Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

[/QUOTE]

canım listede yokum benide eklermisin. yaş 25, azospermi, bahçeci fulyadayım[/QUOTE]

benı de eklyın yas 27 azaspermı ılk deneme anadolu saglık merkezı kocaelı

Olmadı kızlar.sabah transfer için hazırlanırken hastaneden aradılar.2 embriyom da yasamamış.tedavi iptal oldu (((

Olmadı kızlar.sabah transfer için hazırlanırken hastaneden aradılar.2 embriyom da yasamamış.tedavi iptal oldu (((

ne diyeceğimi bilemedim. geçmiş olsun canım. üzülme her şeyde bir hayır vardır.

bende sabah tekrar gittim kontrole kızlar Bülent hoca muayene etti herşey yolunda gözüküyor dedi kısmetse bu akşam çatlatma iğnemi olucam çarşamba sabahı da yumoşlar toplanacak...

maşallh topiğimiz hamiş dolacak gibi duruyo:)kızlar yaa ben adet olmadım hala 34 gün oldu.stresstenmi acaba? karnım ağrıo. oldum olacam diyorum yok yok yok.bugüne kadar hep olmasın diye baktım şak diye oldu şimdi olsun istiyorum tedaviye başlayalım yokbenimde eli kulağında bu hafta kısmetse iğnelere başlarım inşallah.

bende sabah tekrar gittim kontrole kızlar Bülent hoca muayene etti herşey yolunda gözüküyor dedi kısmetse bu akşam çatlatma iğnemi olucam çarşamba sabahı da yumoşlar toplanacak...

çok az kalmış canım yaaa.ne güzel inşallah güzel haberlerinide alıcaz

[SUP][/SUP]
canım umarım hayırlı olur,,bır de ben merak edıyorum 35yas altına tek embrıyo mu transger oluyor 2si dollendı demıssın.bu mantıgı hala anlamadım ıkız olasılıgımız var mı acaba?

Merhaba.35 yas altına tek embriyo koyuluyor.35 yas üstüne 2 embriyo.digerlerini dondurabiliyorsun

hemen ekliyorum
bu benim birinci denemem daha önce bir aşılama yaptırmıştık hamilelikle sonuçlanmadı.
yaşım 31
sebebsiz infertilite

Bu ilk tüp bebek denemesi olduğu için sanırım çok heyecanlıyım bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum
muhtemel regl tarihim 8-9 aralık

ayseaaabbb;
amin diyorum dualarına cnm, dilerim dileyen herkesin kucağı minnoşlarla dolar

ayse demen yeterli canım merkezin bellimi doktorun kim.tüp bebeğe kim karar verdi.

kızlar dün itibarı ile gonal-f ile birlikte cetrotide iğnelerine başladım günde 2 iğne yapıyorum kendime. yarın kontrolüm var yine gelişmeleri yazarım inşallah artık herkesten hayırlı haberler gelir. birbirimize dua edelim kızlar birde hiç sinir stres yapmayalım. kocişleride üzmeyelim vallahi benimki bir gergin hem tese korkusu hem sperm bulunamazsa diye o mülayim sakin adam kaç gündür stresten çatlıyor. inşallah bulunur kızlar yoksa ben anne olamıycam diye değil eşim baba olamıycak diye üzülürüm. çevremde onun kadar babalığı hak eden bir adam daha yok. allah hepimizin yüzünü güldürsün

Allah yardimcimiz olsun hepimiz güzel haberler aliriz insallah bende 3tane iğne vuruyorum 7gun ignemi vurdum bugun yarın kontrolum var hayirlisi artik

ayse demen yeterli canım merkezin bellimi doktorun kim.tüp bebeğe kim karar verdi.

erdem hastanesinde yaptırıcaz inş. aşılama mı da orda yaptırmıştım.

tüp bebeğe biz daha doğrusu ben karar verdim :)
aşılama ile vakit kaybedyormuşum gibi geldi
bahsetmişsindir muhakkak bende okumuşumdur ama sen nasıl bi süreçtesin kaçıncı denemen ayşe tanışmış olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…