ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ya hu yarınki derslerime çalışmam lazım ama netten burayıtakip etmekten fırsat bulamıyorum kiii alooooooooooooo nerdesiniz looooooo ben bugün çok mutsuzdum benle ilgilenin
Canım benim hiç takma kafana bizimde hamile olmamıza az kaldı önümüzde tedaviler var inşallah güzel haberler alacağız biraz daha sık dişini az kaldı

ya hu yarınki derslerime çalışmam lazım ama netten burayıtakip etmekten fırsat bulamıyorum kiii alooooooooooooo nerdesiniz looooooo ben bugün çok mutsuzdum benle ilgilenin
Canim valla bn listemi guncelledm sayet brz daha burda olursam esim beni bogacak o yzdn gece girer bakarim artik

Canım benim hiç takma kafana bizimde hamile olmamıza az kaldı önümüzde tedaviler var inşallah güzel haberler alacağız biraz daha sık dişini az kaldı

kız inşallahh yaaaaa, gerçi diş sıka sıka dişlerim gtti daha çoluk çoıcuğa karışmadan dişlerim töküldü

Kızlar telden giriyorum önceden sayfanın en alt kısmında kimlerin bu sayfada online olduğunu gösteriyordu isimleri yok artık acaba benim telde mi sorun var ? avatar üstünde yeşil renk var online olarak ama topikte kimler var göremiyorum

Canim valla bn listemi guncelledm sayet brz daha burda olursam esim beni bogacak o yzdn gece girer bakarim artik

aman aman sen bize canlı lazımsın kız daha ana olacan şeker oyüzden git herifcağzınla ilgilen. benim herifim henüz eve gelmedi. zaten moralim bozuk ya onla da çok aram yok resmi takılıyoruz .D

şu an ben laptoptan giriyom ve ben de göremiyom şekercim

özlemmm beni niye güncellemedin kızzzzzzzzzzzzzzz ben de şişli memorial de başlıcam tedaviye, bana da bi el at hatun :d

sozun biitigi yerdeyim 0.1
canım öncelikle rabbim sabrını versin rabbim muhakkak ki görüyo bizi olmadıysa zamanı vardır yada olacağı zaman senin için daha hayırlıdır yaşın daha çok genç önümüzde uzuuuun zaman var kendini dinle biraz sonra fırsatını bulduğunda tekrar denersin inş biliyorum zor süreçler ama sperm ve yumurta olduğu sürece hep umut vardır
kendini fazla hırpalama olurmuuu

sozun biitigi yerdeyim 0.1

ayy canım benim yaaa canım canımm canımmm... Allahım sabır versin Allahım dayanma gücü versin, maddi ve manevi olarak toparlanma gücü versin sana canım kardeşim benim..ne diyeyim nasıl teselli edeyim bilmiyorum seni inan çok üzgünüm

halidem benim, kim sıktı senin canını bakiyim,
kız ne dersi çalışıyon sen, hayırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…