Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

kızlar 12 gün sonra kan testi yaptırıcam bana dua edin artık beklicez

bu arada eşimin sperm sayısı da eskiye göre çoğalmış çok mutlu oldum
dualarımız seninle, hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah.

canım, regl olucam diye şartlanma lütfen, bebiş tutundu diye düşünmekten vazgeçme,

bende yarın 2. testi yaptıracağım merkezıme sonucu bildireceğim onlar bana söyleyecekler randevumu.

Kadıköy Şifa' da tedavi görüyorum. yaş 27. problem erkek infertilitesi.. sen fatoş?

bende eurofertil altunizadede tedavi görüyorum benimde sol tüpüm kapalı yaşımsa 31.. 5 yllık evliyim 4 yıl boyunca hiç bebek istemedim hatta kabus gibi geliyodu bebek ama bir sabah uyandığımda annelik dürtüsüyle uyandım cenab-ı allah o duyguyu içine bir anda koyuyor sonra doktorlar testler ve sonunda tüp bebek tedavisinde bulduk kendimizi. doktorum kendiliğindende olabilir dedi ama ben beklemek istemiyorum sanırım:) allah isteyen herkese naip etsin allah eksikliğini yaşatmasın kimseye..bol bol meryem suresi oku bebişim olsu ben kendimi öyle rahatlatıyorum..yarın kontrolum var herşeyim yolundaysa çarşamba yumurtalar toplanacak..

biraz önce ada çayı ve ananasın faydalarını ve zararlarını okudum va şaşırdım

ada çayıyla ilgili arkadaşlar burda ada çayının aşılama ya da tüp bebekten sonra içilirse iyi olacağını bebeğin tutunması için faydalı olacağını yazmıştı hatta ben bile içiyordum

fakat ada çayı için google da bugün arattım hamileler içmemelidir deniliyor düşük tehlikesi oluyomuş hatta ahmet marankinin sitesinde de ada çayı için hamilelik döneminde kullanılmamalıdır diyor
aynı şekilde ananas içinde hamilelik döneminde yemeyiniz diyor isterseniz araştırın kızlar haberiniz olsun

seybilcim, önceki yazılarda kolay hamile kalmak içindir şeklinde bilgiler var, dikkatle okursan görürsün, en azından benim gönderdiğime bakarsan ne zamanlar sakıncalı olacağı, ne zaman faydalı olacağı şeklinde yazılıdır, uyarın için yine de teşekkürlr

adam sen napıyon hic fark varmı ilacları kullanıyon mu

Canım mmm saol iyiyim kendime gelme sürecindeyim .. ilaçları kestim canım kullanmıyorum zaten test günümde afedersin lekelenmelerim başladı hala devam ediyor ..
Carsamba dr la gorusucem dondurulmuslar hakkında. . Kafam cok karışık canım başka merkezde denesemmi diye düşünüyorum.. medicalparkta var orasida gelmiyor degil aklıma. . Sen nasılsın canım altın yumis nasıl tedavin yolunda gidiyordur umarım. .

benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. perşembe(10 ocak) tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum
:18::18::18:

merhaba arkadaşlar bugün yumurtlama ignemin 6 günündeyim kontrolum vardi doktor devam et dedi ve çarşamba yine çağırdı çarşambaya kadar iki tane aksamlari cetrodite kullanacağım...yumurta toplama işleminden çok korkuyorum nasıl olacak diye sürekli düşünüyorum

merhaba kızlar.maşallah hamişlerimiz de çoğalmış.inşallh herkes kalacak hamiş alalhın izni ile.
bende bugün dayanamdım doktordan randevu aldım.işllh kesemiz gözükür :18:endişe hiç bitmiyor.hamile kalmanın tadını çıkaramıorum korkmaktan.çok fena kabızlık ve gaz sorunum var.ne yesem fayda etmedi.inşallh bebebğim sağlıklıdır.ben her sorunu çekerim yeterki bebeişim sağlıklı olsun da

yumurta toplama işlemini detayli anlatır misiniz arkadaşlar

arkadaşım korkma ben çok korkmuştum.kalbim yerinden çıkacaktı sanki.önce merkeze odana çıkıosun.sana bone ve ameliyat önlğü verıolar.hazırlanıp beklıyorsun.zamanın gelince gelip damar yolu açılıor.sonra opu odasına alınıyorsun sedyede.çatala yatıyorsun.anestezisyen bayıltıyorum diyor ve hop bitti.uyandığında hafifi sancın olabilir ağrı kesici veririler zaten bana iğne vurmuşlardı.serum takılıyor.2 saat kadar dinleniyorsun ve evine gidiyorsun.bu kadar.

benim 31 aralık 2012 de (27 ocak opu) transferim oldu beklemedeyim...2 emriyo transfer edildi. perşembe(10 ocak) tahlil yaptırmayı düşünüyorum...dualarınızı bekliyorum
:18::18::18:

rana82 mesaj atmışsın bana cevap yazdım ama senın mesaj kutun doluymuş boşaltman gerekiyor cvp için..

Arkadaslar transferimin 7. Gunu bugun. Acaip kasik agrim var, iki gundur nefes alamiyom resmen. Gaz sancisi da cabasi.. İnsallah bebisler tutunmaya calisiyodur da bu agri ondandir. Normal mi bu agri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…