cuma yumurtalar alındı. ptesi transfer yapıldı 3. gün embriyosu konuldu 2 adet. yumurta rezervim çok az olduğu için 2 adet koydular.
dondurulmuş yumurtamda yok. o kadar en yüksek dozdaki ilaç ve iğnelere rağmen çok sayıda yumurtam oluşmadı. 6 tane alındı 2 tanesi olgunlaştı ve onlarda transferde edildi
:) bu kadar olur ultrason da bakarken transferde benimde hep sol tarafimla ugrastilar :) bende hep sol odakliyim :) ayyy canım benim az kaldı 2 gun sadece 2 gun...
merhaba arkadaşlar bende bugün başladım tedaviye igneye başladım gonal f 450 yalnız şimdi igneyi yaptım kalemin içindeki sıvıyı tamamen sıktım acaba hepsi sıkkmiyo muydu o siviyi geri nasıl yapam yarın ki iğneye yardım edin....
ne hemşire ne doktor birşey demedi 87.5 a ayarlayıp vuracaksin dediler ...o sivi kendi kendine mi dolacak nasıl olacak
ne hemşire ne doktor birşey demedi 87.5 a ayarlayıp vuracaksin dediler ...o sivi kendi kendine mi dolacak nasıl olacak
canım şimdi 450 lik te bir enjektörde sıvı var .birde toz halde var.sıvıyı tozun içine enjekte ediceksin ve iyice karıştıracaksan.içinden başka 5-6 tane küçük enjektörler var.bitanesini açıp karışımdan 87,5 çekiceksin iğneye.üzerinde zaten sayılar yazıyor.sonrada kolanyalı pamukla sil göbeğinin 3 parmak altını iğneyi vur ve bekle bikaç saniye hemen iğneyi çıkarma
.sonra pamukla bastır hafifi şeklde.bitii...:)
Canım kalemin ust kisminda doz ayarlama yeri var ordan ayarlayip vurman gerekiyordu yazar zaten 87.5 150 vb gibi bence hemen merkezi ara sor hepsini vurduysan anlat bakalim.. kalemin icinde ilac kaldi mi bi bak bakalim
kızlar kanal 7yi izleyin dr Aret kamar var..
Aadet sancılarım arttı korkmaya başladım ben canımsu gibide akıntı geliyor adet oldum diye korkarak gidiyorum lavaboya
Bi agliyorum bi susuyorum..
benimde karnım agrıyor ve akıntım var( çok korkuyorum..
Zaman geçer mi böyle Allah yardimcimiz olsun
geçmeyecek akşama sabaha olurum
Aynen canım aynen belime kadar vuruyor heralde bende olurum
cuma yumurtalar alındı. ptesi transfer yapıldı 3. gün embriyosu konuldu 2 adet. yumurta rezervim çok az olduğu için 2 adet koydular.
dondurulmuş yumurtamda yok. o kadar en yüksek dozdaki ilaç ve iğnelere rağmen çok sayıda yumurtam oluşmadı. 6 tane alındı 2 tanesi olgunlaştı ve onlarda transferde edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?