cok gecmis olsun arkadasim
ALLAH sabir versin
bende carsamba aksami aniden baslayan bir kanamayla dusuk yaptim
dun ultrason ve kan testi sonuclarinda kesinlesti bebegimizin dustugu
benimde ikinciydi ilki bu sene temmuz ayindaydi kalbi durdugu icin ilacla dusuk yaptim
ikincide carsamba sabahi bebegimizi ve kalp atisini gordugumuz gunun aksami dustu
vardir bunlarda da bir hayir
ALLAH hayirli saglikli evlatlar versin butun istiyenlere
Canim Neden hemen kurtajla aliyorlar zaten dusuk baslamissa kanamayla aticak vucut onu
Arastirmak icin mi yapiyorlar kurtaji
Benim iki aylik bebegimin kalbi durdugunda ilac verdiler dussun kendiliginden diye cok kanamam olmustu 1ay surdu vede
burda hemen kürtaj yapıyorlar tamamen temizlensin die yada neyden düştüğünü öğrenmek için bilmiyorum bende..ama hiç kanamam olmadı doktor temizlediği için sadece leke geldi biraz.burda 2.den sonra yapıyorlar testleri.ben 2 ay sonra falan yaptırcam inş çünkü artık 3.ye cesaretim yok en azından sebeplerine bakıılıp ona göre önlem alınır..
aralıkda düşük yapan yok anlaşılan,bu konuyu açmamaın nedeni bereber paylaşalım yaşadıklarımızı insan gerçekten yıkılıyor kolay değil..ama burda birbirimizle paylaşarak destek olabiliriz .
Ben de 2 aralıkta kürtaj oldum.. İlk bebeğimdi.. Kalp atışı hiç olmadı. gelişmedi ve aldılar.. Çok berbat bi durum Rabbim yaşatmasın bir daha
amin canım seni çok iyi anlıyorum benimde 14 aralıkta alındı..hayırlısı diyorum öyle teselli ediyorum kendimi..
keske buradada arastirilsa cok isterdim doktoruma soyliycem kabul eder mi bilemiyorum ama
benim carsamba gunu dustu ama ilk dusugum kadar kanamam yok
sukur ki asiri sancimda olmadi
insALLAH kucagimiza sag salim aliriz evlatlarimizi
gercekten cok zor oluyor ama yapacak birsey yok
vardir bu yasadiklarimizda da bir hayir
Bende cuma günü kürtaj oldum 8. Haftadaydı boş gebelikmiş, ilkide eylül ayında 6.haftada kendi düştü, artık ara vermeye karar verdim, 8-9 ay sonra tekrar deniyecem, bu arada da testleri falan yaptırıcam, kabus gibiydi eylülden bu yana iki defa oğluma kardeş geliyor dedim ikisinde de doktor yanlış görmüş diye avutuyorum çocuğumu,
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır ama üye olmadan önce de takip ediyordum. Buradan çok şey öğrendim, kimi zaman kendimi teselli ettim, kimi zaman da bazı şeylere kesin karar verip bir yargıya vardım. 2013 şubatta evlendim ve 2013 kasım sonu aralık başı gibi hamile kaldım. Bana yumurta rezervimin düşük olduğunu ve sağ tüpümün kapalı, sol taraftaki tüpümünde kapalı gibi birşey olduğunu bu yüzden de normal şekilde hamile kalamayacağımı söylediler. Tüp bebek önerdiler. Ben tüp bebek tedavisine başlayacaktım ki, parayı yatırmaya bir gün kala testte pozitif çıktı, yani hamileydim. Dünyalar benim oldu tabiki... 7 aralıkta idrar testlerinde pozitifti. İki gün sonra kanamam gelmeye başlayınca hastaneye koşturduk. Hastanede belki hormon seviyesi yüksek çıkmıştır, bu yüzden pozitif çıkıyordur dediler. İlk haftalarda aldı tabi bizi bir telaş. Bir iki gün sonra bir jinekoloğa göründüm ve karından tedavi ederek, bir iki de kan testinden sonra hamile olduğumu söyledi ama çok küçükmüş daha, sağlıklı mı, değil mi bilemeyiz, herhangibir şey söyleyemeyiz dediler. Yine beklemeye başladık. Belki her hafta vajinal ultrasonografiyle bebeğime baktılar ama hala birşey demiyorlardı. Bende bir ayı geçkin bir süreden sonra başka bir jinekoloğa gittim ve oradakilerde bebeğin gelişmediğini, kalbinin durduğunu söylediler. Beni ertesi gün bir hastaneye yolladılar, orada da gelişmiş ultrasonografi aracıyla baktılar. Doktor bebekte herhangi bir problem göremediğini ama bunun üzerine kalbinin atmadığını bu durumu anlayamadığını söyledi. Son çare bir hafta sonra tekrar inceleyelim dediler. Ama hastaneye gittiğim günden beri de ilk önce çok küçük lekelenmeler şeklinde başlayan kanamalar, şimdi ise resmen regl seviyesine ulaştı. Gün be gün kanamanın şiddeti fazlalaştı. Doktorla irtibata geçtim ve yaklaşık dört beş gündür beni oyalıyorlar, hastaneye göndermediler. Sürekli ağrın olursa haber ver diyorlar. Ara ara adet sancısı gibi hafif ağrılar oluyor. Bundan iki saat öncesinde de oldukça büyük ciğer gibi bir parça geldi. İnceledim bebeğe benzetemedim tabi ama, normal bir pıhtı gibi de değil. Çok büyük. Böyle birşey başından geçen var mı? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizce düşük mü yapıyorum? ve düşen bebek miydi acaba?
bende 6aralık 2013te hamile kaldım.ilk hamileliğim. fakat dün doktora gittim kalp atışı görünmedi bugün başka doktora gittim o da göremedi hatta ölü bu bebek dedi. kalp atmaya başlamış sonra durmuş. inanasım gelmiyo. çok üzüldüm. ama yine de Allah 'ım en iyisini bilir diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum. doktor yarın kürtaja bekliyo beni. naapmalıyım lütfen yardımcı olun bana bişeyler söyleyin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?