Aralık 2013 antalya anneleri

gülfida teşekkür ederim tavsiyelerin için sence beşiği nasıl almayılım ben uzunca bişi düşünüyorum 70*130 gibi ilk altı ay bebekleri aynı yerde yatırayım diyorum .açıkcası evim çok büyük değil zaten yatak odamıza beşik sığcak konum yok evimde bebek odasına uygun küçük bir oda var ordaya beşiği koyup bir çekyatla kışı orda geçirmeyi planlıyorum.

çok güzell olmuş ya ama benim elimden gelmez pek ailemde burda değil teyzem olsa kesin oda oda uydururdu böle güzel şeler artık 30-40 tane alsak yeter herhalde ne yapalım .

merhaba canım. evet 30-40 adet bebek şekeri yeterlidir. park atak boyutları standart canım. 70*110 ya da 60*120. mobilya beşk kullanmadığım için ölçülerini blemicem. ama 1 yatakta iksiin birden yatırmak şu anlamda sıkıntıoluşturabilir. biri uyanınca diğerininde uyanma ihtimali yükselir. biri ağlayınca ya da kıpırdayında diğeride etkilenebilir. onun yerine ayrı ayrı yatırabileceğin yataklar seçmek senin için daha uygun olacaktır. az önce gördüm civilde çok hoşuma gitti. almayıda düşünüyorum açıkcası. sende incele derim. 3 amaçlı kullanabiliorsun. fyatıda 149 tl.

Ürün KategorileriAna Kucağı Mirada9777204030SS9777204030SS4030 Mirada Ana Kucaklı Beşik

Kizlar merhaba ben de antalyada oturuyorum. Kasim annesiyim ama sizi gorunce slm vermek istedim. Konyaaltinda oturuyorum. Medstar da ayhan beye gidiyorum. Bebegim dönmüs normal dogum yapacagim ins.

merhaba bizden de slmlar ben de medstar ayhan beye gidiyorum :) mutlaka doğumdan sonra bize de yaz yaşadıklarını 27 aralık muht. doğum tarihim benim umarım allah kolayca doğum yapmamızı nasip eder cnm iyi şanslar dilerimm

Kizlar merhaba ben de antalyada oturuyorum. Kasim annesiyim ama sizi gorunce slm vermek istedim. Konyaaltinda oturuyorum. Medstar da ayhan beye gidiyorum. Bebegim dönmüs normal dogum yapacagim ins.

merhaba nasılsın merak ettim doğum yaptın mı ?? iyi haberlerini yazarsan mutlu olurum allah yardımcın olsun cnm

slm kızlar.hiç doğum yapan yok mu?Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.yavrularına kavuşanlarda güzel günlerde büyütsünler bebeklerini.

konu açılmış yazalım arkadaşlar ne zaman doğum yaptınız nerde zamanında mı doğdu bebişleriniz vs vs.Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi

konu açılmış yazalım arkadaşlar ne zaman doğum yaptınız nerde zamanında mı doğdu bebişleriniz vs vs.Allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi

merhaba 25 aralıkta doğdu oğlum normal doğum için çok bekledim 24 saat kadar olmadı sezeryanla yaptım doğumumu.. medstar yıldızda oldu ayhan bey doktorum çok zor bi doğumdu ama bebeğim iyi ya gerisi hikaye allah yardımcınız olsun diyorum bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerm...

aa öyle mi Allahım sağ sağlim güzel günlerde büyütmemizi nasip etsin yavrularımızı.benimde sat 14 marttı.olası dogum tarihi 19 aralıktı.yavrum 19 aralıkta gelmeye karar verdi.medisu hastanesinde yaptım doğumumu epiduralli normal doğum oldu.Mehmet emin Soysaldı doktorumuz.evt gerisi hikaye oluyor gerçekten.

Ayy ne güzell maşallah sipariş gibi hep böyle yolunda gider umarım hayatı tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…