ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

peki bunun için belli bir gün lazımmı, yani adetinin şu gününde falan gibi?

yuhh bizim oyle acik acik soylese bende cewabi yapustiririm altan tan yapio.bizimki nasi sinirim

Gunaydinnnlarrr kizlarrrr @iqqra ve @Ozlemm8282 napiosunuz nasil oldunuz vlla bn sizin haberleinzdn sonra pek buralara ugrayasm gelmedi ama toparlanmak lazim dun 3. Ignemi oldum brz stress basladi
saol cnm iyiym sukur tedawin hayirlara gelsin insallahh kucagin dolsun arkadasim takip ediyorum sizi pek yazcak bisi bulamasamda

peki bunun için belli bir gün lazımmı, yani adetinin şu gününde falan gibi?
Adet bittikten 4-5 gün sonra yaptırmıştım ben. Rahim içine baktı, bir sorun var mı diye. Ayrıca rahim içine çizik attı. Bebeğin daha çok tutunmasını sağlıyormuş.

Adet bittikten 4-5 gün sonra yaptırmıştım ben. Rahim içine baktı, bir sorun var mı diye. Ayrıca rahim içine çizik attı. Bebeğin daha çok tutunmasını sağlıyormuş.
teşekkür ederim canım, görüşmeyi düşündüğüm drlardan biri histereskopi yapıyormuş genelde, o yüzden sordum.

teşekkür ederim canım, görüşmeyi düşündüğüm drlardan biri histereskopi yapıyormuş genelde, o yüzden sordum.
Normal rahim filmleri ile göremedikleri sorunları burada görüyorlar. O yüzden yaptırmak gerek bence de. Ben de sorun yoktu çok şükür. İnşallah senin de güzel çıkar sonuçların.

saol cnm iyiym sukur tedawin hayirlara gelsin insallahh kucagin dolsun arkadasim takip ediyorum sizi pek yazcak bisi bulamasamda
ikracım canım benim, kıyamam sana, Allah büyük arkadaşım, sabır sabır sabır....
herşeyin bir vakti var, yoğurt mayaladığında bile 7-8 saat bekliyosun tutsun diye, 3 saat sonra baksan tutmamış görürsün, biz perde arkasında ne var bilemeyiz. bazı kapıların açılması bazı lütuflara mazhar olmamız için ne kadar süre beklememiz gerektiğini öncesinde ne gibi tecrübeler yaşamamız gerektiğini bilmiyoruz. ben gerçekten yürekten inanıyorum çocuğun olacağına, bunu sana moral vermek için söylemiyorum, gerçekten öyle bir his var içimde ama vaktini Allah bilir

kızlar yumöurta toplama ıslemınden sonra doktorum adetım duzenlı olsun dıe duphaston ılaıcnı verdı ıctım gecen ay ertesı gun oldum ama 3 gun gectı kasık agrımdan öluyorum ne gelen var ne gıden

Normal rahim filmleri ile göremedikleri sorunları burada görüyorlar. O yüzden yaptırmak gerek bence de. Ben de sorun yoktu çok şükür. İnşallah senin de güzel çıkar sonuçların.
benim yaptırcak vaktim yokki canım yaa, adetimden bir hafta önce gelmiş olcam Türkiye'ye, sonra hemen tedaviye başlamam lazım çünkü sadece 1 ay kalabilcez

kızlar yumöurta toplama ıslemınden sonra doktorum adetım duzenlı olsun dıe duphaston ılaıcnı verdı ıctım gecen ay ertesı gun oldum ama 3 gun gectı kasık agrımdan öluyorum ne gelen var ne gıden
ilk defa duyuyorum.
yumurtan toplandıysa bir kaç gün sonra transferin olması gerekmiyomu? neden adet olmaya çalışıyosun?

UMARIM adet gomryeı beklıyorum olamıyorum sımdıde kontrole gıdıcem

Kizlarr canlarim sizi cok ihmal ettim ben kbkmayin..giremedim..bugun transferim oldu..hbr wermek istedm..ama tlfnu interneti esim yasakladi bana..biraz zaman gecsin yine hbr ederim szlere..ozlemcm test tarhm 23.. 3.gun transferm oldu bu arada.. Opuldunuz..hakkimzda hayirlisi inss..Allah ol derse olur kizlar yapicagmz sey dua etmk ve hayirlisni istemek..

ahh canım benim canım canım ben senin o tatlı kızını yerim tamam artık kafaya şüphe falan yok eşimde dedi o güne kadar merkez değiştirmek yok demi tamam dedim söz verdim daha bu konuyu açamam yoksa herif beni kapıya atcak

oo hayrılı olsun şeker hadi bakalım inşallah bebişin sağsalim sağlıkla tutunur sana. ve seni doğuma kadar bırakmaz. sonra doğar sonra sen onu öper koklarsın ohhh misss o zaman unut gitsin tüm dertleri iğneleri

Halidem canım bence memorial da yaptır bende çok güzel şeyler duyuyorum canım sen aralık adetinle mi başlıyorsun?

yok canım aralık ayında başlamiyicam . ocağın 6 sında sanırım hasta olcam , ona göre randevu aldım memorildan canım
işte kafam rahat durmuyo daaaa bi arkadaş acıbademde yaptırıcam dedi. aha dedim acaba orası mı daha iyi,sonra kendimi nette acıbademi araştırırken buldum yorumları okudum falan ama memorial de mi. bak sen de öyle diyon . tamamdır yaaa, daha da kafamı bulandırmıycam yani inşallah sanırım galiba Allahın izniyle

sağolasın tatlım, senin de kızçeni yerim yerimmm valla inşalah daha başka merkez dtemiycem , beklicem regl günümü sonra da uçak biletimi alcam gitcem tamamdır o iş aferin bana

Hayırlı olsun tatlım hadi bakalım inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…