sonucumu aldım ama ne olur sen üzülme affına sığınarak söylüyorum
pozitif şükürler olsun...
Malesef kızlar olmadı yine olmadı ben anlamadım anlamak istemiyorum hiçbir sotun yoktu hiç bişi yoktu..
canım cok sevindim sen bu zamana kadar bu topikteki bütün kızlardan daha pozitiftin ve pozitif sonuc aldın cok tebrik ederimKIZLAR HAMİLEYİM DEĞERİM 151.62 :)))))
sabah erkenden hastaneye gittik eşimle. kan testi yapan hemşirede tüp bebek tedavisi ile ikizleri olmuş.
10:30 da çıkıyormuş sonuçlar ama 15 dk önce beni arayıp haber verdi. bana öncelik tanımışlar güzel haberi verdiler
ben evde yoktum konuyu yada neler yapılması gerektigini yazarsan fikir alırızCnnTürkte şu anda bir program var. Bilinçaltında kodlamadan bahsediyor. İzleyebilirsiniz. İlginç.
çok şükür bugün keseyi gördük kızlar
Cnm bende 6. Haftamdayım hiçbirşey gözükmedi. Pazartesi tekrar ultrason yapılacak
ben gonal f 300 ve merional 150 ml olmak üzere akşamları 2 adet iğne yaptım.
yumurtalar toplanmadan 5 gün öncede yumurtalar çatlamasın diye ilave bir iğne daha verdi onuda sabahları yaptım.
benden 6 yumurta toplandı 1 tanesi olgunlaştı ikincisi sonradan olgunlaştı. yumurta rezervim az olduğu için ben 30 yaşındayım ama yumurta rezervim 40-45 yaşında ki bir bayanın sahip olabileceği sayıda olduğu için bana 2 tane embriyo transfer ettiler
napalım olmadı ölüm yok hayat her haliyle güzel ben eşime diyorum bu sefer de sonuc alamzsak tatil planlarına başlayalım napalım gezcez tozcaz yaşıcaz cok şükür saglık olsun gerisi boş amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana tavsiyem şimdi vucut uyarıldı yarın adet görürsün herhalde yapacagın tek şey yumurta catlama gününü takip et adetin 13. günü başla taaaa 17. güne kadar sıkı calış 45 dk yat bacanı kaldır hamile kalma olasılıgın yüksek belki kendilinden kalır aglayan beni güldürürsün cok öpüyorum seni sınavdayız sabrımız ölcülüyo elbet birgün mükafatımızı alıcaz cok şükür saglımız yerinde eşinede sanada sabır diliyorum
ben evde yoktum konuyu yada neler yapılması gerektigini yazarsan fikir alırız
KIZLAR HAMİLEYİM DEĞERİM 151.62 :))))))))
sabah erkenden hastaneye gittik eşimle. kan testi yapan hemşirede tüp bebek tedavisi ile ikizleri olmuş.
10:30 da çıkıyormuş sonuçlar ama 15 dk önce beni arayıp haber verdi. bana öncelik tanımışlar güzel haberi verdiler
tebrikleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz sağolun..
adacım dualarım hep senınle olacak hiç üzülme dondurulmuşların var şükürki tekrar denersin Allah gönlünün muradını versın inş. en yakın zamanda..
bacmm sende çok sağol inş adayla beraber senınde müjdeni alıcaz Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..
İnşallah canım benim inşallah dualarini eksik etme olur nu.. bebisede kendine de iyi bak .. haberdar et gelismelerden canım benim
sağol canım benim ederim 2gün sonra yine test yaptırıcam değerlerıme bakılcak.. canım iğnelere devam mış yine yırtamadık :))
Aman annesi bebisin dursun yeter ki de swn igner ol :) daha kalp atislarini duycaksin keseyi gorceksin heyecanlarin en guzelini yaşıyorsun. .
Merhaba, ben de 31 ocakta transfer edildi. Pek bi sikintim yok ama ara ara kasiklarim agriyor, bazende gaz sancisi cok zorluyor.. İnsallah tutunuyorlardir.. 12 ocak a kadar nasil dayancam acaba?merhaba canım sol tarafımda ince ince arada bir sızıntı oluyor birde felaket gaz sıkıntısı var onun dışında birşey yok şuan kullandığın ilaçlar folikasit climara forte band birde fitil kullanıyorum benim tahlilimi doktor 10 ocakta yaptırabilirsin dedi..benim sıkıntım saadece çok fazla dinlenemedim birde orta kalite embriyo olması..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?