ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canm gece gunduz bisi demedi ama ayni saatlerde vurun dedi bnm amh testim yuksek oldugu icin yani epey yuksek gonal_f 225 ile basladim 3. 150 vurdm bakalm bgn randevm var ne diyecek heyecanla bekliorm
Canim bizim merkezde 16-19 arasinda ayni saatte vurun dediler igneyi.19 u gecirmeyin dediler.ben gonalf i 17 de cetrotide i 18 de vurdum.
Ah canim insallah pespese cok guzel haberler veririz insallah
merhaba kızlar.bende 6 da kalktım işe geldim.uyku falan yok.bebek olana kadar olduktan sonra da hiç yok
bu kez de hamilelikten ve bebek ingaaa larindan uykunuz olsun insallah

ne zaman Türkiye mizin güzel ve özel topraklarına geliyon. yeter gel de tedavine başla anacım :) senin yerine de gün sayalım daaa seni bekliyoruz topikcek

ha bu arada heyecana gelince bende heyecanlıyım ama günler heyecanla geçmiyo, acık herifle kavga dövüş acık iş acık diyet derken geçiyo ahahhaha

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben niye böyle kararsızlığa düştüm yaaa, şişli memorial de tüp bebek yaptırıcam dtiye karar vermiştim şimdi aklıma acıbadem maslak ı soktu bir arkadaş şimdi de onu araştırıyorum ve kafam karıştı ecrennnn canımcımm sen bana biraz destek ver moral ver güven versene tatlım yaaa

Arkadasım ben Memorıal hakkında cok ıyı seyler duydum herkes bana orayı tavsıye etmıştı senı güzeli bilgilendiriyorlar sadece bıraz tuzlu sıgorta gecmedıgı ıcın

ne zaman Türkiye mizin güzel ve özel topraklarına geliyon. yeter gel de tedavine başla anacım :) senin yerine de gün sayalım daaa seni bekliyoruz topikcek
bekleyin kıııııııı, benim için gün sayın neolur.
canım kısmetse yarın akşam 9'da uçağım, gece 1,30 gibi Ankara'dayım inşallah, inşallah sonraki hafta da tedavim başlayacak. bakalım daha dr belirlemedik, iki dr dan randevu aldık görüşüp karar verecez

bitanem, sende benim gibi yap, ikisinden de randevu al, git görüş hangisi içine siniyorsa onunla devam et, drlar hakkında herkesin yorumu farklı, birinin iyi dediğini birbaşkası beğenmiyor, hangi drla frekansın tutuyorsa onunla devam et,
Allah hakkımızda hayırlı olana sevk etsin inşallah

Takmamaya çalış diyeceğim ama insan başaramıyor bir türlü... Benim kızım olduğu halde kurban bayramında kaynanamın bana yaptığı şakayı söyleyeyim de yalnız olmadığını hisset canım... Cümleyi aynen aktarıyorum " Sen kısır inek gibisin zaten seninde kesebilirdik bu bayramda"...
İnsan söyleyecek söz bulamıyor... Kalbinin nasıl yandığını ve ne kadar kızgın olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki...
Ama bunu da bir imtihan olarak düşün, ne yapalım bize yakışmıyor cevap vermek... Ben sadece "Teşekkür Ederim" dedim...

Canım bende şuan Memorial de tedavi görüyorum... İlk tedavimi de orada yaptırmıştım... Merkez olarak başarısı inkar edilemez bir yer... Ama en önemli noktalardan biride senin içine sinmesi... Vaktin varsa 1-2 gün erken gelip her iki merkezle görüş istersen...

