aradım ama hiç istemediğim sonuç almadım ters konuşan bir doktor hiç içime sinmedi ilk konuşma önemlidir sonuçtaama mecburum oraya gitmeye birsürü sebep var saçma sapan doktor batuhan özmen miş napcam ben ya akşama kadar ağlıyorum hergünüm ağlamakla geçiyo çok kötüyüm
aradım ama hiç istemediğim sonuç almadım ters konuşan bir doktor hiç içime sinmedi ilk konuşma önemlidir sonuçtaama mecburum oraya gitmeye birsürü sebep var saçma sapan doktor batuhan özmen miş napcam ben ya akşama kadar ağlıyorum hergünüm ağlamakla geçiyo çok kötüyüm
kızlar genetik testi yaptırmıştım ve bugün sonucu aldık eşim drla görüşmeye gidicek hayırlı haberlerle döner inş
Ben internet üzerinden araştırdım gidincede çok güzel ilgilendi gayet memnun kaldım
herkes aynı şeyi söylüyor heralde iyi gününe denk gelmedim ben sanırım ilaçlarımı aldım aslında bu ay olucaktı benim denemem ama ilk defa 20 günlük bir regli gecikmesi yaşadım o yüzden aralıga sarktı birde ben çidere üye oldum biliyosun oraya üye olunca fiyatta farklılık oluyor
kızlar nasılsınız bu konu boyunca istediğim kadar mesaj atamıtormuyum sınır mı var ............ ben yasin meryem suresi başladım 2 gündür hepimize faydası olur inşallah 41 e şartlamicam hergün 1 kez okuyacam sizlerede kendimede dua edecem......................nurancım sen kırmızı mı oldun ..............ben yarın ultrasona giriyorum rahim temiz cıkarsa perşembe günü ko kültür icin ist olmam gerekiyo hadi hayırlısı..............
çider ne oluyor canım açıklarmısın ne gibi avantaj sağlıor acaba?:26:
inş canım hayırlı haberler alırsın bu geventik testi nerde ve nasıl yaptırıyorsun maliyeti ne kadar acaba zfer belki bizede yardımcı olur bazı şeyleri ögrenmek
allahım kabul eylesin dualarını dualarımızı ini canım yok canım benim haftaya cuma haplarım bitiyo kasım2 gibide regli olurum sanırım bu ko kültürle gebelik sansı dahada artıyomuş sanırım
genetik testen bahsetmem gerekirse çok basit bir işlem eşimle birlikte sadece birer tüp kan aldırdık okadar sonucun çıkması ikihafta yada üç hafta arası değişiyor biz özel bir labaratuarda yaptırdık ama bildiğim kadarıyla üniversite hastaneleride yapıyormuş maliyetine gelirsem tanıdık bulduğumuz için uyguna yaptırdık ama fiyatları kişi başı 160 ile 300 arası değişiyor araştırıp öyle gitmek lazım
ko kültür 1.yaşı 40 ve üstü 2.embriyo kalitesi düşük 3.üst üste başarısız durumlarında yapılıyor ama yüzde yüz sonuc olacak diye bir kural yok herşey kader kısmet işi deneyecez bakalım eğer yumurta sayısı buna bağlı olarakta embriyo sayım fazla olsa blastosiste gidecez ama yok 3 embriyo onuda riske atamıyoruz şimdiki tedavide amacımız rezerv yükseltip embriyo sayısını coğaltmak birde ko kültürle embriyoları daha kaliteli yapmak dedim ya herşey kader kısmet işi ~~~~ kısmetse gelir hintten yemenden kısmet değilse ne gelir elden ~~~~
canım yazdıklarına bakıorum da çok karamsarsın.rahat ol biraz.neden hergünün ağlamakla geçiyor?doktorunla yüzyüze görüştüğünde daha farklı olur.sonuçta telden biryere kadr.farklı bir merkezle görüş.içine sinen yerde başla tedavine.ve karamsarlığını at üzerinden.negatif enerjileri çekme kendine....
ters ne söledi sana içine sinmedi tubacım herşey allahın takdirinde onlar aracı öle düşünüp kalbimizi rahatlamamız lazım
arkadaşım kafadan vaz gec bu işler kolay değil hem manevi hem maddi yıkılıyorsun icine sinmeyen hicbir şeye evet deme zaten bu işlere moral gerekiyo dünya para alıyorlar sana doktor coookkkk ben olsam onunla noktayı kopyardım genede son karar seniin
çok farklı şeyler var orda olmak zorundayım biraz mecburuyetten hakımızda hayırlısı olsun
ysaol cnm desteklerinizden dolayı doktora yumurta rezervim az hani geliyim bi ilaç falan kulanmam gerekmi diye sordum vitamin türü şeyler fakat yok 2. günü gel dedi ben tekrar dedim bn 1 kez tüp bebek denedim olmadı polikistik var dedim benden iyimi bilceksin gibi bişi dedi onu kasteddi bende peki deyip bozuldum kaldım paramızla rezil oluyoz arkadaş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?