ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hayirli olsun pamuk sekeri beraber gun sayacagiz demek,kacinci gun transferi ve kac embriyoydu?

Saol canim benim. Toplamda 10 dollenmis embriyom vardi. Birini bugun yani 5.gün embriyosunu transfer ettiler. Diger 5tanesinide dedigm sekilde dondurcaklar. Yasim 29 okdugu icin tek embriyo transfer oldu, zaten 35 ustu olsaydim da cift embriyo bnm icin tehlikeliymis cnm. Daha once 2ameliyat (miyom) oldgm icin cift embriyoyla riske giremeyiz dedi dr. Rahmin tasimaz dedi. O nedenle tek transfer oldu, tek olsun benim olsun :) senin test gunun ne zmn cnm?

Transferin Hayırlı olsun canım... rabbim tamamına erdirsin inşallah

iqqraa_ can nerelerdesin , merakta kaldık, inşallah sonuc pozitiftir de ailene sevdiklerine haber vremekten bizi geri planda bırakmışsındır.hadi gel artık , meraktan öldük çatladık kızzzzzzzzzzzzzz

Cok ozlemisim evimi yaa oh ayaklarimi uzattim battaniyemi orttum dinleniyorum canim.transferden sonraki gun yila cikabilirsiniz diyor merkez,8saat araba yolculuguna bile onay verdi,sen bilorsin canim gerci trabzon rize arasi 2 saat kadar miydi arti ucakla birlikte cok yorucu olmaz sanirim imkanin varsa kal tabi hatta testi de orda yaptir kiz
masallah canim kac olursa olsun saglikli olsun yeter ki.benim 17 aralik seninki?

kız tabiki kal, 2-3 gün yat, sonra da şöyle güzelce caaanım İstanbul'u bi gez toz, hakkındır.

bi arkadasimin hamile lik haberini aldim .inun adina sevindim ama kendi adima o kadar Üzgünüm ki sun aglamamak icin kendimi zor tutuyom.cok mutsuzum.esimle de konusmadim.kimseyle konusmak gorusmwk istemiyorum. cok kotuyum

canım benim, bidenem benim, böcüğüm benim, 3 ay sonrada şöyle sızlanmalar duycaz senden " kızlar benden bir ay önce hamile kalan arkadaşımın mide bulantıları geçti benimki geçmiyo yaaaaaaaaaaa"

Canım sen ne güzel başladın tedaviye ben hala adet olmadım doğum kontrol hapını 21 gün kullanacagima 28 gün kullaninca uzadı süre adet olmayı bekliyorum

canım arkadaşım herşeyde bir hayır vardır sakin ol, bak ne güzel birkaç güne adet olup tedaviye başlayacan Allahın izniyle, birkaç güz geç olmuş olsun ne olcak, duanı et, iyi beslen hazırla kendini

Kizlar biz de evimize döndük nihayet bugun merkezden aradilar kalan bir embriyomun durumu iyiymis donduralim mi diye biz de olur dedik.hayirlisi insallah.

dondur canım dondur, bu yavruya bir de kardeş yaparsınız ilerde,
ohhh hoşgeldin evine, şöyle uzat ayaklarını, al ipadini eline, keyfini çıkar. test tarihin ne zamandı?

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, rahmine koyan Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah

canım benim kullanan arkadaşım var, burda kullananları da okudum, biosteron dhea yumurta kalştesini artırmak için kullanılıyor, sen drunu dinle ne diyosa onu yap, bu arada folik asit omega-3 haplarını da kullanmaya başla, birkaç ay sonra hayırlısıyla son tedavini gerçekleştirir yavrunu kucağına alırsın inşallah

dondur canım dondur, bu yavruya bir de kardeş yaparsınız ilerde,
ohhh hoşgeldin evine, şöyle uzat ayaklarını, al ipadini eline, keyfini çıkar. test tarihin ne zamandı?
hosbulduuuk aynen o durumdayim canim elimde tlf.bizim ilk kez 5. Gun embriyomuz oldu canim arti döllenme sayisi az oluyordu hep ve en fazla 4. Gun trnsferi olduk.bir embriyo bile cok kiymetli bizim icin.fiyat pahali ama 700 dondurma-650 5 yillik bakim ucreti 1350 tl.mecburen odeyecegiz.test tarihim 17 aralik

canım maddi gücün kaldırıyorsa dondur bence, madem bu kadar sıkıntılı sizin için verdiğin paraya acıma belki bir daha böyle sağlıklı embriyo oluşurmu oluşmazmı Allah bilir.
17 aralığa ne kaldı şunun şurasında, bir haftacık, inşallah pozitifi görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…