e2 katlanmış 54 olmuş tek yumurta eeeeeeee bu durumda iptal edildi tedavim. kan verdim amh testi icin haftaya bakacaz inşallah ama ben yine sizi terk etmiyorum yine takip edecem müjdeli haberlerinizi beklicem sizleri tebrik edicem Rabbim herkese bol bol versin inşallh
Arkadaslar gebelik oncesi kan testlerimin sonucunu aldim tiroidim 3.3 cikmis.. Hamilelikte 2.5 istiolarmis degerleri.. Aranizda tiroidi yuksek cikip hamile kalan veya sikinti herhangi bisey yasayan biri var mi..moralim bozuldu biraz..hftya tkrar kan testi yapilck baska ths tpho fln bakilick tekrardan.. Reglimi bekliorum simdi hormon tedavisinede baslamk icin bugun yarin olucm heralde .. Yardim kizlarr
Canim benim yumurtalar ztn cok zayif.. Cok sukur 5 tane dollendi, 2 tanesi kondu.. Bakalim.. Hayirlisi artik..:)) sen ne durumdasim?
Ben inanıyorum, olucak canım Allahın izniyle. İçini ferah tut, oh maşallah yumoşlar büyümüş :) Bak burası uğurlu demedi deme :) cumartesi haber ver bize
canım tınaztepe de var mı tüp bebek ???
ben bu ay sizleritakip edecem benim e2 yükselmedi tek yumurta oluştu tedavi iptal oldu dün amh testi icin kan verdim sonuca göre bakacaz hayırlısı sizlerden güzel haberler duymak istiyorum gün ve gün yaşadıklarını yaz inşallah nurana sevindigim gibi hepinize sevinecem
e2 katlanmış 54 olmuş tek yumurta eeeeeeee bu durumda iptal edildi tedavim. kan verdim amh testi icin haftaya bakacaz inşallah ama ben yine sizi terk etmiyorum yine takip edecem müjdeli haberlerinizi beklicem sizleri tebrik edicem Rabbim herkese bol bol versin inşallh
Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye
Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızlar ben dogal yoldan allahın izniyle hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sakın ümidinizi kaybetmeyin size umut olsun diye yazıyorum fsh 36 ve eşimdede sorun vardı ve biz cumartesi tüp bebek için tedaviye başlıycaktık ve bugün hamile oldugumu ögrendim ve hepinize içindeki bütün güzel hislerle dua ediyorum rabbim ay sonu hepimizi sevindirip güldürsün diye
ben bu ay sizleritakip edecem benim e2 yükselmedi tek yumurta oluştu tedavi iptal oldu dün amh testi icin kan verdim sonuca göre bakacaz hayırlısı sizlerden güzel haberler duymak istiyorum gün ve gün yaşadıklarını yaz inşallah nurana sevindigim gibi hepinize sevinecem
Nurancim cok cok sevindim.. Allah buyuktur diye bosa dememisler.. Bak nasil gosterdi gucunu..:)) Cok ama cok sevindim.. Sen topik sahibi olarak hepimize hem umut ol hem de sans getir insallah... Allah kolayca kucagina almayi nasip etsin insallah..:)))
ayyyyyyyyyyyy tebriklerrrrrrrrrrr çoook sevindim ne kadar güzel bir süpriz böyle.allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin canım.ilk hamiş haberimiz konu sahibinden geldi hadi inşallh sırayla bizlerde geliyoruz arkandan bizede şans getirirsin inşallh
aaa gözümden kaçmış görmemişim yaa inanamıyorum çok sevindim resmen mucize olmuş o kadar yoldan geldin tedavi için Allahım sana yardım etmişş inşallahh bizde bu güzel haberler gibi haber veririzz :)Gözünüz aydın inşallahh hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder Rabbim...
valla bugün ilk hamile haberini aldık çok sevindik allahın izniyle sonunda bebeğinidi kucağına alırsın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?