Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Canim ayni sorunlari bendeyasadim pko dan dolayi yumurtalar cok gelisiyoyada hic gelismiyo kalitesi iyi olmayabiliyo 21yumurta toplandi benden 13u dollenmisti guya transfer gunu ne 2si iyi dedler dondurmak icinde 2tane kaldi hayirlisi artik ..

ekim ayında dondurulmuşlarla denedim 10 kasımda negatif sonuç aldım hemen tazelere geçtik 4 gebelik ve düşük erken doğumum olduğu için farklı uygulama yapılıyor bende lenfosit aşı oluyorum o yüzden ara vermeden hemen başladık tazelere..

tesekkurederim cnm aciklaman icin. Rabbim yardimcimiz olsun zor ve mesakatli bi surec.

Son düzenleme:

Pampam arkadaşım sen hamilesin ben şimdi uyandım. Canım ya çok ama çok mutlu oldum senin adına. Ne güzel birşey. Kaç embriyon konulmuştu, kaç günlüktü? Belirtilerin nelerdi, kaçıncı gün başladı. Ya burda herkes senin kaderini paylaşmak istiyor. İnşallah gebeliğin sağlıklı devam eder....

ben inşallah haftaya başlarım sizleri takip ediyorum donmuşun olmasına sevindim şimdi hamile olsan sonra ne zaman istersen 2.cocugun hazırda maşallah cok güzel

Canim ayni sorunlari bendeyasadim pko dan dolayi yumurtalar cok gelisiyoyada hic gelismiyo kalitesi iyi olmayabiliyo 21yumurta toplandi benden 13u dollenmisti guya transfer gunu ne 2si iyi dedler dondurmak icinde 2tane kaldi hayirlisi artik ..

İnşallah hakkımızdan hayırlısı olur.işin garibi yumurtaların kalitesi de iyiydi dedi Dr. Buna rağmen 1 tane oldu ya ona da şükür.

inşallah canım hepimiz kavuşalım :) yarın kontrollerimiz var bakalım ekstra iğne verecekler mi

inşallah canım hepimiz kavuşalım :) yarın kontrollerimiz var bakalım ekstra iğne verecekler mi

evet canım yarın kontrolümüz var yok daha iğne vermezler elimizdekılere devam ederiz son iğnemiz ovitrelleyıde kullanıp yumurta toplamaya gideriz :)))) cerodit sende karın ağrısı yapıyormu?

ben inşallah haftaya başlarım sizleri takip ediyorum donmuşun olmasına sevindim şimdi hamile olsan sonra ne zaman istersen 2.cocugun hazırda maşallah cok güzel

saol canim insallah gonlumuze gore olur hersey .ahhh keske ole hazirda olsa nerdeeee .sanada kolay gelsin canim allahimimhazinesinde cok bizede vericek inslh gonulden inaniyorum.

canım benim maydanoz rahmi kastıgı icin transfer sonrası yememek gerek ve pastörize sütten yapılmış peynir özellıkle kaşar yenmeli et tavuk balık yumurta cok güzel pişmeli dondurucudan cıkan yiyecekler tamamen erimeden pişmemeli patates cipsi ve kızartması yenmemeli haşlama yenebilir tarcın cörek otu gibi rahimi kasacak hic birşey yenmemeli cay kahve gazlı icecek icilmemeli dikkat hanımlar bunlar cok önemli eger gebelik devam ederse 9 ay bu perhize devam hadin hayırlısı vee tatlı şekerleme

Son düzenleme:

tesekkurler canım sen ne asamadasın burda sayımız fazla baya. Haydi bakalım gelsin Aralık hamişleri. Yılmak yıkılmak üzülüp durmak yok. Olmazsa yine deniycez yine deniycez.. kendimi cesur yürekteki mel gibson'ın askerlere seslenişi gibi oldu:)

Bana da maydanozu ve naneyi yasakladilar cok cok az yiyebilirsin dediler.ama ben de kan pihtilasmasi var o yuzden dedi hemsire.bu arada kan sulandiri igne kullaniyorum eger hamile kaldigimi ogrenirsem (allah mi soyletti ne :))) 9ay boyunca da kullanicam.simdiden gobek etrafim morardi. Ama olsun bi hamile kaldigimi ogreneyim dayanirim elbet.

bugün ilk yumoş kontrolüm vardı benmde.şükür ii geçti.. 9 mm 10 mm 11 mm 8 mm ve 13 mm boyutlarında toplam 16 tane yumoşum var :) inş sağlıklı ve kalitelidirler.. çarşamba günü tekrar kontrolüm var.. muhtemelen c.teside opum olacakmış.

senin iğnelerde kaçıncı günündü cnm

Acaba transfer sonrası kaç günde tutunma oluyor yoksa kişiden kişiye değişiyor mu ?

ben dun gece dayanamadım test yaptım, negatif gibi duruyor ama cook cok silik cizgi goruyorum.. transfer sonrası 6. gundu.. bu aksam yine deneyeyim diyorum 2 tane daha test aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…