kızlarrr acil banada yardım edin.az önce lavaboya gittim .tuvalet kagıdına jel geri geldi ama içinde kahverengi bişeyler var
bayağı jelde topaç gibi olmuş içimde içinde kahverengilikler vardı:18:önemli bir durummu acaba arasammı doktorumu hemen?
Benden de kocaman bir NEGATIF. Sonuç 1.7 çıktı. Aglamaktan gözlerim şişti. Hala ağlıyorum.
Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor heyecanlı bekleyis :) varmı degisiklikler beklemek cok zor uyku uyuyamiyorum ben :) insan uyurken bile kendini dinler mi ağrım sızım varmı diye 7 gün kaldı ins güzel haber alırız sonunda
hayırlısı olsun inşallah...
Merhaba arkadaşlar,
Benim konumumda olan ve olacak arkadaşları bilgilendirmek isterim:
3 yıllık evliyiz ve 2 senedir korunmuyorum. Eşimde hareketlilik ve morfoloji problemi olduğu ortaya çıktı.
Aşılama yapmadan tüp bebek önerdi doktorum. İlk tüp bebek deneyimim gerçekleşti bu ay.
12.12 de 5.gün (Blastosist) iyi kaliteli embriyo transferi gerçekleşti 1 adet olarak (biz 1 tanede karar kıldık) ve 2 adet embriyom donduruldu. Herseyden zoru gerçekten evde test tarihini beklemek oldu, zaman durdu sanki! Test tarihim 27.12 olacaktı.
Geçen hafta cuma günü (9.gün) lekelenme şeklinde başlayıp kırmızılara dönen kanamam 3 gün boyunca devam etti. Dayanamadım 9.gün evde idrar testi yaptım ve sonuç negatifti. Çok üzüldüm kendimi bu süreçte çok yıpratdımAma içimde yinede bir umut vardı, merkezdende aldıgımız bilgi doğrultusunda test gününe kadar fitillere devam etmemi istemişlerdi. Pazartesi gününden itibaren normal regl gibi kanamalarım başladı ve ben umutlarımı salı gününden itibaren tamamen yitirdim ve fitilleri kullanmayı ve kendime dikkat etmeyi bıraktım. Dün test günümdü kanamalarım ve ağrılarım yoğun şekilde devam etmesine rağmen, kan testi yaptırdık ve 2 saat sonra gelen sonum POZITIF oldu. Hcg değerim 100, fakat progesteron değerim 3,70. Bu duruma ne sevınebildik ne de üzülebildik. Daha sonra hemen iğne yaptılar ve fitillere devam etmemi istediler. Haftaya Perşembe günü ultrason için randevu verdiler. Kanamam halen devam ediyor ve regl sancıları gibi ağrılarımda. ( salı günü 13.günde tekrar idrar testi yaptım, oda negatif çıkmıştı)
Arkadaşlar lütfen kan testinize mutlaka kanamamızda gelse mutlaka gidin ve gördüğünüz gibi idrar testlerine güvenmeyiniz.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah
Cok tebrik ederim, ben de 28 yasinda ve uc yillik evliyim, sorun spermlerde morfoloji bozuklugu ve hareketli sperm azligi. Bir kere asilama denedik, simdi de ilk tup bebek denememizi gerceklestiriyoruz, insallah son olur. 11 kaliteli embriyo var suan, pazartesi 5. Gun transfer olacak, simdiden cok heyecanliyim, sonraki 12 gunu nasil geciririm hic bilemiyorum, insallah ben de senin gibi guzl seylernyazarim buraya.
Allah cocugunuzu kucaginiza almayi nasip etsin
Cok tebrik ederim, ben de 28 yasinda ve uc yillik evliyim, sorun spermlerde morfoloji bozuklugu ve hareketli sperm azligi. Bir kere asilama denedik, simdi de ilk tup bebek denememizi gerceklestiriyoruz, insallah son olur. 11 kaliteli embriyo var suan, pazartesi 5. Gun transfer olacak, simdiden cok heyecanliyim, sonraki 12 gunu nasil geciririm hic bilemiyorum, insallah ben de senin gibi guzl seylernyazarim buraya.
Allah cocugunuzu kucaginiza almayi nasip etsin
duaların icin de teşekkürlerÖncelikle anladimki yas kırk sonuc tirtttttt:)))))
Topigi elimden geldiğince okumaya çalıştım ama 2 gündür kafam öyle bir şişti karistiki sormayın eksik bir çevap verdiysem affola.
