Gulfida yanlış hatırlamıyorsam sen krpezdeydin değil mi? Kepezin neresi
Evet canim kepezdeyim. Sen nerdesin. Yeni emek civarinda isyerim.
merhaba arkadaşlar hoşgeldiniz
ben uncalıdayım çok ilginç herkes erkek bebek bekliyor bakıyorum da :)
isim belirlediniz mi oğluşlarınıza
bu arada kış bebeği olucak bebeklerimiz bebek arabası konusunda napacaksınız travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum ne dersiniz??
Yağız bartu düşünüyordum ama yağızın anlamı pek uymayabilir diye sanırım vazgeçicem daha karar veremedim o yüzden
Merhabalar bende antalyadayim.
Sat:7 mart
Dogum tarihi: 8 aralik
Yas:29
2. Gebelik.ilki erkek
Ofm hastanesi
Doktor guray unlu
Henuz alisverise baslamadik abimizden kalanlar var. Sadece 0_12 aylik kiyafet slicaz.
Boyle bir konunun acilmasi cok iyi oldu elinize sağlık
bende aralıkta doğum yapıcam senın doktoruna gıtmıstım ılk ogrendıgımde memnun kalmadık hıc esımle sımdı akdenız sıfaya gıdıorum hem daha uygun fıyatlı hem ofmdekı gıbı herkese randevu verıp aynı saate bekletmıolar bıde guray hanım moral bozuo cok
Bugün mothercare e gittik % 50 indirim vardı tulumlarda 0-3 ay ve 3-6 ay 3lü takımlardan aldık fiyatları 30-40 arasıydı.
Gitmişken chicco lite way'in plus ı varmış pusetli olanı ona baktık 690 tl dedi, biraz fazla mı sanki fiyatı ama beğendim genel olarak hafif göründü gözüme , bi de sürüşü güzeldi.
Doktorumu ben de değiştirdim bu arada Ayhan Yılmaz'a başladım, bakalım umarım hayırlısı olur....
bu arada bebek odası bakıyorum ilke bebeye baktım beğendiklerim 3000 tl civarı başka nereden bakılabilir??
herkese merhaba.
sat:14 mart.
olası doğum tarihi:19 aralık.
medisu hastanesi. Mehmet Emin Soysal doktorum.
henüz alışverişe başlamadım.
kızlar aldınız mı bebek odalarınızı ya da önceden varsa nerden kaça aldınız tavsiye edeceğiniz yer var mı??
merhaba arkadaşlar bende meydan tarafında otuyorum.işyerim güllükte 23.haftalık hamileyim ikiz kızlarım olucak.aralık ayı sonlarında olur dedi doktorum.önce med star da gökbay bey'e gidiyorduk.gökbay bey le hiç bir sorunumuz olmadı ama hastane fiyatları bize yüksek geldi.şimdi akdeniz şifada ertuğrul beye gidiyoruz.biraz mevkii olarak ters kalıyor ama fiyatlar uygun.bende antalyaya geleli 1,5 yıl oldu ilk hamileliğim olduğundan bu konuda çok bilgisizim ayrıca şehride çok fazla bilmiyorum.bebek mağazaları konusunda fiyatlar konusunda bilgilerinizi paylaşır mısınız neyi nerden alalım malüm ikiz olunca biraz daha ekonomik gitmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?