Benim adet tarihim en son 29 uydu.şimdi ben son adet tarihine göre mi teansfere göre mi adet tarihi mi belirleyeceğim ?transferim de 11 iydi yorumunuz ???
arkadaşlar transfer işleminden sonra kaçıncı gün adet olunuyo eğer tutmadıysa.12 gün sonra mı yoksa farketmiyo mu?
kimse yok muuu cevap verecek
11 aralık transfer günüm . 11. günde yaptım testi..Hadi hayirli olsun canim.Transferden sonra kacinci gun idrar testini yaptin. 2. Cizgi silik mi cikti yoksa bayagi belliymiydi?
3. gün embriyonlarından iki adet transfer edildi. Transfer tarihinden itibaren 9. gün ve idrar testinde net bir şekilde tek çizgi çıktı keşke yapmasaydık testi. Azda olsa 26 aralıkdaki kan testine kaldı iş ama hayırlısı bakalım. Belirti derken neyi kasdettiniz bilmem ama zaman zaman hafif adet ağrısına benzer ağrılar oluyor başkada bir şey yok arkadaşlar...
Selam arkadaslar transferim oldu cok sukur5.gunu embriyosu )) yatakta yatiyorum hareket etmeye korkuyorum resmen.yatis pozisyonu onemlimi yan yatsam olurmu??gulmeye bile cekiniyirum karin kaslarim kasilio diye )rabbim hayirlisini versin cumlemize insallah.siz nasil davrandiniz transfer sonrasi?
11 aralık transfer günüm . 11. günde yaptım testi..
yaptırdım ki 71 çıktıKan testi neden yaptırmıyorsun?
yaptırdım ki 71 çıktıçok şükür ...pazartesi tekrar yaptırcam inşallah katlanır...
kızlar değerim 5.1 çıktı bugün 11.gün hamilmiyim değilmiyim ben çok üzgünüm(
Canım benim üzülme, bakarsın yükselir değerin 14. gün tekrar yapacakmışşın. 2 gün kalmış teste sabret bakalım adet olursan diye arayı uzun tutmuş doktor. İnşallah olmazsın
Kizlar benim transferim yilbasina denk geliyor yolculuk yapmam gerekebilir. Bu sorun yaratirmi bilmiyorum. Merkezden sorun olmaz normal hayatiniza devam edebilirsiniz demislerdi ama okuyorum ve yatmak iyi mi kotu mu ilemiyorm. Yatinca kan dolasimi kotu etkilenip tutmayabilirmis? Hamisler yardim edin ne yapmam ne yapmamm gerekecek?????
genelde dr lar kısa yolculuklara bişey demiyolar ama yapmasan daha ii olur galiba bende 5 kat merdiven çıkmıştım transferden sonra dr onu kesinlikle sorumluluk kabul etmem demişti
Arkadaşlar tedavisinde koraspirin içenler kimler? Benim arkadaşım geçen tüp bebekle hamile kaldı ilk denemesiydi, ne test yapılmış ne bir şey ama koraspirin içiyor her
gün. Şimdi 5 haftalık hamile devam ediyor. Benim doktorum araştırmalar aspirinin faydasız olduğunu bulmuş diyor. Sanırım 5 çalışmadan 3 ünde etkisiz, 2 sinde gebeliği
artırıyor bulunmuş. Ben de az önce geçen sene aldığım aspirin bitmemiştiç Ondan içtim bir tane gidip koraspirin alayım mı? İçeyim mi kendim bilemedim. Ya hiç bir şeyin
faydasını kabul etmiyor bu doktorum.
İçenler test yaptırıp da mı içiyor sanki???
Sen yattin mi? Veya kac gun yattin??
Selam arkadaslar transferim oldu cok sukur5.gunu embriyosu )) yatakta yatiyorum hareket etmeye korkuyorum resmen.yatis pozisyonu onemlimi yan yatsam olurmu??gulmeye bile cekiniyirum karin kaslarim kasilio diye )rabbim hayirlisini versin cumlemize insallah.siz nasil davrandiniz transfer sonrasi?
yaptırdım ki 71 çıktıçok şükür ...pazartesi tekrar yaptırcam inşallah katlanır...
11 aralık transfer günüm . 11. günde yaptım testi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?