Canim bizim merkezde 16-19 arasinda ayni saatte vurun dediler igneyi.19 u gecirmeyin dediler.ben gonalf i 17 de cetrotide i 18 de vurdum.Canm gece gunduz bisi demedi ama ayni saatlerde vurun dedi bnm amh testim yuksek oldugu icin yani epey yuksek gonal_f 225 ile basladim 3. 150 vurdm bakalm bgn randevm var ne diyecek heyecanla bekliorm
bu kez de hamilelikten ve bebek ingaaa larindan uykunuz olsun insallahmerhaba kızlar.bende 6 da kalktım işe geldim.uyku falan yok.bebek olana kadar olduktan sonra da hiç yok
sorma bu aralar delirdim, hanfendi çizgimdn eser yok
yarın Ankara'ya inince ağırbaşlı kimliğime geri döncem merak etme, tatlım başla diyete, ama beslenmeni zayıf tutma, gebeliğin ilk bir kaç ayı belki doğru düzgün birşey yiyemeyeceksin vücutta depoladıklarınla beslenecek bebeğin. ben 1 ayda 3 kilo verdim, son 2 haftada 1,5 kilo geri aldım. başımı taşlara vurmayım da ne yapayım şimdi halideaslında kilo problemim yok boy 172, kilom 66, normal görünüyorum ama işte kadın milleti illa kiloya takacak
kız ben çok heyecanlıyım halide
ha bu arada heyecana gelince bende heyecanlıyım ama günler heyecanla geçmiyo, acık herifle kavga dövüş acık iş acık diyet derken geçiyo ahahhahasorma bu aralar delirdim, hanfendi çizgimdn eser yok
yarın Ankara'ya inince ağırbaşlı kimliğime geri döncem merak etme, tatlım başla diyete, ama beslenmeni zayıf tutma, gebeliğin ilk bir kaç ayı belki doğru düzgün birşey yiyemeyeceksin vücutta depoladıklarınla beslenecek bebeğin. ben 1 ayda 3 kilo verdim, son 2 haftada 1,5 kilo geri aldım. başımı taşlara vurmayım da ne yapayım şimdi halideaslında kilo problemim yok boy 172, kilom 66, normal görünüyorum ama işte kadın milleti illa kiloya takacak
kız ben çok heyecanlıyım halide
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnCanim bizim merkezde 16-19 arasinda ayni saatte vurun dediler igneyi.19 u gecirmeyin dediler.ben gonalf i 17 de cetrotide i 18 de vurdum.
Ah canim insallah pespese cok guzel haberler veririz insallah
bu kez de hamilelikten ve bebek ingaaa larindan uykunuz olsun insallah
Arkadasım ben Memorıal hakkında cok ıyı seyler duydum herkes bana orayı tavsıye etmıştı senı güzeli bilgilendiriyorlar sadece bıraz tuzlu sıgorta gecmedıgı ıcınkızlar ben niye böyle kararsızlığa düştüm yaaa, şişli memorial de tüp bebek yaptırıcam dtiye karar vermiştim şimdi aklıma acıbadem maslak ı soktu bir arkadaşşimdi de onu araştırıyorum ve kafam karıştı ecrennnn canımcımm sen bana biraz destek ver moral ver güven versene tatlım yaaa
bekleyin kıııııııı, benim için gün sayın neolur.ne zaman Türkiye mizin güzel ve özel topraklarına geliyon. yeter gel de tedavine başla anacım :) senin yerine de gün sayalım daaaseni bekliyoruz topikcek
bitanem, sende benim gibi yap, ikisinden de randevu al, git görüş hangisi içine siniyorsa onunla devam et, drlar hakkında herkesin yorumu farklı, birinin iyi dediğini birbaşkası beğenmiyor, hangi drla frekansın tutuyorsa onunla devam et,kızlar ben niye böyle kararsızlığa düştüm yaaa, şişli memorial de tüp bebek yaptırıcam dtiye karar vermiştim şimdi aklıma acıbadem maslak ı soktu bir arkadaşşimdi de onu araştırıyorum ve kafam karıştı ecrennnn canımcımm sen bana biraz destek ver moral ver güven versene tatlım yaaa
slm kızlarrr ıyıyım cok sukurr az toparlandımm ama gercekten cevredekılere bascamm agzıma gelenıı bıktım herkesten yok dr ıyı deıl yok madem umutuluydu nıe olmadı para tuzagı hep devlete gıdın kaynanm olcak kadın hocalara gıdıo kafayı yıcemm
kızlar ben niye böyle kararsızlığa düştüm yaaa, şişli memorial de tüp bebek yaptırıcam dtiye karar vermiştim şimdi aklıma acıbadem maslak ı soktu bir arkadaşşimdi de onu araştırıyorum ve kafam karıştı ecrennnn canımcımm sen bana biraz destek ver moral ver güven versene tatlım yaaa
Tatliiiim neden son anda karar degistirip kafani karistiriyorsun ki tabi ki arastir ama bu kadar az kalmisken de guven duy artik.merkezi sorarsan ben 5,6 ve suankini orda yaptirdim ilki negatif olmasina ragmen (51 le basladi 400 lere kadar cikip dustu biokimyasal gebelik bu bile bizim icin basariydi)orayi sectik tekrar 6 .da kizim oldu biliyosun.o kadar guven verdi bize laboratuarina semra hanima cok guveniyoruz.imsi teknigi var spermler 8000 kat buyutulup seciliyor bizde morfoloji oldugu icin bu onemliydi.canim sorundan soruna degisiyor bizim sorunumuza en iyi cozum ordaydi orayi sectik daha basit sorunlar daha az gelismis merkezlerde de cozulup bebek olabilir.verecek olan rabbim biz en iyisini arastirip yapalim. onemli olan merkeze guven duyman icinin rahat olmasi.kızlar ben niye böyle kararsızlığa düştüm yaaa, şişli memorial de tüp bebek yaptırıcam dtiye karar vermiştim şimdi aklıma acıbadem maslak ı soktu bir arkadaşşimdi de onu araştırıyorum ve kafam karıştı ecrennnn canımcımm sen bana biraz destek ver moral ver güven versene tatlım yaaa
Takmamaya çalış diyeceğim ama insan başaramıyor bir türlü... Benim kızım olduğu halde kurban bayramında kaynanamın bana yaptığı şakayı söyleyeyim de yalnız olmadığını hisset canım... Cümleyi aynen aktarıyorum " Sen kısır inek gibisin zaten seninde kesebilirdik bu bayramda"...
