cevabın için tşekkür ederim canım bu arada tedavin hayırlı olsun allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah ya açıkcası ben gata konusundada çok tedirginim 2. tüpü orada denemek istiyoruz bakalım hayırlısı kafamda bisürü soru işareti var raporu ordamı çıkarttın yoksa diyarbakırda mı? şimdi burdurdan gitceğimiz için ne tür belgeler istencek bizden hiç bilmiyorum dosyamı isterler muhtemelen onuda hastane vermiyo ne yapacağım bilemiyorum siz nasıl yaptınız biraz anlatırmısın
canım sen bütün tahlil sonuçlarını al salı günleri heyet oluyor eğer tahlillerin yeniyse tekrar tahlil istenmiyor salı heyete girdiğin zaman tüp bebekse tüp bebek aşılamaysa aşılama artık ne karar verildiyse ona göre hareket ediyorsunuz özellikle uzaktan gelenlere daha öncelik veriliyor gideceğin zaman adetine 1 hafta kala git en azından hemen yaparız derlerse git gel yapmazsınız.. sevk alabilirsen izin alma konusunda problem yaşamazsın rapor olayına gelince orada çıkıyor çokta kısa sürüyor sen en önemlisi senin ve eşinin tahlil sonuçlarını mutlaka götür ve sali günleri heyet bunu unutmayın..heyete girmeden birşey yapamazsınız...aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum tüp bebek bölümünün telefonunu veririm oradanda bilgi alırsın...
dualarımız seninle, hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah.kızlar 12 gün sonra kan testi yaptırıcam bana dua edin artık beklicez
bu arada eşimin sperm sayısı da eskiye göre çoğalmış çok mutlu oldum
desene benim bebiş gidici
çünkü bugün transferimin 9.günü ve kanamam kahve ve kırmızı karışımı geldi ama yoğun değildi,peçeteye silince gördüm,sabaha adetim sökülecek gibi yani.akşam 0,4 ml lik kansulandırıcı iğne vurdurmuştum,ondan sonra oldu.tesadüfmü bilemiyorum,canım çok sıkıldı.tuvalete gitmeye korkuyorum ama belim fena ağrıyor,kesin regl olucam.
merhaba,
senin bhcg değerin kaç çıktı ve ne zaman doktora gideceksin.
ben dün doktorumu aradım 25 ocakta geleceksin ptesi tekrar test yaptır dediler
yarın yine test yaptırıcam ve 25 ocağa kadar bir aksilik olmazsa muayeneye gidicem
Kadıköy Şifa' da tedavi görüyorum. yaş 27. problem erkek infertilitesi.. sen fatoş?
biraz önce ada çayı ve ananasın faydalarını ve zararlarını okudum va şaşırdım
ada çayıyla ilgili arkadaşlar burda ada çayının aşılama ya da tüp bebekten sonra içilirse iyi olacağını bebeğin tutunması için faydalı olacağını yazmıştı hatta ben bile içiyordum
fakat ada çayı için google da bugün arattım hamileler içmemelidir deniliyor düşük tehlikesi oluyomuş hatta ahmet marankinin sitesinde de ada çayı için hamilelik döneminde kullanılmamalıdır diyor
aynı şekilde ananas içinde hamilelik döneminde yemeyiniz diyor isterseniz araştırın kızlar haberiniz olsun
bende yarın 2. testi yaptıracağım merkezıme sonucu bildireceğim onlar bana söyleyecekler randevumu.
adam sen napıyon hic fark varmı ilacları kullanıyon mu
canım sen bütün tahlil sonuçlarını al salı günleri heyet oluyor eğer tahlillerin yeniyse tekrar tahlil istenmiyor salı heyete girdiğin zaman tüp bebekse tüp bebek aşılamaysa aşılama artık ne karar verildiyse ona göre hareket ediyorsunuz özellikle uzaktan gelenlere daha öncelik veriliyor gideceğin zaman adetine 1 hafta kala git en azından hemen yaparız derlerse git gel yapmazsınız.. sevk alabilirsen izin alma konusunda problem yaşamazsın rapor olayına gelince orada çıkıyor çokta kısa sürüyor sen en önemlisi senin ve eşinin tahlil sonuçlarını mutlaka götür ve sali günleri heyet bunu unutmayın..heyete girmeden birşey yapamazsınız...aklına takılan birşey olursa yardımcı olurum tüp bebek bölümünün telefonunu veririm oradanda bilgi alırsın...
cnm çok sağol verdiğin bilgiler için allah hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
yumurta toplama işlemini detayli anlatır misiniz arkadaşlar
yumurta toplamada veya transferde hastaneye yatış oluyor mu
benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. perşembe(10 ocak) tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum
:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?