İnşallah sıkı sıkı tutunurlar sana. Allah yardımcın olsun.Kızlar aldım geldım bebişlerimi eve dınlenıyorum
Allah hayirli ugurlu etsin insallah canimmm..Kızlar aldım geldım bebişlerimi eve dınlenıyorum
Hadi gozun aydin canim umarim bi 9 ay icimde kalip hayata tutunurlar annesi iyi bak bebislerine dinlen guzelceKızlar aldım geldım bebişlerimi eve dınlenıyorum
Sagolasin canim dondurduk biz de.aynen az kaldi dun ilk gecemde kabus ustune kabus gordum simdiden basladi stresi.karnimi tutarak uyaniyorum falan.canım maddi gücün kaldırıyorsa dondur bence, madem bu kadar sıkıntılı sizin için verdiğin paraya acıma belki bir daha böyle sağlıklı embriyo oluşurmu oluşmazmı Allah bilir.
17 aralığa ne kaldı şunun şurasında, bir haftacık, inşallah pozitifi görürsün canım
hayirli olsun canim insallah simsiki tutunsunlar test gunun ne zaman?Kızlar aldım geldım bebişlerimi eve dınlenıyorum
Amin inşallah canım 10 gün nasıl gecıcekAllah hayirli ugurlu etsin insallah canimmm..
KizzzAllah hayirli ugurlu etsin insallah canimmm..
18 canım 10 gün sornraSagolasin canim dondurduk biz de.aynen az kaldi dun ilk gecemde kabus ustune kabus gordum simdiden basladi stresi.karnimi tutarak uyaniyorum falan.
hayirli olsun canim insallah simsiki tutunsunlar test gunun ne zaman?
inşallah canım inşallah, hepiniz şahit olun burdan kocaman hamileyim diye yazmadan önce, iqra sen bi çık topicten ben arkadaşlarla bişey konuşcam" dicem.Söyleme Kıı gel bize söyleinşallah pozitifi görsün de unutsun... gelince alırız cezasını
canım hayırlı olsun, transferi olan tüm arkadaşlarıma ettiğim duayı yürekten sana da ediyorum, rahmine koyan Rabbim kucağına da aldırsın inşallahhKızlar aldım geldım bebişlerimi eve dınlenıyorum
İkimizde bugun bebislerimizi almisiz hayirli olsun insallah pozitifide gormek nasip olur rabbim siki siki tutundururKızlar aldım geldım bebişlerimi eve dınlenıyorum
Aynı gün bakalım sonuclar ne olucak insallah hsyırlısı hepimiz için arkaşlar güzel dilekleriniz için dualarınızı esirgemeyinBende aldim bebislerimi bugun banada dua edin sonuc tarihim 18 aralik
İnsallah pozitif aliriz insallahİgra
Aynı gün bakalım sonuclar ne olucak insallah hsyırlısı hepimiz için arkaşlar güzel dilekleriniz için dualarınızı esirgemeyin
İnşallah canım benim ilk denemem cok heycanlı duygusal garip haller icindeyimİkimizde bugun bebislerimizi almisiz hayirli olsun insallah pozitifide gormek nasip olur rabbim siki siki tutundurur
Valla bilmemaboooo valla yok kizzzz ask olsun bilsem zaten catlarim nasil size soylemem
Bende aldim bebislerimi bugun banada dua edin sonuc tarihim 18 aralik
18 canım 10 gün sornra
Evet canım öyle yap en iyisiinşallah canım inşallah, hepiniz şahit olun burdan kocaman hamileyim diye yazmadan önce, iqra sen bi çık topicten ben arkadaşlarla bişey konuşcam" dicem.
diyim dimi?
Allahım Allahım Allahım
kızlar öldüreceğiniz beni heyecandan mutluluktan, yani siz şimdi yavrularınızı içinize aldınız oturuyonuz hemi?
aksi ispatlanana kadar hamilesiniz, sakın umutsuz cümleler mutsuz mimikler duymayım görmeyim, hamile mamile demem, çok pist dalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?