Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Canım merhaba bildiğim kadariyla amh yumurtalik rezervlerini gösteren bir test fakat düşük cikarsa rezervin azaldigi anlamina geliyor ki bu tup bebek yapmaya engel degil bu durumda ki bircok arkadas hamile kaldi.. hatta bi arkadasim hayit tohumu kullaniyordu fsh dussun diye.. ve o haliyle normal yolla hamile kaldi.. RABBIM yardimcin olsun ama sakin umutsuzluga kapilma.. olacagina inan gerekirse baska dr arastir konunun ustune git..

Cok cok gecmis olsun sana canim ve tebrik ederim tabi demekki olacaksa oluyor yeter ki Allah nasip etsin.. inşaallah degerin artar duzenli olarak ve bebislerinle sağlıklı bir şekilde donersin evine..

Canıım hayırlısı olsun pozitifi görüp sonra bu olumsuzlukları yaşamak zor birşey tabii seni anlıyorum. Herşeyin hayırlısını isteyelim kızlar. Ben son zamanlarda en yakınlarımdan normal yolla hamilelik haberileri alıyorum. Birini bugün aldım. Ve inanın çok zor dayanmak. Ama biliyorum Rabbim bizim için en doğru zamanı bekliyor. Herşeyin hayırlısını dileyelim ve asla pes etmeyelim. Ben doktordan randevu aldım bile yola devam ediyorum. Allahım yüzümüzü kara çıkarmasın...

Canım benim cooookk teşekkür ederim içim rahatladı :) bende tedaviye başladığımdan beri 1 kilo verdim yemek yiyemiyorum iştahım kapandı anca corba falan iciyorum..
Telkinlerin twkear tesekkur ediyorum canım. .

Teşekkür ederim cevap için. Olmayacaksa hiç başlamayacağız demesi çok saçma geldi zaten bana. Kendimden şüphe ettim, acaba ben durumu mu kabullenemiyorum diye. Hayıt tohumunu ben adet dönemimde ağrı kesici olarak kullanıyorum zaten taze zencefil ve balla birlikte. Çok iyi geliyor adet sancısına. FSH ı da mı düşürüyormuş demek? Peki nasıl kullanmam gerekiyor acaba?
Bir de tarçın bal çörk otu karışımı incir kürü, ananas falan yazmışlar. Bunları kullansam faydası olur mu acaba?

Canım korkma doktor sadece prosedürü uyguluyordur. Senin yaşında hiç bir şey yok. Gayet gençsin. Ama tahlillerine bakması gerekiyor sonuçta.

Kötü düşünme iyi çıkacak emin ol. Bu arada benden de yarın gittiğimde doktor testler isteyecektir.

Sen adetinin kaçıncı gününde yaptırdın bu testleri canım???

Bal tarcin corek otunu ben yapmistim adetle birlikte basladim yumoslar toplanana kadar devam ettim.. hayit tohumunun kyllanimini tam bilmiyorum canim ama nette yazip ararsan bulabilirsin.. sakın umutsuzluga kapilma arkadasinda dedigi gibi rutin tahliller onlar .. iyi düşün iyi olsun :)

31 Aralık saat 11 de hoşgeldin dedi benimki bana. 2. gün yaptırdım yani. Ama gerçekten çok moralim bozuldu. İnşallah iyi gelir. Amh çarşamba güleri bakılıyormuş, o yüzden sonuç gelecek perşembe belli olacak benim. Ama dr hiç ümit verici konuşmadı. Benim anneannem 34 yaşında menapoz olmuş. Annemin de 49 da başladı süreci. Bu biraz da genetik bir olay ya, o yüzden çekiniyorum. Yaşa da fazla bakmıyor sanırım. Eşim de durup durup Aşkın Nur Yengi'yi örnek veriyor.
1 hafta nasıl bekleyeceğim. Dr direk bir sonraki adet döneminde gelin dedi ama ben tahlil sonucum çıkınca gene gelmeyeyim mi diye sorunca, tamam gelin o zaman dedi. Haftaya cuma eşimi de alıp gideceğim yanına. Bakalım ne diyecek. Sabahtan muayene etti beni. Sağ yumurtalıkta 3 cm kist var dedi, sıradan bir kist sorun yok demişti, öğleden sonra kistinizin geçmesini bekleyeceğiz dedi. Sabah sol yumurtalıkta yumurta kesesi var demişti, öğleden sonra solda yumurtlama yok dedi. Nasıl iş anlamadım.Sabahki muayeneden sonra eşimi arayıp ağlamıştım, o da dru aramış. Bilmiyorum ki ters bişey mi dedi adama.Eve gelince soracağım ayrıntılı. Canım çok sıkkın. Olmazsa başka bir dr a mı gitsem. Denizli'deyim ben. Cuma günü olumsuz onuşursa İzmir'e falan mı gitsem.
Hiç denemeden, başlamayız demek doğru mu sizce?

Bu arada , Fsh dolaylı bir hormonmuş, yüksek fsh ile hamile kalan çok kişi var. Amh direk over da üretilen bir hormonmuş, o yüzden çok daha fazla güvenilen birhormonmuş. Allahım , ,inşallah iyi çıkar da.Bakalım.

