarda bi belirti aramayın diyorlar..
gece yazdıgın notu okudum canım moralini bozma şimdiden..... testini bi yaptır bakalım Allah hayırlısını versin...... bende bazen senın gibi düşünüyorum neden ? benım yok diye....
ama bi hasta çocuk gördüğümde çok üzülüyorum dayanamıyorum,o zaman şükrediyorum halime.. Allahım bana kaldıramayacağım yük verme.. diyorum..herşeyin hayırlısı olsun canım görüşmek üzere..

Cok tebrik ederim, ben de 28 yasinda ve uc yillik evliyim, sorun spermlerde morfoloji bozuklugu ve hareketli sperm azligi. Bir kere asilama denedik, simdi de ilk tup bebek denememizi gerceklestiriyoruz, insallah son olur. 11 kaliteli embriyo var suan, pazartesi 5. Gun transfer olacak, simdiden cok heyecanliyim, sonraki 12 gunu nasil geciririm hic bilemiyorum, insallah ben de senin gibi guzl seylernyazarim buraya.
Allah cocugunuzu kucaginiza almayi nasip etsin

Aminnnnn
Canım inşallah pozitif haberlerini alırız seninde.. Benim de embriyom cok iyi kaliteli olduğunu söylemişti doktor, 5.gün olunca şans tabi daha yüksek oluyor. O güne kadar embriyonun gelişimini daha uzun süreçte takip etmiş oluyorlar. Transferden sonraki bekleme süreci gerçekten zor, Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun :) Bak ben hala bekliyorum, kanamam devam ettiği için.

Heee birde bu arada meraktan evde biraz önce idrar testi yaptım tekrar, bugün transferden sonraki 17 günüm. 2 senedir zaman zamanda yapmışımdır evde idrar testi ve ilk kez pozitifi gördüm. Olsun, onu görmek güzel bir duyguymuş

duaların icin de teşekkürler

bende dün transfer yaptırdım,doktorum haftaya pazar test yapılacak dedi,çok erken değilmi,ayrıca dün çok gergindim,huzurlu değilim,sanırım korkuyorum.
korkunun ecele faydası yok sakin ol film izle kitap oku dua et uyu ama stres yok
ya jeldir ya tutunma kanamasıdır sende sakin ol rahat ol inşallah hersey güzel olacak
Benden de kocaman bir NEGATIF. Sonuç 1.7 çıktı. Aglamaktan gözlerim şişti. Hala ağlıyorum.

derdini veren ALLAH dermanını da verir sabır dile ve yaradana dön yeniden iste elbet bir gün sesini duyacak

Son düzenleme:
canim sana ozelden mesaj gondermistin almadin sanirim.ikinci test sonucunu merak ettim kac cikti betahcg?

tatlım ben sana cevap yazmıştım gelmedimi?? değer yükseldi allahıma çok şükür. 11.gün 153.7 çıktı 13.gün 363.1 çıktı bi daha yaptırmadım ama yaptırıp takip etmsemmi bilemiyorum.4 ocak da ultrason kontrolune çağırdılar.

kızlar bugün evlilik yıldönümüm yarında opum var inşallah benim yumişler iyi dir ve yıldönümü hediyesi olur bana verilebilecek en güzel hediyelerim olur.....

hamilesiniz galiba tebrık ederim....... transfer sonrası neler yaptınız yada ne hissettınız yazarmısınız bize

teşekkür ederim.transfer sonrası sadece 1 hafta evdeydim.sadece 2 gün tuvalet harici pek kalkmadım onun dışında bütün işlerimi yaptım kendimi yormamak şartıyla tabi.ve hiçbir belirtim yoktu.sonucu pozitif görünce inanamadım. bence belirti aramamak lazım. rabbim isteyen herkese versin dua ediyorum.

amiin inşaallhh.. sizde o yoldan gectiğiniz için sordum insan merak edıyor ve sürekli belirti arıyor işte beklemek zor .. kaçıncı denemeniz ve kaçıncı gün embriyosuydu acaba

amiin inşaallhh.. sizde o yoldan gectiğiniz için sordum insan merak edıyor ve sürekli belirti arıyor işte beklemek zor .. kaçıncı denemeniz ve kaçıncı gün embriyosuydu acaba

evet biliyorum canım.ben 2 aşılama yaptırdım negatifle sonuçlanan.ilk tüp bebek denememdi. 3.gün embriyosuydu.

canım aslan pençesini kaynayan suya at 10 dajja demle süz sonra ıldıktan sonra iç birde ada çayını içmeni tavsiye ederim canım bıosterona devam

canım üzülme benimde kasıklarımda grolar olmuştu özellikle sol tarafına yat dinlen kontrol de etme biliyorum zor ama amin canım inş rabbim müjdeler nasip eder

benide unutma dua ederken bebegime saglıklı sıhhatli kucagıma almayı nasip etsin inş sanada ve diger bütün arkadaşlarıma müjdeler ve hayırlşı haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…