Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Aman canım hiç sikma kendini önemli olan kaliteli olmasi bence herhalimize sukretmeliyiz tedavisi yarida kalanlar var onlar ne yapsın pozitif dusun pozitif olsun allahin izniyle:):)

tuzu ilk duydum ama cekirdek kısırlık yapıyor diye ben cok sevmeme rağmen yıllardır yemiyorum ve 4 aydır kahve ve gazlı icecek icmiyorum

öncelikle RABBİM tamamına erdirsin inşallah pozitif haberlerini duyar hep beraber seviniriz belirti yok olmuyor boşuna belirti icin strese girmeyin bu 12 günü tv izle yürüyüş yap bizlere yaz neyi seviyorsan onu yap ama rahat olun ve kesinlikle banyo yada duş yapmayın güzel haberler bekliyoruz

Ya canım bak bu sayfanın ikinci mucizesi oldun, çok sevindim senin adına :)) Allahım inşallah hamile haberlerinin sevincini de yaşatır sana, kucağına almanın da. Mutlu haberlerini ver yine.

Kızlar hepinizi okuyorum sürekli. Kafama birşey takıldı son zamanlarda, fikrinizi almak istiyorum. Bu tüp bebek mevzusunu çevrenizdeki insanlarla paylaşıyor musunuz? Ne biliyim, kayınvalıdeniz, akrabalarınız falan ne kadar bılıyor. Soylersem canımı sıkan bişey olur mu diye çekiniyorum, bi yandan da insan paylaşıp rahatlamak istiyor. Hassas bi konu. Bu konuda siz nasıl davranıyosunuz?

üzüldüğün şeye bak 4 yumoş 4 embriyo 4 şeker bebek demek yeterki saglıklı olsunlar benim eylülde 4 yumoş toplandı 3 döllendi ama olmadı cok okuyoruz 20 30 yumurta toplanıyo ve dondurulacak embrıyo bile kalmıyo sen dua et saglıklı olup gelişsinler 2si annesini tutar 2si donar inşallah

kimle paylaşmak istersen paylaş cünkü bu konuda sana destek olmayacak dua etmayecek kimse yoktur emin ol benim hic tanımadıgım insanlar benim icin dua ediyorlar dr dan eczacıma ailem cevrem herkes el acıp dua ediyor ben gizli tutulacak birşey görmüyorum artık bu durum asrın hastalıgı herkesin başında var kim kime ne desin hem verende ALLAH alanda ALLAH

Doğru söyluyosun canım, aslında ben kendıme guvenmıyorum belkı, bısey soylerler alınırım dıye belkı. Bı de eşim pek hoşlanmıyor bılınmesinden. O oyle davranınca, acaba ben mı cok bosboğazlık edıyorum dıye duşunmeye başlamıştım. Sen nasılsın bu arada? tekrar ne zman tedaviye başlıyosun?

perşembe şu amh bir belli olsun bakalım tahminimle uzun protokol bir tedavi olucak bakalım herşey kader kısmet hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum

walla güzelim ben maraştayım küçük bi yer olduğundan kayınwalidem eşimde morfoloji sıkıntısı olduğunu kimseye söylemiodu hatta birine gelinin adet düzensizliği war tedawi olcak dedi çok sinirlenmiştim..sonra rabbim 15 gün sonra tokat gibi suratıma fsh ımı we amh ımı çarptı..sıkıntının büyüğü benden olunca kayınwalidem herkese anlatır oldu..ben de aman anlatmasın die kasmıorum zaten..sonuçta bu Allah tan gelio..hatta herkesle konuşur oldum..paylaştıkça rahatlıo insan..ama dediğim gibi erkekte sıkıntı olunca insanlar nedense bi manasız saklama gereğinde bulunuyorlar..boşwer sen milleti içinden nasıl geliosa öyle dawran..hiçbişeyi takmamak gerekio zaten yeterince düşünüoruz her şeyii bunları da düşünüp kendimizi daha fazla yormayalım dimi ama

Merhaba, benim de eşim bu konuda hassas ve bende bir kaç kişi dışında kimse bilmiyor. Zaten yaşamayan insan da ne olduğunu algılayamıyor, farklı düşünebiliyorlar. Toplumsal olarak çok da bunları aşmış sayılmayız. Buradan tanımadığın insanlarla da paylaşman, hem de konuya hakim olan kişilerle daha mantıklı değil mi! En azından birbirimizi anlayabiliyoruz. Tabii sen hangi şekilde rahattan öyle davranmaya bak

doğru söylüyosun da beklemek zormuş gerçekten birazdan arıcam bakalım ne alemde bizim yumoşlar:)

kızlar yumurtalarım toplandı pazartesi.ya perşembe yada cumartesi( 3-5 embriyosu olucak) ama daha belli değil acayip bi agrım var zor oturup kalkıyorum birde 7-8 tane ilaç var içmem gereken çogu akşam tok karına felaket uyku yapıyo 7 den sonra sızıp kalıyorum.topikteki çok kişi bayagı ilerlemiş hakkımızda hayırlısı inşlh güzel haberlerimizide yazar paylaşırız burdan:)

kızlar selaamm. ben de pazartesi günü adet oldum ve dün itibariyle gonal f iğnesine başladım. gece uykularım kaçıyor, garip garip rüyalar görüyorum. psikolojik sanırım. allahım hepimize bebişlerimizi nasip etsin inşallah...

günaydın kızlarrr transfere gidiyorum bugun saat birde gerçekleşicek çok heyacanlıyım umarım mucizem gerçekleşir ve bana sımsıkı tutunur bebeğim dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…