Canım geçer gibi oldu bir nebze ama inceden inceye devam ediyor
Böyle giderse bencede yarin yaptiralim :) zaten cuma yaptiracaktik 1 gün var arada :)

senden benden bekliyosun demi :)))
az önce merkezden aradılar hemşiremle görüştüm nasıl olduğumu sordu...
tabi ben sorunlarımı,sorularımı ard arda sıraladım :)))
iğneler mahvedıyor beni göbeğimden iğne artık geçmiyor dedim kolunuzdan yapın dedi :))
karın ağrım akıntım var dedim bunlar normal şeyler olabilir dedi. :))
yarın adet günüm olurmuyum acaba dedim ilaçlarınızı kesmediğiniz sürece olmazsınız dedi.
bu süre çok uzun değilmi ya ben yarın gidip kan testini yaptırıcam çok merak ediyorum dedim..
daha 3gününüz var dedi biliyorum ama artık öğrenmek istiyorum çıkar demi çıkar çıkar dedim :))) okadar ısrara hemşire size bırakıyorum dedi. Allahım hayırlı sonuçlar versin..

öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım bende 22 aralıkta 1.tüp bebek denememi yaptım ama malesef sonuç negatif.herşey çok iyi gidiyordu 35 yumurtam toplandı.2. gün 26 sı döllendi.4.gün iki transfer yapıldı 5.günde 9 emriyom donduruldu ama olmadı.kendimi çok kötü hissediyorum ve nette gezerken sizi buldum sonucu pozitif olan arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum.ama benim durumumda olan arkaşalardan yardım istiyorum bu duyguyu nasıl atlatabilirim benim hiç umudum kalmadı bu duyguyu yenmek istiyorum.

Canım Yapma Allah aşkına, niye kalmıyormuş umudun, benim yazdıklarıma bak, moral olsun biraz. 35 yumurta. Maşallah. Üstelik 9 tane de dondurulmuş varmış. Onlarla tekrar denersin. Moralini bozma. Allahım, inşallah benim de olur yumurtam. Dua et bana. :)

sağol canım ya çok umutluydum benimle birlikte herkeste.kesin sonucu bugün aldım o yüzden çok moralim bozuk çikolata kistim var boyutu küçük ama 2 yıldır bi türlü olmadı 2 aşılama 1 tüp bebek başındayım ama korkuyorum dondurulmuşlarla devam edecez ondada olmazsa diye şimdiden kendimi yemeye başladım.inşallah allah hepimize nasip etsin sana da bol bol yumurtalar inşallah...benimde yumurta hep çok ama daha bi işe yaramadı.hepimiz farklı sınanıyoruz işte....

alfabe canım değerlerinle ilgili yorum yapamayacağım ama bir örnek verim sana.benim bi tanıdığımın yumurta rezervi yok denecek kadar düşüktü hatta bir doktor 30 yaşında olmasına rağmen senin yumurtaların 45 yaşında bir kadının gibi demiş. başka bi yerde 1.tüp negatif oldu ama 2.denemede 3 yumurta elde edilip 2 tane döllendi 2 side transfer edildi ve gebe kaldı ve bir kızı oldu kızı 1.5 yaşındaykende kendiliğinden hamile kaldı..inşallah seninde olur...

canım Allah yardımcın olsun çok zor bu yaşadıkların.tüp bebek zor bir dönem bi de üstüne ekstra problemlerle uğraşmak gerçekten yıpratıcı.ama ne güzel sonucun pozitif inşallah yarın da güzel sonuçlar alacaksın inan...

kızlar ben de biraz önce 3.testimi verdim bikaç saate sonuç çıkar inşallah bu sefer güzel katlanmıştır.
25 aralık akşam 45
28 aralık sabah 128
2 ocak akşam ????bekliyorum.normalde kaç olmalı sizce????

canım dur yaşın 37 sen neden üzülüyon hemen başla en iyi dr bul en ıyı yerleri tercih et bizden cok daha şanslısın ah aklım ah kafam ben bu zamana kadar nerdeydim sen üzülme hemen başla

canım dur yaşın 37 sen neden üzülüyon hemen başla en iyi dr bul en ıyı yerleri tercih et bizden cok daha şanslısın ah aklım ah kafam ben bu zamana kadar nerdeydim sen üzülme hemen başla

Teşekkür ederim arkadaşlar, moral verdiniz gerçekten. İnşallah olur.İnşallah isteyen herkesin olur. Gerçekten ne kadar zor bir durum. Dr ilkin geç kalınmış olabilir deyince, ne olursa olsun, olmazsa da ne yapayım ümidi keserim dedim kendimce. Meğer sadece kendime söylemişim bunu. Kan vermek için gittim. Kan alan kız da acemiydi heralde yazık, sol koldan kan alırken bir sürü kan döküldü oraya buraya. Başladım ağlamaya, ama sicim gibi dökülüyor gözyaşım. Sonra bir be gelip aldı kanımı. Kızın da moralini bozdum yazık, panikledi benim yüzümden. Açıkladım artık, üzülmemesini, çok stresli olduğumu söyledim.Kusura bakma dedim kıza. Asıl siz kusura bakmayın dedi mahcup mahcup.
Ben biliyorum ki gözyaşlarımın sebebi, kolumun değil, yüreğimin acısıydı. Neyse, ümitli olacağım gene de. Şu amh yi de alayım bakalım. Ne diyecek doktor. Olmadı İzmire falan giderim, İstanbula ya da.
Her şer için tekrar teşekkür ederim kızlar. Herşey gönlünüzce olsun. İyi geceler.

:) evet canim bi cesaret alip senden bende yaptiririm..
Cok güzel sorular sormussun valla bizim merkez hic aramiyor böyle cok hosuma gitti merkezinin tutumu :) bi dahakinde benim sorularimida al :) hemsire yorumsuz kalmis ama yaptirmani istemeseydi de kesin fikrini söylerdi herhalde :)

Canım ne oldu test sonucun güzel haber verirsin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…