merhaba arkadaşlar eskilerden biriyim fakat nickim ile giriş yapamadıgım için yeni bir nick ile sizlerleyim yeni heyecanım sizlerle paylaşmak ve dertleşmek bana cok iyi geliyo
ben ocak ayında ve mart ayında 2 kere aşılama yaptırmıştım olumsuz olunca sonucları bu ay tüp bebek için start verdik 03.12.2014 tarihinde adet oldum ve 05.12.2014 tarihinde ilk iğnemi oldum gonalf ile başladık hayırlısı ile suanki durumum ise yumurtalarım masallahı var cok iyiler ve yarın son doktor kontrolum var ve pazar günü yumurta toplama işlemi gerçekleşicek dedi doktorum buarada doktorum ERASMUS kadın ve üreme sağlığı ve merkezinde dr.Melih Aygün tüp bebekle ilgili herseyimi Memorial şişli hastanesinde gerceklestirecektir.
doktorumdan cok memnunum cok ilgili konuşkan hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah. benide listeye ekleyebilir misiniz :)

doktor

Tatliiiim neden son anda karar degistirip kafani karistiriyorsun ki tabi ki arastir ama bu kadar az kalmisken de guven duy artik.merkezi sorarsan ben 5,6 ve suankini orda yaptirdim ilki negatif olmasina ragmen (51 le basladi 400 lere kadar cikip dustu biokimyasal gebelik bu bile bizim icin basariydi)orayi sectik tekrar 6 .da kizim oldu biliyosun.o kadar guven verdi bize laboratuarina semra hanima cok guveniyoruz.imsi teknigi var spermler 8000 kat buyutulup seciliyor bizde morfoloji oldugu icin bu onemliydi.canim sorundan soruna degisiyor bizim sorunumuza en iyi cozum ordaydi orayi sectik daha basit sorunlar daha az gelismis merkezlerde de cozulup bebek olabilir.verecek olan rabbim biz en iyisini arastirip yapalim. onemli olan merkeze guven duyman icinin rahat olmasi.

biliyom canim senin orda olduvunu.hatta ilk sen ve ecrenim geldi onlar bana yarimci olur dedim. ya insallah erken gelmeye calisicam.ama baska yerlerle gorusursem daha mi cok kafam karisir off zaten tup bebek zor bi surec bi de ustune hangi merkez karari iyice kafayi yemeden bi yerde karar kilsam cok iyi olucak. mendime kiziyom anacim bi insam bu kadar da celiskide kalmaz ki

bizde de sorun morfoloji seker.%3. morfoloji. esimde kiziyo .diyo ki bi yere karar verdik 3 hafta kalmis sen hala ora mi bura mi diyon. hakli adamcagiz da. ona bisey demiyom kendi kendime kuruntu ediyom de mi. etmiyim de mi. evet ya memorial iste. daha niye kurcaliyosamm hih sizi dinnliyicem sagolu kizlar amanda29 ve ecrennnn immm

canimm icin nasil rahat ediyorsa oyle yap ama kendini de strese sokma artik akisina birak esini de rahat birak olmadi bir iki yere daha bakarsin hangisi tatmin edici cevap veriyosa onu sec.benim iki arkadasim da farkli sehirlerden gelip orada bebeklerine kavustular biri pgt ile hamile kaldi digerinin ikizleri oldu.nasip tabiki hakkinda ennnn hayirlisi olsun canim tevekkul et ,rabbime emanet et opuyorum seker

Hayatım bu endişen gayet normal hepimiz başlarken aynı kuruntular içindeydik... Yanlış anlaşılmak istemem illaki Memorial de tedavi ol demiyorum sadece başarılı olduklarını düşündüğüm için ben oradayım özellikle de erkek sorununda...
Hayırlısı canım en doğru kararı sen verirsin...

Halidem canım bence memorial da yaptır bende çok güzel şeyler duyuyorum canım sen aralık adetinle mi başlıyorsun?

Kızlar aranızda hıstereskopı yaptıran varmı nasıl bırsey
Ben yaptırdım canım.Anestesi ile yapılıyor. bir gece önceden birşey yiyip içmeden gidiyorsun. Bayıltıldığın için bişey anlamıyorsun. Ben çok korkmuştum, uyandığımda 5-10 dakika ağrım oldu, bir kaç gün çok az kanamam oldu ama geçti sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…