ALİSALİS arkadasıma cevaplarım:
Doktorlar kısaca sunu söylüyorlar her ne kadar sağlıklı olsanda kaliteli yumurta olsada sende bu yasına göre iyi ,yani genc biriyle aynı konumda degilsin. Artık üretigin yumurtalar yasına göre kaliteli ama bebek için kalitesi tartışılır.
Yas 40 tan sonra giderek bu kalite düşüyor her sene hamile kalma sansin azalıyor düşük ve sağlıksız bebek yüzden artıyor.
Hatta biri söyle anlattı yumurtalari pazarde domates dusun ; pazardan sabah ilk gelen en iyi domatesi alır öğlene biraz iyileri kalır aksam en kötü domatesler alana kalır yani benim yumoslar en kötü domates salcalik :)))))
Benim için ayların bile önemi varmış hamile kalsam bile sağlıklı bebek biraz zormus ve bu 40 yasını gecen tüm kadınlar için boyleimis yani yas 40 sonuc tirtttttt.
Üstüne üstlük yası kırkı gecen kadınlara her şey iyi olacak martavalini okuyanlar ucundan birazcık sahtekarmis.
Gercekler bu riski al deneme yap bu yasta olanlar bunu bilsin ha olmazmı olur olursada mucize kaymakli ekmek kadayıfı olur.
Bende riski aldım ALLAHA sığındım şansımı birkaç kez deneyeceğim.
Tedavim önümüzdeki reglde başlayacak bu ay bir sürü vitamin verdi biestron daha oncede kullandım, bir tür gençlik hormonu var böbrek üstü bezlerinde olusan bunu destekliyor yumurtaları genclestiriyor. Başka vitaminlerde verdi.
Bu arada ben özelden mesaj atamıyorum sen atabiliyorsan ve sakıncası yoksa bana tel verirsen ve müsait oldugun zamanı yazarsan seni ararım hem tanisir hem konu hakkında detaylı konuşuruz.
Bacmm cevaplarım :
Öncelikle tadaviye basliyormussun hayırlısı olsun cok sevindim yasında benden iyi ben senden cok umutluyum , senin bir bebisin olacak eminim.
Alisalise yazdığım gibi özelden mesaj atamıyorum o yüzden sorularını cevap veremedim tel verirsen ve müsait zamanı verirsen seni arar detaylı konuşuruz.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, güzel dileklerin icincok teşekkür ederim ama sen şuansda gerginsin ben eylülden beri hala rahatlayamadım devamlı ruyalarımda uğraşıyorum ister istemez bu duygulardan kurtulamıyorsun sana tavsiyem sen kendi kendine gebe kalabiliyon uygula bütün kürleri güvenilir bir aktardan bal polen propolis karışımı kullan eminim sen kendiliğinden hamile kalırsın kalamasan da bile RAB sana zaten güzelinden iki evlat vermiş onlara uzun ömür diliyorum ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Bu hafta EYÜP SULTANA gideceğim kendim ve buradaki herkes için dua etmeye.kızlar dileklerinizi yazın dua aralarına ekliyeyim.
Benimde bir köpeğim var kızımın ismi puffy 5 yasında bir Malta terieri o kadar sorunlu oyuncak gibi bütün stresimi alıyor.
arkadaşlar bugün transferimin 8. günü , sabah tuvalete uyandım ve çamaşırımda kahverengi leke gördüm , şu anda yok kesildi, bu ne demek oluyor çok korkuyorum böyle bi durum yaşayıp hamile olan varmıçarşamba test günüm...
korkunun ecele faydası yok sakin ol film izle kitap oku dua et uyu ama stres yokbende dün transfer yaptırdım,doktorum haftaya pazar test yapılacak dedi,çok erken değilmi,ayrıca dün çok gergindim,huzurlu değilim,sanırım korkuyorum.
ya jeldir ya tutunma kanamasıdır sende sakin ol rahat ol inşallah hersey güzel olacakkızlarrr acil banada yardım edin.az önce lavaboya gittim .tuvalet kagıdına jel geri geldi ama içinde kahverengi bişeyler var
bayağı jelde topaç gibi olmuş içimde içinde kahverengilikler vardı:18:önemli bir durummu acaba arasammı doktorumu hemen?
Benden de kocaman bir NEGATIF. Sonuç 1.7 çıktı. Aglamaktan gözlerim şişti. Hala ağlıyorum.
canim sana ozelden mesaj gondermistin almadin sanirim.ikinci test sonucunu merak ettim kac cikti betahcg?
