canım adamakıllı al karşına sakince konuş, "bende bir sorun yok bakılacak herşeye bakıldı, bir sorun bulunsaydı dr bu kadar inanırmıydı tutacağına, liütfen biraz izin verin dinleneyim, bende insanım, bir sürü iğne vurundum, çok yıprandım, biraz dinlenmeye rahatlamaya ihtiyacım var, Allah dileseydi olurdu demekki vakti gelmemiş, siz de Allaha inanan insanlarsınız biraz tevekkül etmek lazım" falan de, ne bileyim işte sen tanıyosun onları anlayacağı dilden konuş, hala canını sıkmaya devam ederse, eşine söyle ben nazikçe saygısızlık etmeden durumumu anlattım ama hala canımı yakmaya çalışıyorlar, bir de sen konuş, de.
hey Allahım ya, seni okadar çok iyi anlıyorumki, aynı şeyleri yaşadım neredeyse, şimdi eşime tam olarak restimi çektim, kimseye anlatmak kimseden yorum dinlemek istemiyorum dedim, daha önceki tecrübemizden dolayı o d bana hak verdi, ve defalarca söyledim, psikoloji iyi değilse kadın stresli veya üzgün olursa rahim duvarının ısısı düşüyormuş ve bebek tutunamıyormuş, bunu bana bir psikolog ve dr söyledi, aynen bu şekilde söyledim eşime, hiçbir yorum duymak istemiyorum dedim tamam dedi, eşine bunlardan bahset, sinirlenmeden sakince, suçlayıcı olmadan kendi duygularını ifade et canım, ve sana bir dost bir abla olarak tavsiyem, bir sonraki denemenden kesinlikle haberleri olmasın. eğer kendini iyi hissedersen ve maddi durumunuz da kaldırıyorsa fazla bekleme arkadaşım 2 ay sonra tekrar dene, inşallah birgün bize bu kapı açılacak.
canım neler yaşamışsın, çok geçmiş olsun Allah nirdaha göstermesin, 17 haftalık düşük yapmak çok acı olsa gerek, tamam tuttu, kalp atışını duyduk herşey yolunda derken, böyle birşey çok acı olsa gerek, negatif sonuç alınca bile ne kadar yıkılıyoruz üzülüyoruz, Rabbim bu tedavinle yüzünü güldürsün ve sağsalim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
tadını çıkar canımcım hopla zıpla eğlen, bu son ayın, nerden baksan bi 10 ay rahat hareket edemiceksin,
valla bu akşam bi davet vardı, biz arkadaşlarla orda baya eğlendik baya oynadım yani, bunlar son oynayışlarım olabilir dedim
hadi bakalim canim az kalmisayin 13u gibi bende hasta olucam sanirsam . gerginligim basladi :) yuksek gerilim hatti gibiyim :) artik olursam da tek tesellim tup bebise 1adim daha yaklasmak olacak sanirim :)
adlari gibide biliyolar cnm bende bi sorun olmadgini ne bilim ya Allaha hawaleee bisi diyemiom kaynanm dio gittm hocaya demisim biri bisimi yapti cocugu olmasin die oda demis hic bisi yok kiz cok hirpalanmis rahat birakin kendide soluyo bana hasbinallah ve nimel vekil bole seylere inananlardan Allaha siginirimcanım adamakıllı al karşına sakince konuş, "bende bir sorun yok bakılacak herşeye bakıldı, bir sorun bulunsaydı dr bu kadar inanırmıydı tutacağına, liütfen biraz izin verin dinleneyim, bende insanım, bir sürü iğne vurundum, çok yıprandım, biraz dinlenmeye rahatlamaya ihtiyacım var, Allah dileseydi olurdu demekki vakti gelmemiş, siz de Allaha inanan insanlarsınız biraz tevekkül etmek lazım" falan de, ne bileyim işte sen tanıyosun onları anlayacağı dilden konuş, hala canını sıkmaya devam ederse, eşine söyle ben nazikçe saygısızlık etmeden durumumu anlattım ama hala canımı yakmaya çalışıyorlar, bir de sen konuş, de.
hey Allahım ya, seni okadar çok iyi anlıyorumki, aynı şeyleri yaşadım neredeyse, şimdi eşime tam olarak restimi çektim, kimseye anlatmak kimseden yorum dinlemek istemiyorum dedim, daha önceki tecrübemizden dolayı o d bana hak verdi, ve defalarca söyledim, psikoloji iyi değilse kadın stresli veya üzgün olursa rahim duvarının ısısı düşüyormuş ve bebek tutunamıyormuş, bunu bana bir psikolog ve dr söyledi, aynen bu şekilde söyledim eşime, hiçbir yorum duymak istemiyorum dedim tamam dedi, eşine bunlardan bahset, sinirlenmeden sakince, suçlayıcı olmadan kendi duygularını ifade et canım, ve sana bir dost bir abla olarak tavsiyem, bir sonraki denemenden kesinlikle haberleri olmasın. eğer kendini iyi hissedersen ve maddi durumunuz da kaldırıyorsa fazla bekleme arkadaşım 2 ay sonra tekrar dene, inşallah birgün bize bu kapı açılacak.
