Canım benim hiç takma kafana bizimde hamile olmamıza az kaldı önümüzde tedaviler var inşallah güzel haberler alacağız biraz daha sık dişini az kaldıya hu yarınki derslerime çalışmam lazım ama netten burayıtakip etmekten fırsat bulamıyorum kiii alooooooooooooo nerdesiniz loooooooben bugün çok mutsuzdum benle ilgilenin
Canim valla bn listemi guncelledm sayet brz daha burda olursam esim beni bogacak o yzdn gece girer bakarim artikya hu yarınki derslerime çalışmam lazım ama netten burayıtakip etmekten fırsat bulamıyorum kiii alooooooooooooo nerdesiniz loooooooben bugün çok mutsuzdum benle ilgilenin
Canım benim hiç takma kafana bizimde hamile olmamıza az kaldı önümüzde tedaviler var inşallah güzel haberler alacağız biraz daha sık dişini az kaldı
ya hu yarınki derslerime çalışmam lazım ama netten burayıtakip etmekten fırsat bulamıyorum kiii alooooooooooooo nerdesiniz loooooooben bugün çok mutsuzdum benle ilgilenin
Canim valla bn listemi guncelledm sayet brz daha burda olursam esim beni bogacak o yzdn gece girer bakarim artik
Kızlar telden giriyorum önceden sayfanın en alt kısmında kimlerin bu sayfada online olduğunu gösteriyordu isimleri yok artık acaba benim telde mi sorun var ? avatar üstünde yeşil renk var online olarak ama topikte kimler var göremiyorum
neden mutsuzsun
Canim valla bn listemi guncelledm sayet brz daha burda olursam esim beni bogacak o yzdn gece girer bakarim artik
Demek genel göremiyor anladım şeker Sağolşu an ben laptoptan giriyom ve ben de göremiyom şekercim
Demek genel göremiyor anladım şeker Sağol
Bende seni seviyorum cancağazımasıl sen sağol bacııımmmkız ben seni çok seviyorum yaaa, inşallah bu tedavin de anne olursun
Hadi yaa çok üzüldüm tatlım inan bunasozun biitigi yerdeyim 0.1
Bitanem gercekten mi inanamiyorum ya canim kardesim ne diyecegimi bilemiyorum cok uzgunumsozun biitigi yerdeyim 0.1
canım öncelikle rabbim sabrını versin rabbim muhakkak ki görüyo bizi olmadıysa zamanı vardır yada olacağı zaman senin için daha hayırlıdır yaşın daha çok genç önümüzde uzuuuun zaman var kendini dinle biraz sonra fırsatını bulduğunda tekrar denersin inş biliyorum zor süreçler ama sperm ve yumurta olduğu sürece hep umut vardırsozun biitigi yerdeyim 0.1
sozun biitigi yerdeyim 0.1
halidem benim, kim sıktı senin canını bakiyim,ya hu yarınki derslerime çalışmam lazım ama netten burayıtakip etmekten fırsat bulamıyorum kiii alooooooooooooo nerdesiniz loooooooben bugün çok mutsuzdum benle ilgilenin
hay Allah,sozun biitigi yerdeyim 0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?