Amin canım bende ilk tüp bebek denemem de negatifi alınca çok üzüldüm ama sonra yaşımız genç rabbim sağlık versin bize yine deneriz diye düşündüm... Allahım çaresi olmayan hastalık vermesin tatlım rabbime şükür çareler bitmiyor her geçen gün bu konuda daha bi ilerleme oluyor... inşallah doğal yolla olur canım daha çok Küçüksün zaten olacak inşallahAllah hepinizden razi olsun canimdiniz Allah buyuk.onun taktiri cok.kotuyum.yuxum gulmedi tum.kalbimle soyluyorum.rabbim hepinozi sewindirsin ins
Canim ne desek bok hersey allahtan rabbim ne zaman uygun gorurse o zaman verir insallah o gunde tez vakitte gelir allah sabir versinAllah hepinizden razi olsun canimdiniz Allah buyuk.onun taktiri cok.kotuyum.yuxum gulmedi tum.kalbimle soyluyorum.rabbim hepinozi sewindirsin ins
Allah hepinizden razi olsun canimdiniz Allah buyuk.onun taktiri cok.kotuyum.yuxum gulmedi tum.kalbimle soyluyorum.rabbim hepinozi sewindirsin ins
ben istemiyorum artik cok yoruldum cok
cok saolun kizlarr drumm tutmicak bi sebeb bukamiyoruz bizde soktayiz dedi 3 tedawiyide farkli yaptim ikincisinde ilaclar yan etki yapti yumurraliklarina onun sebebini bbilioz ama bu yumurtalar a kalite 5. gun embriyosydu tutma sansi ciktu bi testte uygulayamiyorum cunku bi sebeb yok dedi soktayim yarin gelin sizi istanbula faln yonlendirim dio kendiside sok olduu rabbim istesydi olurdu demekki vakti varmis
cok saolun kizlarr drumm tutmicak bi sebeb bukamiyoruz bizde soktayiz dedi 3 tedawiyide farkli yaptim ikincisinde ilaclar yan etki yapti yumurraliklarina onun sebebini bbilioz ama bu yumurtalar a kalite 5. gun embriyosydu tutma sansi ciktu bi testte uygulayamiyorum cunku bi sebeb yok dedi soktayim yarin gelin sizi istanbula faln yonlendirim dio kendiside sok olduu rabbim istesydi olurdu demekki vakti varmis
Canım benim bi arkadaş aynı senin gibi tedavi gördü hiç kafanı bulandırma adet olmadan senin gibi ilaç başladı uzun protokol olması çok güzel yumurtalar eşit büyüyor ve kaliteli oluyor o arkadaşın 27 yumurtası toplandı iki 5. Gün embiryosu transfer edildi ve ikisi de tuttu İkizlere hamile şuan... gonal f ben 12 gün falan kullandın sonra opu işlemi oldu canımya benim pirmolut n bitti ve regli olur gibiyim ama doktor reglin önemli diil 7 gün sora gelcen dedi gonal f e ozaman tahlil yapıp başlıcaz dedi ? benim kafam karıştı uzun protokolde adet olup olmamam önemli deilmiş . doktoruma çok güveniyorum ama kafam karıştı işte lucrine ve yan etkilerine devamhamile olmadan hamile gibiyim. birde benim yumurtalıklarım simetrik değil sol tarafı bulmakta zorlanıyorlar ve hep canım acıyor. gonalf ten ne kadar sonra yumurta toplanıyor?
Canım benim bi arkadaş aynı senin gibi tedavi gördü hiç kafanı bulandırma adet olmadan senin gibi ilaç başladı uzun protokol olması çok güzel yumurtalar eşit büyüyor ve kaliteli oluyor o arkadaşın 27 yumurtası toplandı iki 5. Gün embiryosu transfer edildi ve ikisi de tuttu İkizlere hamile şuan... gonal f ben 12 gün falan kullandın sonra opu işlemi oldu canım
Allah razı olsun inan çok moralim bozulmuştu ne olacak böyle diye düşündümCanım benim bi arkadaş aynı senin gibi tedavi gördü hiç kafanı bulandırma adet olmadan senin gibi ilaç başladı uzun protokol olması çok güzel yumurtalar eşit büyüyor ve kaliteli oluyor o arkadaşın 27 yumurtası toplandı iki 5. Gün embiryosu transfer edildi ve ikisi de tuttu İkizlere hamile şuan... gonal f ben 12 gün falan kullandın sonra opu işlemi oldu canım
Canimm bnm cok uzuldum inan Allah im tez vakitte guldursun ins yuzunu..dicek bsy bulamiyo insan ama inan senn kdr uzulduk acin bizim acimiz..kiyamam Allah im yardimcmz olsun bir bakmissn kndilignden hamilesin hic belli olmaz dmk hayirlisi buymus vakti zamani gelmemis..Allah hepinizden razi olsun canimdiniz Allah buyuk.onun taktiri cok.kotuyum.yuxum gulmedi tum.kalbimle soyluyorum.rabbim hepinozi sewindirsin ins
Tatlım ben adetin 3. Günü gonal f e başladım 14.gun opum oldu 17. Gün transfer oldu toplam 17.gün bitti canım tabii ki bu senin vücudun verdiği tepkiye bağlı yumlar in büyüklüğüne göre çat iğnesi olacan ama opu işlemi genelde 12. Gün ve 14. Gün oluyor canımsongulum ben de ocak hastaligimla gidip baslicam ya kac gun kullanırım sence gonal f i?
Canım şimdi not almıştım orya baktım adetin 14. Günü yum toplama olmuş... her şeyi not al sende adetin kaçıncı günü yum boyutunu falan kaç doz hangi gün uygulanmış iyiki not almışım şimdi iyi olacaksongulum ben de ocak hastaligimla gidip baslicam ya kac gun kullanırım sence gonal f i?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?