Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Canım olur ALLAHIN izniyle .. benim ilkinde 4 yumurta toplandı 4 tanesi embriyo oldu...
Bunda 8 tane toplandı 6 tane olustu ama bu tedavimde sabahları ac karinla bal tarcin çörek otu karisimini yedim incir ceviz yedim bol bol etkisi oldumu bilmem ama digerine göre daha fazla yumurta oldu.. 1 tanede olsa 10 tanede olsa RABBIM nasip ettiyse oluyor bir sekilde işte. .

:) bu kadar olur ultrason da bakarken transferde benimde hep sol tarafimla ugrastilar :) bende hep sol odakliyim :) ayyy canım benim az kaldı 2 gun sadece 2 gun...

ay inşaallah canım benım rabbim yüzümüzü güldürsün inşaaaalllah.. canım ben iğne vurdurmaya gidicem gelince yazarım..

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım tedaviye igneye başladım gonal f 450 yalnız şimdi igneyi yaptım kalemin içindeki sıvıyı tamamen sıktım acaba hepsi sıkkmiyo muydu o siviyi geri nasıl yapam yarın ki iğneye yardım edin....

Canım öncelikle hayırlı olsun tedavin.. doktorun sana soylemis olmasi lazim dozunu 450 unite dediyse yanlis hatirlamiyorsam kalemin hepsini vuracaksin.. ama atiyorum 150 falan dediyse ayarlayip o şekilde vuracaksin. .

Son düzenleme:
ne hemşire ne doktor birşey demedi 87.5 a ayarlayıp vuracaksin dediler ...o sivi kendi kendine mi dolacak nasıl olacak

ne hemşire ne doktor birşey demedi 87.5 a ayarlayıp vuracaksin dediler ...o sivi kendi kendine mi dolacak nasıl olacak

Canım kalemin ust kisminda doz ayarlama yeri var ordan ayarlayip vurman gerekiyordu yazar zaten 87.5 150 vb gibi bence hemen merkezi ara sor hepsini vurduysan anlat bakalim.. kalemin icinde ilac kaldi mi bi bak bakalim

canım şimdi 450 lik te bir enjektörde sıvı var .birde toz halde var.sıvıyı tozun içine enjekte ediceksin ve iyice karıştıracaksan.içinden başka 5-6 tane küçük enjektörler var.bitanesini açıp karışımdan 87,5 çekiceksin iğneye.üzerinde zaten sayılar yazıyor.sonrada kolanyalı pamukla sil göbeğinin 3 parmak altını iğneyi vur ve bekle bikaç saniye hemen iğneyi çıkarma
.sonra pamukla bastır hafifi şeklde.bitii...:)

Canım tamam siringaya drun dedigi dozu cekip vurduysan sıkıntı yok yani ama arkadasinda dedigi gibi kalemmi var yoksa hani sulandirip cekilenden mi

Tüp bebek tedavisinden önce hamile kaldıgım için tüp bebek igneleri var elimde uygun fiyata ihtiyacı olan arkadaşlara vericem ben 2200 liraya almıştım alıcak olan arkadaşlara uygun fiyata verebilirim

bu arada listeyi yeniliycem arkadaşlar sürecleri ve sonuçları yazarlarsa listeyi tekrar yenilycem tedaviye devam edenler ve hamileler diye

Canım kalemin ust kisminda doz ayarlama yeri var ordan ayarlayip vurman gerekiyordu yazar zaten 87.5 150 vb gibi bence hemen merkezi ara sor hepsini vurduysan anlat bakalim.. kalemin icinde ilac kaldi mi bi bak bakalim

adacım gonalf de bi sıvı enjektör var birde şişe var toz olan ondan bahsediyor arkadas.... evet sıvıyı toza sıkıp ilacı hazırlayacaksın ve günlük dozunu vuracaksın ilacın bitince yenisini hazırlayacaksın..Allah kolaylık versin...

Aynen canım aynen belime kadar vuruyor heralde bende olurum

aferin bize canım bozduk moralleri oturduk aşşa... iğneyi vurdurdum gelirken eczanenın önünden geçtim test alayım dıye bi an düşündüm sonra sen geldın aklıma vazgeçtim....

hamile kalan arkadaşlar lütfen neler yaşadıgınızı paylaşın sizde bu yoldan geçtiniz unutmayın bizi.......

Canm merhaba kaç doz ilaç kullanmıştın? Ben de günde 400 doz almama rağmen 7 yumurta toplanabildi. Üçü döllenmişti.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…