Aralık 2012 tüp bebek yaptıracak anneler burda buluşalım

Benim adet tarihim en son 29 uydu.şimdi ben son adet tarihine göre mi teansfere göre mi adet tarihi mi belirleyeceğim ?transferim de 11 iydi yorumunuz ???

Merhaba canım seninle adetimizin ilk günü aynı ama sen baya erken koydurmuşsun embriyonu sanırım. Benim adetimin 17. günü 15 Aralıkta konuldu. Şu anda daha 7. günüm

Adetinin ilk günü baz alınıyor gebelikte. Sorunu tam da anlayamadım aslında. Bol şans inşallah arka arkaya güzel haberler veririz

Selam arkadaslar transferim oldu cok sukur5.gunu embriyosu)) yatakta yatiyorum hareket etmeye korkuyorum resmen.yatis pozisyonu onemlimi yan yatsam olurmu??gulmeye bile cekiniyirum karin kaslarim kasilio diye)rabbim hayirlisini versin cumlemize insallah.siz nasil davrandiniz transfer sonrasi?

arkadaşlar transfer işleminden sonra kaçıncı gün adet olunuyo eğer tutmadıysa.12 gün sonra mı yoksa farketmiyo mu?
kimse yok muuu cevap verecek

Merhaba Sema,

Transferden sonra şu gün adet olunur diye bir genelleme yok bildiğim kadarıyla. Ama şunu söyleyeyim ben embriyo tutunmayınca normal tarihimde adet olmuştum.

Yani kaç günde bir adet oluyorsan ona göre hesaplamalısın canım

merhaba
benimde 6.günüm bel agrım cok senin gibi 3.gün iki embriyo transferim oldu hakkında hayırlısı

Canım hayırlı olsun. Ben yan yatmamıştım bilmiyorum 3. günden sonra başlamıştım yan yatmaya. Bence yatarak zaten gerekeni yapıyorsun gerisi çok önemli değil. Bir de sürekli yatmadım ben. Arada kalkıp dolaştım. Özellikle tuvalete çıkmam zorlaşınca (sürekli yatmaktan bağısaklar da tembelleşiyor) koridorda yürüyüş turları yapıyordum. Kan dolaşımı için arada kalkmalısın. Geçen tedavimde yemeğimi bile yatakta yemiştim. Şimdi ilk günden itibaren masada. Korkma yani kalk, otur, dolaş. Şimdi düşünüyorum da bacağım ağrımıştı hep, bacak niye ağrır dolaşım bozulduğundan Sürekli yatmaya hayıırr

yaptırdım ki 71 çıktı çok şükür ...pazartesi tekrar yaptırcam inşallah katlanır...

Aaa süpersin ne zaman yaptrıdın. Hah işte şöyle şimdi seni tebrik edebilirim Hayırlı uğurlu olsun. İki embriyo muydu? Bir de belirtilerin? Hİssetmişmiydin farklı şeyler?

Son düzenleme:
kızlar değerim 5.1 çıktı bugün 11.gün hamilmiyim değilmiyim ben çok üzgünüm (

Canım benim üzülme, bakarsın yükselir değerin 14. gün tekrar yapacakmışşın. 2 gün kalmış teste sabret bakalım adet olursan diye arayı uzun tutmuş doktor. İnşallah olmazsın

Son düzenleme:
Kizlar benim transferim yilbasina denk geliyor yolculuk yapmam gerekebilir. Bu sorun yaratirmi bilmiyorum. Merkezden sorun olmaz normal hayatiniza devam edebilirsiniz demislerdi ama okuyorum ve yatmak iyi mi kotu mu ilemiyorm. Yatinca kan dolasimi kotu etkilenip tutmayabilirmis? Hamisler yardim edin ne yapmam ne yapmamm gerekecek?????

Canım benim üzülme, bakarsın yükselir değerin 14. gün tekrar yapacakmışşın. 2 gün kalmış teste sabret bakalım adet olursan diye arayı uzun tutmuş doktor. İnşallah olmazsın

inşallah olmam cnm ya bugün 30. günüm benim transferim adetin 18. günü oldu ayın 20 sinde olmam gerekiyodu belkide ilaçlardan hayırlısı bakalım rabbim herkese gönlündekini versin cnm

genelde dr lar kısa yolculuklara bişey demiyolar ama yapmasan daha ii olur galiba bende 5 kat merdiven çıkmıştım transferden sonra dr onu kesinlikle sorumluluk kabul etmem demişti

cnm bence içmesen daha ii olur gibime geliyo dr gerek görseydi eğer verirdi mutlaka ben kullanıyorum mesela coraspin estrofem krino jel ve progestan bende pıhtılaşma ar sanırım çünkü kan aldıklarında genelde 2 . sefer de alıyolar sebep olarakda pıhtılaştı diyolar

hayırlı olsun canım... bende transferi beklıyorummm

Arkadaşlar.. Dün benim transferimin 9. Günüydü ve dün sabah kalktığımda hafif kahverengi lekelenme gelmişti, Evdede idrar testim vardı yaptım, dayanamadım ve sonuç negatifti. İlerleyen saatlerde kırmızıları gördüm, ama öyle yoğun bir şekilde değil. Doktorumu aradık, ulaşamadık dün, bugün. Merkez'den hemşire ile görüştüğümüzde bazen bu şekilde olabileceğini hemen ilacı(fitil) bırakmamamı söylemişti. Ama ben kırmızıları da görünce ve şiddetli bir şekilde bel, kasık ağrılarım olunca ümidimi kesmiştim dün ve çok üzüldüm, ağladım, ağladım.. Sonra eşimle dışarı çıktık havamız değişsin diye saatlerce dolaştık, gezdik. .sıcak banyolar falan..rahatlamaya çalıştım. (Ama istisnai böyle durumlar olabilirmiş ve dinlenmek gerekli diye daha sonra internetten okuduk ) Bu gece hiçbir şekilde ne leke nede akıntım gelmedi. Ama tekrar bugün yine kahveli, kırmızılı ama kesinlikle yoğun olmayan lekelenme şeklinde devam ediyor. Benim ilk tüp bebek tedavim bu ve sormak isterim ki sizlere daha önce tüp deneyipte regl olan arkadaşlar bu şekildemi regl yaşadınız, yoksa daha önceki aylarınız gibimiydi?? Buradan okuduklarımıza istinaden, çok arkadaş yazmış normal regl gibi olupta pozitif sonuç alanlar olmuş. Bu yüzden hala ümitliyim ve Perşembe günü olacak kan testimi bekliyoruz. Hayırlısıyla ya tuttu yada tutmadı, göreceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…