ayyyy şimdi bende sabırsızlandım....sabah mı yaptın....idrarında yanma felan oluyormu?ben de artık yarın keisn yaparım heralde
bendede o batmalar var ama adet belirtilerimde başladı. elimden geleni yaptığıma inanıyorum takdir ALLAHIN...
canım ben aslında perşembe günü yapacaktım. bugün istanbulda kar tatili olunca evde aklıma düştü :) bi yapıyım dedim :) öğlen yaptım.. yanma filan hiçbir şey yok.. kaçıncı gün embriyosu? ve tek mi canım?
canım senin yazılarını daha önce de okumuştum. ben de bu hamileliğimden önce düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım. bunda o belirtilerin hiç biri yoktu hatta hiç belirti yoktu ben de olmadı diye düşünüyordum. unutma aynı kadında gebelikten gebeliğe bile farklılık olabiliyorr. hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Allah bu haberinle hepimizi sevindirsin.
canım benim 5.gün emriyosu....ve 2 tane teyzesi...yanımda getirseydim mutlaka yapardım şimdi...inşallah olur yaaa...
canım zaten biliyorsun hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benzer..
ama kimi bünyede daha geç çıkıyor.. umutsuzluğa kapılma, inanıyorum ki seninledir cennet kokulun..
cahilliğimi hoşgörünüz ama şu resimli takvimi nerden yapıyorsunuz..bende istiyorum
motivasyonun çok teşekkürler. cumayı iple çekiyorum inş güzel haberi alırım....
lilypie.com a gir bebek resimlerinden birini sec
ful size ticker den ilerle ordan cetvel ve uzerine bebek resmi sec
Sectikce next e tikla sonra last manstrual perioda son adet tarihini
orada bos kutuya yazmak istedigin cumle varsa onu yaz yine next le.
Galerinden foto da ekleyebilirsin ben eklemedim sonra your ticker
diyor cetvelin son hali.cetvelin altinda for vebsites:image url yaziyor image url yi tikla altta
The ticker url cikacak http ile baslayan onu kopyala
sonra kk konntrol paneli profil duzenleden cizelge kutusuna gwl kopyaladigin url yi yapistir degisiklikleri
kaydet veee ticker hazir
benimde bu ay trnsferim var geçn ay toplamam oldu ve bu ay transfer olck sanrm bu durumu yaşyn vr mı ?
son adet tarihim 6 Aralık
istanbuldayım hastaneye uzak değilim. belkide benim doktorumun sistemi budur bilemiyorum.
benimki 9 aralıktı ve test günlerimiz aynı olunca ondan sordum..
benimde 26 ocak randevum.. inşaallah hersey yolunda gider.
benim 8 aralıktı ..ama ilk muane randevum 16 ocak
onu sormadım canım hiç sanırım kesedir.ilk randevu olacağı için ..ne için kesemi? kalp atışımı ?
serap 666 bizimle paylaştığın için size çok teşekkür ederi. hepimize umut oldunuz.
umarım isteyen herkes hamile kalır ve sağlıklı bebekler dünyaya getirirler.
ben hamile olduğumu yeni öğrendim ama önemli olan 9 ay iyi geçecek mi onun telaşı içindeyim benimde yumurta rezervim çok az 0,48
inşallah hamileliğim 9 ay boyunca tamamına erer. isteyen herkese nasip olur inşallah
Evet benim de oyle oldu. Rahim transfer icin uygun degil dediler gecen ay. 31 inde de transfer oldu. Sonuc bekliyorum..
merhaba bayanlar benden erken davrandım bugün kandan test yaptırdım 1.25 ( negatif ) çıktı herkes çok erken dediler ama belli olsa bugünde belli olurdu...sizce erkenmi yaptım ben..
merhaba bayanlar benden erken davrandım bugün kandan test yaptırdım 1.25 ( negatif ) çıktı herkes çok erken dediler ama belli olsa bugünde belli olurdu...sizce erkenmi yaptım ben..
Asis canım bu 0,48 ne demek? Hangi testin sonucu bilemedim de. Ben rezerv için FSH yapılıyor diye biliyorum?
İnşallah kucağına da alacaksın hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?