peki bunun için belli bir gün lazımmı, yani adetinin şu gününde falan gibi?Ben yaptırdım canım.Anestesi ile yapılıyor. bir gece önceden birşey yiyip içmeden gidiyorsun. Bayıltıldığın için bişey anlamıyorsun. Ben çok korkmuştum, uyandığımda 5-10 dakika ağrım oldu, bir kaç gün çok az kanamam oldu ama geçti sonra.
yuhh bizim oyle acik acik soylese bende cewabi yapustiririm altan tan yapio.bizimki nasi sinirimTakmamaya çalış diyeceğim ama insan başaramıyor bir türlü... Benim kızım olduğu halde kurban bayramında kaynanamın bana yaptığı şakayı söyleyeyim de yalnız olmadığını hisset canım... Cümleyi aynen aktarıyorum " Sen kısır inek gibisin zaten seninde kesebilirdik bu bayramda"...
İnsan söyleyecek söz bulamıyor... Kalbinin nasıl yandığını ve ne kadar kızgın olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki...
Ama bunu da bir imtihan olarak düşün, ne yapalım bize yakışmıyor cevap vermek... Ben sadece "Teşekkür Ederim" dedim...
Canım bende şuan Memorial de tedavi görüyorum... İlk tedavimi de orada yaptırmıştım... Merkez olarak başarısı inkar edilemez bir yer... Ama en önemli noktalardan biride senin içine sinmesi... Vaktin varsa 1-2 gün erken gelip her iki merkezle görüş istersen...
saol cnm iyiym sukur tedawin hayirlara gelsin insallahh kucagin dolsun arkadasim takip ediyorum sizi pek yazcak bisi bulamasamdaGunaydinnnlarrr kizlarrrr @iqqra ve @Ozlemm8282 napiosunuz nasil oldunuz vlla bn sizin haberleinzdn sonra pek buralara ugrayasm gelmedi ama toparlanmak lazim dun 3. Ignemi oldum brz stress basladi
Adet bittikten 4-5 gün sonra yaptırmıştım ben. Rahim içine baktı, bir sorun var mı diye. Ayrıca rahim içine çizik attı. Bebeğin daha çok tutunmasını sağlıyormuş.peki bunun için belli bir gün lazımmı, yani adetinin şu gününde falan gibi?
teşekkür ederim canım, görüşmeyi düşündüğüm drlardan biri histereskopi yapıyormuş genelde, o yüzden sordum.Adet bittikten 4-5 gün sonra yaptırmıştım ben. Rahim içine baktı, bir sorun var mı diye. Ayrıca rahim içine çizik attı. Bebeğin daha çok tutunmasını sağlıyormuş.
Normal rahim filmleri ile göremedikleri sorunları burada görüyorlar. O yüzden yaptırmak gerek bence de. Ben de sorun yoktu çok şükür. İnşallah senin de güzel çıkar sonuçların.teşekkür ederim canım, görüşmeyi düşündüğüm drlardan biri histereskopi yapıyormuş genelde, o yüzden sordum.
ikracım canım benim, kıyamam sana, Allah büyük arkadaşım, sabır sabır sabır....saol cnm iyiym sukur tedawin hayirlara gelsin insallahh kucagin dolsun arkadasim takip ediyorum sizi pek yazcak bisi bulamasamda
benim yaptırcak vaktim yokki canım yaa, adetimden bir hafta önce gelmiş olcam Türkiye'ye, sonra hemen tedaviye başlamam lazım çünkü sadece 1 ay kalabilcezNormal rahim filmleri ile göremedikleri sorunları burada görüyorlar. O yüzden yaptırmak gerek bence de. Ben de sorun yoktu çok şükür. İnşallah senin de güzel çıkar sonuçların.
ilk defa duyuyorum.kızlar yumöurta toplama ıslemınden sonra doktorum adetım duzenlı olsun dıe duphaston ılaıcnı verdı ıctım gecen ay ertesı gun oldum ama 3 gun gectı kasık agrımdan öluyorum ne gelen var ne gıden
aa okey o zamanHEE YOK CANIM BENIM DONDURULDU 2 AY SONRA TRASNDSFERIM OLUCAK INSALLAH NASİP OLURSA
canimm icin nasil rahat ediyorsa oyle yap ama kendini de strese sokma artik akisina birak esini de rahat birak olmadi bir iki yere daha bakarsin hangisi tatmin edici cevap veriyosa onu sec.benim iki arkadasim da farkli sehirlerden gelip orada bebeklerine kavustular biri pgt ile hamile kaldi digerinin ikizleri oldu.nasip tabiki hakkinda ennnn hayirlisi olsun canim tevekkul et ,rabbime emanet et opuyorum seker
Kizlarr canlarim sizi cok ihmal ettim ben kbkmayin..giremedim..bugun transferim oldu..hbr wermek istedm..ama tlfnu interneti esim yasakladi bana..biraz zaman gecsin yine hbr ederim szlere..ozlemcm test tarhm 23.. 3.gun transferm oldu bu arada.. Opuldunuz..hakkimzda hayirlisi inss..Allah ol derse olur kizlar yapicagmz sey dua etmk ve hayirlisni istemek..
Halidem canım bence memorial da yaptır bende çok güzel şeyler duyuyorumcanım sen aralık adetinle mi başlıyorsun?
Hayatım bu endişen gayet normal hepimiz başlarken aynı kuruntular içindeydik... Yanlış anlaşılmak istemem illaki Memorial de tedavi ol demiyorum sadece başarılı olduklarını düşündüğüm için ben oradayım özellikle de erkek sorununda...
Hayırlısı canım en doğru kararı sen verirsin...
Hayırlı olsun tatlım hadi bakalım inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alacağızKizlarr canlarim sizi cok ihmal ettim ben kbkmayin..giremedim..bugun transferim oldu..hbr wermek istedm..ama tlfnu interneti esim yasakladi bana..biraz zaman gecsin yine hbr ederim szlere..ozlemcm test tarhm 23.. 3.gun transferm oldu bu arada.. Opuldunuz..hakkimzda hayirlisi inss..Allah ol derse olur kizlar yapicagmz sey dua etmk ve hayirlisni istemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?