ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

bi arkadasimin hamile lik haberini aldim .inun adina sevindim ama kendi adima o kadar Üzgünüm ki sun aglamamak icin kendimi zor tutuyom.cok mutsuzum.esimle de konusmadim.kimseyle konusmak gorusmwk istemiyorum. cok kotuyum

Kızlar yaaaa haftasonu bayağı çeneniz düşmüş hani oku oku bitiremedim...
bi arkadasimin hamile lik haberini aldim .inun adina sevindim ama kendi adima o kadar Üzgünüm ki sun aglamamak icin kendimi zor tutuyom.cok mutsuzum.esimle de konusmadim.kimseyle konusmak gorusmwk istemiyorum. cok kotuyum

Oldu mu bu şimdi? Nerede herkese neşe saçan Halide?
Mutsuz olmak yok... Umutlu olmak var... Silkelen kendine gel yahu... Biz bu Halideye alışık değiliz... Lütfen ama...

Özlem 8282 bitanem cok uzuldum mevlam en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin moralini iyi tutmaya calis seni cok seven bir esin var birbirinize derman olun moral olun insallah.bende 5. Denememde boyle oldum 57 ile basladi sonra 85, 129 derken 400 lere kadar yetersiz artti sagliksiz gebelikmis kendi kendine dustu.ikinci sonucu alinca ben de yikilmistim ama cok sukur bu gunlere geldik.omur bugunden ibaret degil daha guzel gunler gelecek insallah.

1demetumut arkadasim insallah bir dahakine daha guzel embriyilarin olur canim.rabbim guc kuvvet versin.

Ozlem tnc canim gec olsun guc olmasin az kaldi insallah hayirlisiyla baslarsin.

Canım sen ne güzel başladın tedaviye ben hala adet olmadım doğum kontrol hapını 21 gün kullanacagima 28 gün kullaninca uzadı süre adet olmayı bekliyorum

Halidem bitanem,msji okuyunca bu halide olamaz dedim gercekten hic yakismiyor bu karamsarlik.ben inaniyorum insallah pozitif sonucla doneceksin evine.tedavi oncesi guclu olman lazim canim benim.gun gelecek sen de hamile oldugunu cocugun oldugunu soylemekten cekineceksin baskasi incinir diye az kaldi insallah.

Yaaa halide boyle soyleyip benide uzme lutfen rabbim ayni duyguyu en gzl sekilde sanada nasip etsin sende ayni nese ve mutlulukla haberlerini ver rabbim cok buyuk zaten uzgunm uzme bide sen beni bak bgn iqqraa_ gunu sen ona ne guzl destek oluodn ins brzdan teyze olucagmzn haberi gelir ve mutlu olurz cabuk cabuk topla kendini

Ozlemcim insallah sonuc guzel cikar ve baslarsin cikmazsa da sonra baslarsin seni anliyorum sartlaniyoruz ister istemez.kotu bir ornek ama bir arkadasim tedaviye baslayacagi gun istanbula geldi ayagi kaydi dustu beli kirildi kac ay yatalak kaldi sonra sukur iyilesti ertesi yil denedi ikizleri oldu.vardir bir hayir sen insallah bir ay bile beklemezsin

ne bilim iste uzuldum bizim de kaderimiz boyleymis ne yapalim de mi... Allahim guc versin huzur versin... o kadar ince bir cizgide ki bu imtihan insan inanc noktasini kaybetse Allah muhafaza isyan eder...
Allahim akillarimiza mukayyet olsun.

Hayirli olsun pamuk sekeri beraber gun sayacagiz demek,kacinci gun transferi ve kac embriyoydu?

Kizlar biz de evimize döndük nihayet bugun merkezden aradilar kalan bir embriyomun durumu iyiymis donduralim mi diye biz de olur dedik.hayirlisi insallah.

eveeeeet ecren hanimcimmm naptin bakalim evine kavustun ohh misss

bisey dicem ben de simdi uzaktan gidicem ya istanbula , 1 hafta kalip sonra donmeyi dusunuyodum. benim yolum uzak ya kaliyim de mi.hemen yola cikmiyim.cunku ucakla trabxona ordan Rizeye zor olur

Allah hayirli etsin insallah. guzel ve mutlu sonuclansin tedavin. yavrunu hayirlisi ile kucagina alirsin insallahhh

Kızlar merhaba, bilenler biliyor cumartesi günü test günümdü ve negatifi gördüm. Doktorumun ısrarıyla bugün 2. testi yaptırdım ve o da negatif. Az önce doktorumla konustuk ve biosteron kullanmaya başlamamı söyledi. 3 ay kullanıcakmışım ve sonra fsh testi yapılarak 2. tedaviye başlanacakmış. Netten araştırdığımda için dhea olduğunu gördüm. Sizlerden bu ilacı kullanan var mıdır? Tam olarak ne işe yarar, doktoromu teskin etmekten olsun hocam sıkmayın canınızı demekten hiç bi şey soramadım :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…