ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

de mi :) gerci diyete basladim .pazartesi hem de. en baslanilmamasi gereken gunde takiliyom boyle kendi capimda. sen de cok oynama kiz akilli gelin ol delibas olma

adlari gibide biliyolar cnm bende bi sorun olmadgini ne bilim ya Allaha hawaleee bisi diyemiom kaynanm dio gittm hocaya demisim biri bisimi yapti cocugu olmasin die oda demis hic bisi yok kiz cok hirpalanmis rahat birakin kendide soluyo bana hasbinallah ve nimel vekil bole seylere inananlardan Allaha siginirim

de mi :) gerci diyete basladim .pazartesi hem de. en baslanilmamasi gereken gunde takiliyom boyle kendi capimda. sen de cok oynama kiz akilli gelin ol delibas olma
sorma bu aralar delirdim, hanfendi çizgimdn eser yok
yarın Ankara'ya inince ağırbaşlı kimliğime geri döncem merak etme, tatlım başla diyete, ama beslenmeni zayıf tutma, gebeliğin ilk bir kaç ayı belki doğru düzgün birşey yiyemeyeceksin vücutta depoladıklarınla beslenecek bebeğin. ben 1 ayda 3 kilo verdim, son 2 haftada 1,5 kilo geri aldım. başımı taşlara vurmayım da ne yapayım şimdi halide aslında kilo problemim yok boy 172, kilom 66, normal görünüyorum ama işte kadın milleti illa kiloya takacak
kız ben çok heyecanlıyım halide

Günaydın kızlar nerdesiniz bugün? Bebeler olmadan uykunun tadını mi çıkaralım diyorsunuz yoksa :)
günaydın canım, ben kalktım kocamı işe uğurladım, çamaşır astım tekrar makineye çamaşır attım, çok çalışkanım dimi?
yolculuğua hazırlanıyorum işte, buzdolabını falan bi temşzleyip öyle gideyim diyorum, dönünce bir süre temizlik yapamam tabi, evi ayarlamaya çalışıyorum işte, sen ne yaptın canım, nasıl gidiyor iğneler? ne vurunuyosun kaç doz?

canım aynen dediğin gibi Allaha havale et, O en güzel şekilde halleder, hocaya itimad ediyosa senin yıprandığını anlamıştır umarım, sen relax ol, Allah büyük, görelim Mevla neyler. neylerse güzel eyler

Bende 6 45 de kalktım her zamanki gibi eşime kahvaltı hazırladım ise gönderdim evin işini bitirdim yoğurt mayalayacagim sütun sogumasini bekliyorum. Ignore bugün başlıyorum canim 225 lik menogon pazartesi de ilk randevum var inşallah güzel olur sonu

Gunaydinnnlarrr kizlarrrr @iqqra ve O Ozlemm8282 napiosunuz nasil oldunuz vlla bn sizin haberleinzdn sonra pek buralara ugrayasm gelmedi ama toparlanmak lazim dun 3. Ignemi oldum brz stress basladi
Bende ilk ignemi olacağım bugün canim sen gündüz mu yaptiriyorsun bana akşam yaptır dediler. Hangi iğne ne kadarlık yaptiriyorsun canim?

Gunaydinnnlarrr kizlarrrr @iqqra ve O Ozlemm8282 napiosunuz nasil oldunuz vlla bn sizin haberleinzdn sonra pek buralara ugrayasm gelmedi ama toparlanmak lazim dun 3. Ignemi oldum brz stress basladi
gunaydin canim biz gun sayiyoruz sen de baya yol almissin yumoslarin guzel guzel gelissin insallah

Bende ilk ignemi olacağım bugün canim sen gündüz mu yaptiriyorsun bana akşam yaptır dediler. Hangi iğne ne kadarlık yaptiriyorsun canim?
Canm gece gunduz bisi demedi ama ayni saatlerde vurun dedi bnm amh testim yuksek oldugu icin yani epey yuksek gonal_f 225 ile basladim 3. 150 vurdm bakalm bgn randevm var ne diyecek heyecanla bekliorm

gunaydin canim biz gun sayiyoruz sen de baya yol almissin yumoslarin guzel guzel gelissin insallah
Amin canim insallah sizlerdn guzel haberler bekeliorm ona gore o listeye negatif yazmak ne kadar zor tahmn bile edemezsnz o yuzdn kizlar beyin firtinasi yapon kendinize gelin getrn o bebeleri anlastik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…