Canim nasilsin sanirm biz snnle gun olarak ayni gidiorz bide niye bu kadar ilac kullaniosun ki bnm doktorm pek ilac vermeyi sevmeyn biri suan sadece gonal_f kullaniorm o kadar
Benim SAT: 4 Aralık
Gonal-f'e :5 Aralık da başladım bugün 8.iğnemi olacağım Allah Kısmet Ederse...
Canım tedaviye başlarken yapılan kan tahlillerinde kan değerlerim normalin çok altında çıktı onun için Ferrosenol,
Yumurta kalitem düşük olduğu için sabah akşam 500mg Glifor
Hamilelik beklediğim için Folbiol (folik asit)
Yumurta gelişimi için Gonal-f
Yumurtaların kendiliğinden çatlamasını önlemek içinde Cetrotide
Kullanıyorum...
doktorun transferden sonra ıgne verıyomuBenim SAT: 4 Aralık
Canım tedaviye başlarken yapılan kan tahlillerinde kan değerlerim normalin çok altında çıktı onun için Ferrosenol,
Kullanıyorum...
yaa bak gordun mu demek ki neymis iki tane kiytirik ignenin bizi korkutmasina mussade etmiyormusuz tamam miii. sen cok guclu bi kadinsinkeşke bnde anestezili yaptırsaydım
neyse en azından normal doğumun ne demek olduğunu azıcıkda olsa anlamış bulunuyorum ve sezeryan yapanlara bundan sonra ağzımı açmıyorum
Benim SAT: 4 Aralık
Kullanıyorum...
halide25 kız aferin sana... senin bu azmini, neşeli, olumlu düşüncelerini takdir ediyorum...
Buna itiraz edecek arkadaşların olmadığını düşünerek seni 2015'in en Pozitif Anne Adayı İlan Ediyorum...
(Bebeni öpebilirsininşallah)
tamam canım sağolyaa bak gordun mu demek ki neymis iki tane kiytirik ignenin bizi korkutmasina mussade etmiyormusuz tamam miii. sen cok guclu bi kadinsin
cetrotide çatlatma iğnesi değilmiydi yani yumurtayı çatlatmaya yaramıyormuyduBenim SAT: 4 Aralık
Kullanıyorum...
olur olur. ikinci de insallah yavtuna kavusacaksinnnKızlar ben de bugün gittim druma Herşey yolunda çok şükür ve yarın iğnelerime başlıyorum.gerçi ekimde negatifi görmüştüm pek ara vermek istemeden tekrar başlıyorum ama umarım Hayırlısı böyledir.
Kız sen delisinolur olur. ikinci de insallah yavtuna kavusacaksinnn
Kız sen delisinokudum gülerek bütün konuşmalarınızı bütün herkeze yetiyorsun halidecim maşşallah sana moral oluyorsun herkeze
Hahaha demi ama ben sizi takipteyim kızlare hep benden beklemeyin daa sizi de görem buralarda :) oyle iki tane yaziysun sonra ortadan kaybolisun olmaz daaa
CAnm bn bi tek gonal_f vuruluyorm daha digerleryle tanismadim yarn glirken orgalutron getir dedi demek ki onuda vurulucm gonal_f ince kisa uclu ama bnm canimi yakmaya yetiokızlar merhaba,
ben ilk tedavimde lucrini kendim yapıyordum ama diğer iğneyi kalçadan hemşireye vurduruyordum.
kendim yaparken dediğiniz gibi ellerim titriyodu.birde ben transferden sonra kan sulandırıcı iğne de vuruyordum kendime.benim iğneler tedavi bitince bitmiyor yani
size soracağım özellikle aynı doktora gittiğim ozlemtnc ye iğnelerin hepsi göbekten ve insülin iğnesi gibi ince uçlu mu?
kizz halide valla en guzeline layiksin hemde once bebek sonra kutlama ole kuru kuru annelik yok once bebek sonra analikaha tamamdirrrr nisanemi de aldim.durun iki oyniyim haa bu arada lutfen kuru kuru yazmayin.bi toren bi merasim bi ne bileyim en kotu bi kokteyl organize edin yaw . (ne arsiz ciktim de miiii)
kizz halide valla en guzeline layiksin hemde once bebek sonra kutlama ole kuru kuru annelik yok once bebek sonra analik
Ooooo yapmazz olurmuyum bnm bebemin nesi eksikmis yapacammmm arkadaslarr hepinizide davet edicmozlem he kizzz insallah once bi sebim olsun da ondan sonra babyshower yapariz. o da neyse de mi. gerci son donemde tum unluler yapiyo.bizim onlardan ne eksigimiz var ya huuuuu
ozlem
[/QUOTE]oy senin bebislerini yerim bennnn
o zaman sende hem yaz hem dinle hem izle hem bebislerine sahip cik hem herifinle ilgilen hem de strese girme tamam mibak cok az sey istiyom senden
[QUOTE="SAZIYE17, post: 38284355, member: 638277"]Hahaha demi ama ben sizi takipteyim kızlargözüm üstünüzde bebişlerimle hem dinleniyorum hem izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?