Olmadı kızlar.sabah transfer için hazırlanırken hastaneden aradılar.2 embriyom da yasamamış.tedavi iptal oldu((([/QUOTE
canım çoook üzüldüm. allah sabır versin çok zor bir durum. rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah(
Olmadı kızlar.sabah transfer için hazırlanırken hastaneden aradılar.2 embriyom da yasamamış.tedavi iptal oldu(((
bende sabah tekrar gittim kontrole kızlar Bülent hoca muayene etti herşey yolunda gözüküyor dedi kısmetse bu akşam çatlatma iğnemi olucam çarşamba sabahı da yumoşlar toplanacak...
merhaba canım zannedersem kaçıncı denemen olduğunu birde merkezinide yazman gerekli bu arada inş. hamile kalırsın bu denememde.beni de listeye ekler misiniz
yaşım 31 sebebsiz infertilite ayın 8-9 regl olmayı bekliyorum tedavimizin başlaması için.
çok az kalmış canım yaaa.ne güzel inşallah güzel haberlerinide alıcaz
canım umarım hayırlı olur,,bır de ben merak edıyorum 35yas altına tek embrıyo mu transger oluyor 2si dollendı demıssın.bu mantıgı hala anlamadım ıkız olasılıgımız var mı acaba?
hemen ekliyorum
bu benim birinci denemem daha önce bir aşılama yaptırmıştık hamilelikle sonuçlanmadı.
yaşım 31
sebebsiz infertilite
Bu ilk tüp bebek denemesi olduğu için sanırım çok heyecanlıyım bir an evvel tedaviye başlamak istiyorum
muhtemel regl tarihim 8-9 aralık
ayseaaabbb;
amin diyorum dualarına cnm, dilerim dileyen herkesin kucağı minnoşlarla dolar
kızlar dün itibarı ile gonal-f ile birlikte cetrotide iğnelerine başladım günde 2 iğne yapıyorum kendime. yarın kontrolüm var yine gelişmeleri yazarım inşallah artık herkesten hayırlı haberler gelir. birbirimize dua edelim kızlar birde hiç sinir stres yapmayalım. kocişleride üzmeyelim vallahi benimki bir gergin hem tese korkusu hem sperm bulunamazsa diye o mülayim sakin adam kaç gündür stresten çatlıyor. inşallah bulunur kızlar yoksa ben anne olamıycam diye değil eşim baba olamıycak diye üzülürüm. çevremde onun kadar babalığı hak eden bir adam daha yok. allah hepimizin yüzünü güldürsün
ayse demen yeterli canım merkezin bellimi doktorun kim.tüp bebeğe kim karar verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?