Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

canım cok sevindim sen bu zamana kadar bu topikteki bütün kızlardan daha pozitiftin ve pozitif sonuc aldın cok tebrik ederim
CnnTürkte şu anda bir program var. Bilinçaltında kodlamadan bahsediyor. İzleyebilirsiniz. İlginç.
ben evde yoktum konuyu yada neler yapılması gerektigini yazarsan fikir alırız
sonucumu aldım ama ne olur sen üzülme affına sığınarak söylüyorum

pozitif şükürler olsun...

sen beni aglattın ne kadar duyarlı bir insansın arkadaşın icin kendi mutlulugunu bastırıyorsun bundan yıllar yıllar önce ben dr kapılarında koşarken cok samimi arkadaşım 2.ye gebe kalmış bir türlü bana söyleyemiyordu ama yapılcak bişey yok RAB ne derse o canım seni cok cok tebrik ederim RABBİM güldürdü cok şükür

napalım olmadı ölüm yok hayat her haliyle güzel ben eşime diyorum bu sefer de sonuc alamzsak tatil planlarına başlayalım napalım gezcez tozcaz yaşıcaz cok şükür saglık olsun gerisi boş amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana tavsiyem şimdi vucut uyarıldı yarın adet görürsün herhalde yapacagın tek şey yumurta catlama gününü takip et adetin 13. günü başla taaaa 17. güne kadar sıkı calış 45 dk yat bacanı kaldır hamile kalma olasılıgın yüksek belki kendilinden kalır aglayan beni güldürürsün cok öpüyorum seni sınavdayız sabrımız ölcülüyo elbet birgün mükafatımızı alıcaz cok şükür saglımız yerinde eşinede sanada sabır diliyorum

tebrikleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz sağolun..

adacım dualarım hep senınle olacak hiç üzülme dondurulmuşların var şükürki tekrar denersin Allah gönlünün muradını versın inş. en yakın zamanda..

bacmm sende çok sağol inş adayla beraber senınde müjdeni alıcaz Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun..

Canım ya bizim de böyle işte ben de 32 yaşındayım yani 325 gonal f 75 merional kullandım sonlara doğru. baktılar büyümüyor yumurtalar. Ama biz eşimle karar aldık artık takımıycam kaç doz iğne kaç yumoş. bunlar stresten başka bir işe yaramıyor. Hayırlısı Allahtan.

Senim FSH kaç peki ben de adetin 3. günü ölçtüreceğim ama 10'dan fazladır 2 sene önce 9.3 idi. Doktorum kafana takma FSH 18 ile bile hamile kalan var dedi

Canim benim normal yolla hamile kalma gibi şansım yok maalesef gecirdigim 2 ayrı dis gebelik yüzünden tüplerim alındı tüp bebeğe elim mahkum yani.. Teşekkür ederim desteğin için canım hadi sende güzel haberler ver bize ..

Son düzenleme:
ben evde yoktum konuyu yada neler yapılması gerektigini yazarsan fikir alırız

Bir bayan konuşmacı vardı. 7. tüp bebek denemesinde anne olmuş. En son tedavisinden önce terapi görmüş.1 buçuk yıl. Bilinçaltına inmişler, ve o 3 yaşındaki bir anısını hatırlamış. Bir Türk filmi izliyorlarmış. Filmdeki kız evlilik dışı ilişkiden hamile kalmış, kızın yüzüne gelen tükürmüş, giden tükürmüş, dolayısıyla o bayanın bilinçaltında hamile olmanın kötü bir şey olduğu kanısı yerleşmiş. Ve Bilinçaltı salgılanan hormonları bile etkiliyormuş. Bunun farkına vardıktan sonra hamile kalabilmiş. Tartışılır bir durum tabi ki ama, olumlu düşünmenin ne kadar etkili olduğunu gösteren ilginç bir örnek diye düşündüm.

Son düzenleme:

Canımm çok tebrik ederim ya darsı başıma. İnşallah benim de bu sefer olur. Adetimle başlıycam tedaviye. Senin kaçıncı denemendi. Bir de sorun eşinde miydi? Tebrikler tekrar...

İnşallah canım benim inşallah dualarini eksik etme olur nu.. bebisede kendine de iyi bak .. haberdar et gelismelerden canım benim

İnşallah canım benim inşallah dualarini eksik etme olur nu.. bebisede kendine de iyi bak .. haberdar et gelismelerden canım benim

sağol canım benim ederim 2gün sonra yine test yaptırıcam değerlerıme bakılcak.. canım iğnelere devam mış yine yırtamadık :))

sağol canım benim ederim 2gün sonra yine test yaptırıcam değerlerıme bakılcak.. canım iğnelere devam mış yine yırtamadık :))

Aman annesi bebisin dursun yeter ki de swn igner ol :) daha kalp atislarini duycaksin keseyi gorceksin heyecanlarin en guzelini yaşıyorsun. .

Arkadaşlar bnm transferimin 7. Günü bugün sabahtan belli hafif lekem var zaten kaç gündr de regl olcakmişim gibi ağrm vardi.. Böyle olup hamile olan varmi aranizda. . Rabbim hepimizin yardmcisi olsun ((( tutunma kanamasi olabilir dedi dr yatmaya devam dadi ama hiç umudum kalmadı ((

Arkadaşlar, ben en son 1 Ocakta adet olum. Yani 26-28 i arası tekrar adet olacağım. O dönemde başlayayım istiyorum çünkü tam Şubat tatiline de rastlıyor. Ayrı bir rapor almam gerekmeyecek o dönemde olursa. Ege Üniversitesinde düşünüyorum.Buradaki dr muayenede basit bir kist var demişti, sanırım tüp bebeğe başlamadan önceki ay rapor için muayene olmamız gerekiyor. Elimdeki belgeler,
tsh 1,
fsh 14,93,
e2 19,
prolaktin 6,38sonuçları,
Lh 5,36
Beta HCG 0,42
2010 aralıktan kalma bir rahim filmi var.
Önümüzdeki Perşembe amh sonucu da alacağım.
Eşimin özelde yapılmış semen analizi 3 milyon
var.
Ege Ünivesitesinde Bunlar geçerli olur mu acaba? Yoksa tahilleri yeniden yaptırın falan mı derler rapor için. Tahliller yeniden yapılacak derlerse gene 2. gün bekleyeceğim. Eşimden yeniden semen analizi isterler mi?

Önümüzdeki dönem başlamam için ne zaman gitmem gerekir? Telle bilgi alsam, yardımcı olacak yetkili bir muhatap bulabilir miyim telefonda?
Ege Ünv topiğinde de yazdım ama,
burada da Egede tüp bebek yaptıranlar vardır muhakkak , yanıtlayabilirseniz sevinirim.
Bir sonraki adetimde hemen başlamak istiyorum çünkü. Şubat tatilinde olacak tam, rahat olacak bizim için.

Merhaba, ben de 31 ocakta transfer edildi. Pek bi sikintim yok ama ara ara kasiklarim agriyor, bazende gaz sancisi cok zorluyor.. İnsallah tutunuyorlardir.. 12 ocak a kadar nasil dayancam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…