Heee birde bu arada meraktan evde biraz önce idrar testi yaptım tekrar, bugün transferden sonraki 17 günüm. 2 senedir zaman zamanda yapmışımdır evde idrar testi ve ilk kez pozitifi gördüm. Olsun, onu görmek güzel bir duyguymuş
hayırlısı olsun inşallah...
hamilesiniz galiba tebrık ederim....... transfer sonrası neler yaptınız yada ne hissettınız yazarmısınız bize
teşekkür ederim.transfer sonrası sadece 1 hafta evdeydim.sadece 2 gün tuvalet harici pek kalkmadım onun dışında bütün işlerimi yaptım kendimi yormamak şartıyla tabi.ve hiçbir belirtim yoktu.sonucu pozitif görünce inanamadım. bence belirti aramamak lazım. rabbim isteyen herkese versin dua ediyorum.
amiin inşaallhh.. sizde o yoldan gectiğiniz için sordum insan merak edıyor ve sürekli belirti arıyor işte beklemek zor .. kaçıncı denemeniz ve kaçıncı gün embriyosuydu acaba
Nurancigim kürler için alerji tedavimi yapan doktorumla görüştüm ama kurlere izin vermedi ama Aslan pençesini yap dedi aldım bugün basliyacagim çay gibi demleyip günde 1 fincan yeterli değilmi?
Tüp tadavisine başlayan doktorda bana şunları verdi inşallah ise yarar :
Bioestron ( bunu daha oncede söylemiştim)
Eda daily
CoEnzQH
benımde transfer haiç 8.gunum adet olucakmısım gıbı kasıklarım agrıo sabah cok uzuldum agladım tutmaımıkı dıe sık sık wc gıdıp kontrol edıyorum kendımı..ınsallah saglıklı sıhatlı evlatlarımız tutunmustur
Öncelikle anladimki yas kırk sonuc tirtttttt:)))))
Topigi elimden geldiğince okumaya çalıştım ama 2 gündür kafam öyle bir şişti karistiki sormayın eksik bir çevap verdiysem affola.
ALİSALİS arkadasıma cevaplarım:
Doktorlar kısaca sunu söylüyorlar her ne kadar sağlıklı olsanda kaliteli yumurta olsada sende bu yasına göre iyi ,yani genc biriyle aynı konumda degilsin. Artık üretigin yumurtalar yasına göre kaliteli ama bebek için kalitesi tartışılır.
Yas 40 tan sonra giderek bu kalite düşüyor her sene hamile kalma sansin azalıyor düşük ve sağlıksız bebek yüzden artıyor.
Hatta biri söyle anlattı yumurtalari pazarde domates dusun ; pazardan sabah ilk gelen en iyi domatesi alır öğlene biraz iyileri kalır aksam en kötü domatesler alana kalır yani benim yumoslar en kötü domates salcalik :)))))
Benim için ayların bile önemi varmış hamile kalsam bile sağlıklı bebek biraz zormus ve bu 40 yasını gecen tüm kadınlar için boyleimis yani yas 40 sonuc tirtttttt.
Üstüne üstlük yası kırkı gecen kadınlara her şey iyi olacak martavalini okuyanlar ucundan birazcık sahtekarmis.
Gercekler bu riski al deneme yap bu yasta olanlar bunu bilsin ha olmazmı olur olursada mucize kaymakli ekmek kadayıfı olur.
Bende riski aldım ALLAHA sığındım şansımı birkaç kez deneyeceğim.
Tedavim önümüzdeki reglde başlayacak bu ay bir sürü vitamin verdi biestron daha oncede kullandım, bir tür gençlik hormonu var böbrek üstü bezlerinde olusan bunu destekliyor yumurtaları genclestiriyor. Başka vitaminlerde verdi.
Bu arada ben özelden mesaj atamıyorum sen atabiliyorsan ve sakıncası yoksa bana tel verirsen ve müsait oldugun zamanı yazarsan seni ararım hem tanisir hem konu hakkında detaylı konuşuruz.
Bacmm cevaplarım :
Öncelikle tadaviye basliyormussun hayırlısı olsun cok sevindim yasında benden iyi ben senden cok umutluyum , senin bir bebisin olacak eminim.
Alisalise yazdığım gibi özelden mesaj atamıyorum o yüzden sorularını cevap veremedim tel verirsen ve müsait zamanı verirsen seni arar detaylı konuşuruz.
Bu hafta EYÜP SULTANA gideceğim kendim ve buradaki herkes için dua etmeye.kızlar dileklerinizi yazın dua aralarına ekliyeyim.
Benimde bir köpeğim var kızımın ismi puffy 5 yasında bir Malta terieri o kadar sorunlu oyuncak gibi bütün stresimi alıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?