Canım sıkıldıgın şeye bak gayet ideal yumurta sayın inşallah hepsi olgunlaşmış yumurta ve sonrasında döllenir.
ultrasonda 12 tane felandı.oyuzden sıkıldı biraz canım.ama dediğin gibi önemli olan kaliteli olması.yarın belli olur artık.hayırlısı:)
canım geldim evime.işlem çok kısa sürdü.11 bucukta ameliyathaneye aldılar uyuttular zaten tamamen 12yi 10geçe felan yatağımdaydı. ağrım sızım yok inşallah da olmaz.ama benim 4 yumurtam toplanmış.hoca daha çok bekliyodum dedi.ona canım sıkıldı biraz
günaydın kızlar
dün 3. iğnemi oldum, bugun de olup, yarın kontrolüm var
bakalım ne durumdayız merak ediyorum..
iğne başlangıcından kaç gün sonra ortalama transfer oluyor kızlar?
bir de tuz kesinlikle yasak demişti kasım topiğinde bir arkadaş bilginiz var mı?
akşamları çekirdek yiyorum da :))
zararlıysa bırakcam
Günaydın kizlar ya kabızlık problemi olan varmı bide şişkinlik allahım karnim patliycak gibi yumurta toplami işleminden sonr boyle oldu acil yardım kabızlık icin iyi gelen bişey varsa paylasin lutfen
dün nihayet transferim yapıldı 2 tane koydular biri iyi kaliteliymiş ama diğeri ondan biraz gerideymiş dünden beri yatıyorum beklemek ne kadar zormuş Allah'ım yaa :) 21 aralık test tarihim Rabbim inşallah kucağımızı boş bırakmaz...daha önceden deneyimli olanlar ne gibi belirtiler oluyo bilginiz varmı acaba?
kızlar neler oldu inanamazsınız. dün eşim tese oldu doktor semih bey yaptı. yanıma geldi tese bitince durumun kötü olduğunu eşimde hiç sperm bulunmadığını evlat edinebileceğimizi söyledi. çok ağladım. eşime ben söyledim. dünyanın bütün çocukları bizim dedim. sonra güvenç bey geldi yanıma bu ne hal herşey bitmiş değil dedi. hiçbirşey anlamadım. birisi kahve ikram etti içtim. 10dk sonra güvenç bey biopside çok az ve harektsiz sperm bulduğunu ve yumurta toplanacağını söyledi. ama kahve içtim dedim. anestezi olmadan yapıcaz dedi. umrumda değildi zaten. sevinçten nasıl gittim anlamadım. çokta acılı bi işle değilmiş hemen bitti evimize geldik. evlat edinmeyi araştırmaya başladık. umudumuz hiç yoktu. 1 saat öncesine kadar. evet kızlarrrr 15 sperm bulunmuş. 13 tanesi döllenmiş ve şimdi 10 tane bebişim varrrrr. arayan uzman bunun mucize olduğunu söyledi. inanıyorum mucizem dokuz ay sonra kucağımda olucak. bana hep destek olan ve umudunu hiç kaybetmeyen doktorum güvenç beyin hakkını ödeyemem. kızlar hep dua edin ve inanın rabbim mucizesini hepinize göstersin. size bu haberi verebilmek için yarım saat yürüyüp internet kafe buldum. en kısa zamanda bebiş haberi veririm inşallah. hepinizden güzel haberler bekliyorum. telefonum yüzünden size yazamıyorum ama takipteyim.
canım geldim evime.işlem çok kısa sürdü.11 bucukta ameliyathaneye aldılar uyuttular zaten tamamen 12yi 10geçe felan yatağımdaydı. ağrım sızım yok inşallah da olmaz.ama benim 4 yumurtam toplanmış.hoca daha çok bekliyodum dedi.ona canım sıkıldı biraz
Kızlar hepinizi okuyorum sürekli. Kafama birşey takıldı son zamanlarda, fikrinizi almak istiyorum. Bu tüp bebek mevzusunu çevrenizdeki insanlarla paylaşıyor musunuz? Ne biliyim, kayınvalıdeniz, akrabalarınız falan ne kadar bılıyor. Soylersem canımı sıkan bişey olur mu diye çekiniyorum, bi yandan da insan paylaşıp rahatlamak istiyor. Hassas bi konu. Bu konuda siz nasıl davranıyosunuz?
kimle paylaşmak istersen paylaş cünkü bu konuda sana destek olmayacak dua etmayecek kimse yoktur emin ol benim hic tanımadıgım insanlar benim icin dua ediyorlar dr dan eczacıma ailem cevrem herkes el acıp dua ediyor ben gizli tutulacak birşey görmüyorum artık bu durum asrın hastalıgı herkesin başında var kim kime ne desin hem verende ALLAH alanda ALLAH
Doğru söyluyosun canım, aslında ben kendıme guvenmıyorum belkı, bısey soylerler alınırım dıye belkı. Bı de eşim pek hoşlanmıyor bılınmesinden. O oyle davranınca, acaba ben mı cok bosboğazlık edıyorum dıye duşunmeye başlamıştım. Sen nasılsın bu arada? tekrar ne zman tedaviye başlıyosun?
merhaba arkadaslar bende adet olmayı beklıyorum bu ay ılk tedavıme baslayacagım benı de alın aranıza
anmmmmm çok heyecanlıııı :):2::2::2:
Kızlar hepinizi okuyorum sürekli. Kafama birşey takıldı son zamanlarda, fikrinizi almak istiyorum. Bu tüp bebek mevzusunu çevrenizdeki insanlarla paylaşıyor musunuz? Ne biliyim, kayınvalıdeniz, akrabalarınız falan ne kadar bılıyor. Soylersem canımı sıkan bişey olur mu diye çekiniyorum, bi yandan da insan paylaşıp rahatlamak istiyor. Hassas bi konu. Bu konuda siz nasıl davranıyosunuz?
üzüldüğün şeye bak 4 yumoş 4 embriyo 4 şeker bebek demek yeterki saglıklı olsunlar benim eylülde 4 yumoş toplandı 3 döllendi ama olmadı cok okuyoruz 20 30 yumurta toplanıyo ve dondurulacak embrıyo bile kalmıyo sen dua et saglıklı olup gelişsinler 2si annesini tutar 2si donar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?