canım neler yaşamışsın, çok geçmiş olsun Allah nirdaha göstermesin, 17 haftalık düşük yapmak çok acı olsa gerek, tamam tuttu, kalp atışını duyduk herşey yolunda derken, böyle birşey çok acı olsa gerek, negatif sonuç alınca bile ne kadar yıkılıyoruz üzülüyoruz, Rabbim bu tedavinle yüzünü güldürsün ve sağsalim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah.
tadını çıkar canımcım hopla zıpla eğlen, bu son ayın, nerden baksan bi 10 ay rahat hareket edemiceksin,
valla bu akşam bi davet vardı, biz arkadaşlarla orda baya eğlendik baya oynadım yani, bunlar son oynayışlarım olabilir dedim
"tüp bebek özel bölüm"e tıkla, onun alt başlıklarında "tüp bebek merkezleri" diye bir başlık var canım ona tıklacanım o baslık hangı kategorıde
sorma bu aralar delirdim, hanfendi çizgimdn eser yokde mi :) gerci diyete basladim .pazartesi hem de.en baslanilmamasi gereken gunde takiliyom boyle kendi capimda. sen de cok oynama kiz akilli gelin ol delibas olma
günaydın canım, ben kalktım kocamı işe uğurladım, çamaşır astım tekrar makineye çamaşır attım, çok çalışkanım dimi?Günaydın kızlar nerdesiniz bugün? Bebeler olmadan uykunun tadını mi çıkaralım diyorsunuz yoksa :)
adlari gibide biliyolar cnm bende bi sorun olmadgini ne bilim ya Allaha hawaleee bisi diyemiom kaynanm dio gittm hocaya demisim biri bisimi yapti cocugu olmasin die oda demis hic bisi yok kiz cok hirpalanmis rahat birakin kendide soluyo bana hasbinallah ve nimel vekil bole seylere inananlardan Allaha siginirim
Bende 6 45 de kalktım her zamanki gibi eşime kahvaltı hazırladım ise gönderdim evin işini bitirdim yoğurt mayalayacagim sütun sogumasini bekliyorum. Ignore bugün başlıyorum canim 225 lik menogon pazartesi de ilk randevum var inşallah güzel olur sonugünaydın canım, ben kalktım kocamı işe uğurladım, çamaşır astım tekrar makineye çamaşır attım, çok çalışkanım dimi?
yolculuğua hazırlanıyorum işte, buzdolabını falan bi temşzleyip öyle gideyim diyorum, dönünce bir süre temizlik yapamam tabi, evi ayarlamaya çalışıyorum işte, sen ne yaptın canım, nasıl gidiyor iğneler? ne vurunuyosun kaç doz?
Günaydın kızlar nerdesiniz bugün? Bebeler olmadan uykunun tadını mi çıkaralım diyorsunuz yoksa :)
Bende ilk ignemi olacağım bugün canim sen gündüz mu yaptiriyorsun bana akşam yaptır dediler. Hangi iğne ne kadarlık yaptiriyorsun canim?Gunaydinnnlarrr kizlarrrr @iqqra ve O Ozlemm8282 napiosunuz nasil oldunuz vlla bn sizin haberleinzdn sonra pek buralara ugrayasm gelmedi ama toparlanmak lazim dun 3. Ignemi oldum brz stress basladi
Sanada günaydın canım nerdeee uyumak tahlıllerdı sonuclardı sanırım hamıle olana kadar bızle rahat uyku yokGünaydın kızlar nerdesiniz bugün? Bebeler olmadan uykunun tadını mi çıkaralım diyorsunuz yoksa :)
gunaydin canim biz gun sayiyoruz sen de baya yol almissin yumoslarin guzel guzel gelissin insallahGunaydinnnlarrr kizlarrrr @iqqra ve O Ozlemm8282 napiosunuz nasil oldunuz vlla bn sizin haberleinzdn sonra pek buralara ugrayasm gelmedi ama toparlanmak lazim dun 3. Ignemi oldum brz stress basladi
Canm gece gunduz bisi demedi ama ayni saatlerde vurun dedi bnm amh testim yuksek oldugu icin yani epey yuksek gonal_f 225 ile basladim 3. 150 vurdm bakalm bgn randevm var ne diyecek heyecanla bekliormBende ilk ignemi olacağım bugün canim sen gündüz mu yaptiriyorsun bana akşam yaptır dediler. Hangi iğne ne kadarlık yaptiriyorsun canim?
Amin canim insallah sizlerdn guzel haberler bekeliorm ona gore o listeye negatif yazmak ne kadar zor tahmn bile edemezsnz o yuzdn kizlar beyin firtinasi yapon kendinize gelin getrn o bebeleri anlastik migunaydin canim biz gun sayiyoruz sen de baya yol almissin yumoslarin guzel guzel gelissin insallah
Ayni ben ahh su is yokmu gelsen bi turlu gelmesen bir turlu sabah sabah gozmden uyku akiomerhaba kızlar.bende 6 da kalktım işe geldim.uyku falan yok.bebek olana kadar olduktan sonra da hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?