İnsan söyleyecek söz bulamıyor... Kalbinin nasıl yandığını ve ne kadar kızgın olduğunu o kadar iyi anlıyorum ki...
Ama bunu da bir imtihan olarak düşün, ne yapalım bize yakışmıyor cevap vermek... Ben sadece "Teşekkür Ederim" dedim...
Canım bende şuan Memorial de tedavi görüyorum... İlk tedavimi de orada yaptırmıştım... Merkez olarak başarısı inkar edilemez bir yer... Ama en önemli noktalardan biride senin içine sinmesi... Vaktin varsa 1-2 gün erken gelip her iki merkezle görüş istersen...
Tatliiiim neden son anda karar degistirip kafani karistiriyorsun ki tabi ki arastir ama bu kadar az kalmisken de guven duy artik.merkezi sorarsan ben 5,6 ve suankini orda yaptirdim ilki negatif olmasina ragmen (51 le basladi 400 lere kadar cikip dustu biokimyasal gebelik bu bile bizim icin basariydi)orayi sectik tekrar 6 .da kizim oldu biliyosun.o kadar guven verdi bize laboratuarina semra hanima cok guveniyoruz.imsi teknigi var spermler 8000 kat buyutulup seciliyor bizde morfoloji oldugu icin bu onemliydi.canim sorundan soruna degisiyor bizim sorunumuza en iyi cozum ordaydi orayi sectik daha basit sorunlar daha az gelismis merkezlerde de cozulup bebek olabilir.verecek olan rabbim biz en iyisini arastirip yapalim. onemli olan merkeze guven duyman icinin rahat olmasi.
canimm icin nasil rahat ediyorsa oyle yap ama kendini de strese sokma artik akisina birak esini de rahat birak olmadi bir iki yere daha bakarsin hangisi tatmin edici cevap veriyosa onu sec.benim iki arkadasim da farkli sehirlerden gelip orada bebeklerine kavustular biri pgt ile hamile kaldi digerinin ikizleri oldu.nasip tabiki hakkinda ennnn hayirlisi olsun canim tevekkul et ,rabbime emanet et opuyorum sekerbizde de sorun morfoloji seker.%3. morfoloji. esimde kiziyo .diyo ki bi yere karar verdik 3 hafta kalmis sen hala ora mi bura mi diyon. hakli adamcagiz da. ona bisey demiyom kendi kendime kuruntu ediyom de mi. etmiyim de mi. evet ya memorial iste. daha niye kurcaliyosamm hihsizi dinnliyicem sagolu kizlar amanda29 ve ecrennnn immm
biliyom canim senin orda olduvunu.hatta ilk sen ve ecrenim geldi onlar bana yarimci olur dedim. ya insallah erken gelmeye calisicam.ama baska yerlerle gorusursem daha mi cok kafam karisiroff zaten tup bebek zor bi surec bi de ustune hangi merkez karari iyice kafayi yemeden bi yerde karar kilsam cok iyi olucak. mendime kiziyom anacim bi insam bu kadar da celiskide kalmaz ki
Halidem canım bence memorial da yaptır bende çok güzel şeyler duyuyorumbizde de sorun morfoloji seker.%3. morfoloji. esimde kiziyo .diyo ki bi yere karar verdik 3 hafta kalmis sen hala ora mi bura mi diyon. hakli adamcagiz da. ona bisey demiyom kendi kendime kuruntu ediyom de mi. etmiyim de mi. evet ya memorial iste. daha niye kurcaliyosamm hihsizi dinnliyicem sagolu kizlar amanda29 ve ecrennnn immm
Ben yaptırdım canım.Anestesi ile yapılıyor. bir gece önceden birşey yiyip içmeden gidiyorsun. Bayıltıldığın için bişey anlamıyorsun. Ben çok korkmuştum, uyandığımda 5-10 dakika ağrım oldu, bir kaç gün çok az kanamam oldu ama geçti sonra.Kızlar aranızda hıstereskopı yaptıran varmı nasıl bırsey
Kızlar aranızda hıstereskopı yaptıran varmı nasıl bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?