Canım hastane sitesine gir orda ilk başta laboratuvar tahlil sonuçları oluyor ordan baknasi bakcam cnm
bi arkadasimin hamile lik haberini aldim .inun adina sevindim ama kendi adima o kadar Üzgünüm ki sun aglamamak icin kendimi zor tutuyom.cok mutsuzum.esimle de konusmadim.kimseyle konusmak gorusmwk istemiyorum. cok kotuyum
Canım sen ne güzel başladın tedaviye ben hala adet olmadım doğum kontrol hapını 21 gün kullanacagima 28 gün kullaninca uzadı süre adet olmayı bekliyorumKızlar yaaaa haftasonu bayağı çeneniz düşmüş hani oku oku bitiremedim...
Oldu mu bu şimdi? Nerede herkese neşe saçan Halide?
Mutsuz olmak yok... Umutlu olmak var... Silkelen kendine gel yahu... Biz bu Halideye alışık değiliz... Lütfen ama...
Canim oylede o kdar umitlendim ki bgn baslicm die insann sinirleri bozuluo sadeceOzlem tnc canim gec olsun guc olmasin az kaldi insallah hayirlisiyla baslarsin.
Yaaa halide boyle soyleyip benide uzme lutfen rabbim ayni duyguyu en gzl sekilde sanada nasip etsin sende ayni nese ve mutlulukla haberlerini ver rabbim cok buyuk zaten uzgunm uzme bide sen beni bak bgnbi arkadasimin hamile lik haberini aldim .inun adina sevindim ama kendi adima o kadar Üzgünüm ki sun aglamamak icin kendimi zor tutuyom.cok mutsuzum.esimle de konusmadim.kimseyle konusmak gorusmwk istemiyorum. cok kotuyum
Kızlar yaaaa haftasonu bayağı çeneniz düşmüş hani oku oku bitiremedim...
Oldu mu bu şimdi? Nerede herkese neşe saçan Halide?
Mutsuz olmak yok... Umutlu olmak var... Silkelen kendine gel yahu... Biz bu Halideye alışık değiliz... Lütfen ama...
Halidem bitanem,msji okuyunca bu halide olamaz dedim gercekten hic yakismiyor bu karamsarlik.ben inaniyorum insallah pozitif sonucla doneceksin evine.tedavi oncesi guclu olman lazim canim benim.gun gelecek sen de hamile oldugunu cocugun oldugunu soylemekten cekineceksin baskasi incinir diye az kaldi insallah.
ne bilim iste uzuldumYaaa halide boyle soyleyip benide uzme lutfen rabbim ayni duyguyu en gzl sekilde sanada nasip etsin sende ayni nese ve mutlulukla haberlerini ver rabbim cok buyuk zaten uzgunm uzme bide sen beni bak bgniqqraa_ gunu sen ona ne guzl destek oluodn ins brzdan teyze olucagmzn haberi gelir ve mutlu olurz cabuk cabuk topla kendini
Hayirli olsun pamuk sekeri beraber gun sayacagiz demek,kacinci gun transferi ve kac embriyoydu?Kizlarr selamm :) yaklasik 1 saat once fln transferim gerceklestiiii . Ve ekrandan izledim, cok acayip bi duygu yaa. Allahm hayirliysa tamammina erdirsin. 5tane embriyomuzu da dondurcaklar. 1i üc gunluk, diger 4u bes gun embriyolari. Kaldi en zor kisimm beklemek..
Kizlar biz de evimize döndük nihayet bugun merkezden aradilar kalan bir embriyomun durumu iyiymis donduralim mi diye biz de olur dedik.hayirlisi insallah.
Kizlarr selamm :) yaklasik 1 saat once fln transferim gerceklestiiii . Ve ekrandan izledim, cok acayip bi duygu yaa. Allahm hayirliysa tamammina erdirsin. 5tane embriyomuzu da dondurcaklar. 1i üc gunluk, diger 4u bes gun embriyolari. Kaldi en zor kisimm beklemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?