ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Allah hepinizden razi olsun canimdiniz Allah buyuk.onun taktiri cok.kotuyum.yuxum gulmedi tum.kalbimle soyluyorum.rabbim hepinozi sewindirsin ins

vakti saati var demekki canım benim sabır etcez. ben de o üzüntüyü 2 kez yaşadım seni çok iyi anlıyorum. bi defa sonucum 12 çıktı ona bile sevinmiştim sonra 0'a düşünce tam hayalkırıklığıydı. şimdi bi umut yarınki transferimi bekliyorum.

canimcim c3vabin ocin sağolasın. ben asilamada 112.5 vuruldum once.5gundj yanlus hatirlamoyosam.2 tane yumurta vardi ve 5.gun kontrole gittigimde 17mm olmustu bi yumurtam.doktor cabuk twpki verdin deyip 75e dusurmustu dozu.. insallah sorun olmaz. ha bi de ben evlendigimden beri regl tarihlerimi not alirim.asilamalari falan her seyi :) meslek hastaligi oldu galiba her seyi not almak :) muhtemelen tup bebiste de yazarim :):):))

Evet bende öyle her adet tarihimi not aldım aynı şekilde tedavileride... tüp bebek aşılamaya göre daha uzun sürüyor... Tatlım ayarladın mı kalacağın yeri

hepinizi sewiyorummm iyiki varsinizz canlarrr inanin kimseyle konusmuyorum sizun haricinzde ve annem haricinde kimse anlamaz cunkuu bin turlu yirum yapiolar cok yorgun hissediyorum kendimi en iyisi yatmak dediginz gibi ystabilursem tabii Allah hepinixin yuzunixu guldursun insallah insallah

sozun biitigi yerdeyim 0.1
Canimmm inna suan o kadar suclulk duyuyorm ki anlatamam ama tuttuhuna o kadar inanmisyim ki yaaa ne denir bilmem ki icine atma ahla kir dok ama sakin vaz gecme pes etme nolur varya bn fok kotu oldum yaa valla cnm hakkini helal et cok kotu hissttm kndimi

canim güzel haberler beklioduk senden ama nasipte ne varsa o oluo,elden bisi gelmio,yasin cok genç biraz zaman geçince tekrar denersin Yuce Yaradan oL derse oluo ,başka diyecek soz bulamiorum .Rabbim cümlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin innnnssssaaaalllllaaaaahhhhhh

Jongul ilgimi cekti araştırdım biraz. Iyi kalite embriyoya ragmen tutmamasi halinde yapiliyormus. Gidecegim umut tup bebekte de var sanirim. Ama transfer gunu inceleniyormus. Yani bir sonraki regliye kalir. Bide yanlis anlamadiysam 3 kereden sonra yapilir diyo galiba. Tutmama nedenini hepimiz cok merak ediyoruz ama nasip iste. Rahim kalinligina falan bakiliyor sozde..

Allah sabır versin her işte vardır bi hayır inşlh kendiğinden gelirler gelmezsede bir daha denersin pes etmek yok canım

gerçekten bende kendimi çok kötü hissettim, senin daha fazla umutlanmana vesile olup daha büyük bşr hayal kırıklığına düşmene neden olmuşum gibi hissediyorum, bana da hakkını helal et.
iqracım inşallah çok bekletmeden Allah sağlıklı hayırlı bir evlatla sevindirsin inşallah

Cok gecmiş olsun cnm üzülme allah büyük eger allah vermiyorsa vardır bir bildigi belki kendiliginden olur sakın umudunu kaybetme allaha sıgın allah büyük

arkadaşlar merak ettiğim bişiler var tüp bebek ilaçlarına başladıktan sonra ilişki yasak değilmi?
bide hani yumurta toplama günü ne zaman belli oluyo hani erkeğin perhiz yapması gerekiyo ya misal bugün arasalar yarın toplanacak deseler ya adamın perhizi bir günlükse en az 3 günlük olması gerekmiyomu tüp bebek yaptıran arkdaşlar beni aydınlatırmısınız?

Evet canım tekrarlayan tüp bebekte bakılıyormuş... bence çok güzel birşey zaten transfer sonrası geriye bi tek tutup tutmadığı kalıyor bu sayede rahmin embiryoyu kabul ettiğini tespit etmek iyi bi teknik... maliyetli birşey sanırım

Evet canım tedavi süresince ilişki yasak... yumurta toplanmadan önce zaten belli oluyor bir iki gün üstüne bir de çat iğnesi için 36 saat bekleniyor ayarlarsınız canım... doktoruna sor tatlım yumurta tahmini ne zaman toplanır diye

Cnm
Cnm tedaviye başlayınca ilişki yasak değil.ilaçlara başlayınca genelde 2 günde bir kontrole çağırıyorlar büyüklüğüne göre son Günler'de şu tarihte öpüyrm olabilir diyorlar.zaten yumurtalar gerektiği gibi Büyüyünce opu Günü'nden bir gün önce ilaçsız geçiriyorsun verilen saatte çatlatma iğneni vuruluyorsun.yani zaten otomatik olarak hiç opu Günü'nden haberin olmasa dahi 2 gün perhisli olmuş oluyorlar.İlişkiyi opudan Sonra yasaklıyor bizim dr

Canım çok üzgünüm, önceden negatifleri olan biri olarak, neler hissettiklerini çok iyi anlıyorum. İnsan söyleyecek söz bulamıyor, tek söyleyeceğim, Yılmak yok oldumu yola devam..Bu arada histereskopi oldun mu hiç?

anladım canım teşekkürler

sağol canım şimdi biriniz yasak biriniz yasak değil dediniz ben en iyisi doktora sorarım hani önceden bilgim olsun istedim ilk olacak yanlış bişiler yapmak istemiyorum teşekkürler tekrardan

lalecim selam. nasilsin? sorunu cevaplamak istedim. iliski yasagi sperm verilmeden onceki uc gun sadece. cunku yumurtalarin catlamasi dokttor kontrolunde olacagi icin, riskli bi durum olmuyo. doktor da yumurtalarin durumuna gore nezaman yumurta toplama ve sperm alma islemi olacagini onceden sana soyleyecek .

Son düzenleme:
aa mrb canım her ay umut doluyuz topiğinden seni takip ediyorum sanırım sende tüp bebeğe karar verdin Rabbim utandırmasın inşlh ilk denememizde bebişlerimizi alırız kucağımıza
çok sağol canım cvb için aklıma takıldıkça soruyorum işte zaman geçmiyo sanki bide test tairhini beklediğim günleri düşündükçe çok heycenlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…