ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim nasilsin sanirm biz snnle gun olarak ayni gidiorz bide niye bu kadar ilac kullaniosun ki bnm doktorm pek ilac vermeyi sevmeyn biri suan sadece gonal_f kullaniorm o kadar

Benim SAT: 4 Aralık
Gonal-f'e :5 Aralık da başladım bugün 8.iğnemi olacağım Allah Kısmet Ederse...

Canım tedaviye başlarken yapılan kan tahlillerinde kan değerlerim normalin çok altında çıktı onun için Ferrosenol,
Yumurta kalitem düşük olduğu için sabah akşam 500mg Glifor
Hamilelik beklediğim için Folbiol (folik asit)
Yumurta gelişimi için Gonal-f
Yumurtaların kendiliğinden çatlamasını önlemek içinde Cetrotide
Kullanıyorum...

doktorun transferden sonra ıgne verıyomu

Kızlar ben de bugün gittim druma Herşey yolunda çok şükür ve yarın iğnelerime başlıyorum.gerçi ekimde negatifi görmüştüm pek ara vermek istemeden tekrar başlıyorum ama umarım Hayırlısı böyledir.

keşke bnde anestezili yaptırsaydım
neyse en azından normal doğumun ne demek olduğunu azıcıkda olsa anlamış bulunuyorum ve sezeryan yapanlara bundan sonra ağzımı açmıyorum
yaa bak gordun mu demek ki neymis iki tane kiytirik ignenin bizi korkutmasina mussade etmiyormusuz tamam miii. sen cok guclu bi kadinsin

abooo ne cok ilacc. kiz massallah sana. gunde bunlari alip hala kendini iyi hissedigosan helal olsun sana. bu arada bende tedaviye baslayinca cetrotide bana da verecekler mi bu birinci sorum.ikincisi de yumurta kalitesinin dusuk oldugunu hangi yest sonucu soylediler?

aha tamamdirrrr nisanemi de aldim.durun iki oyniyim haa bu arada lutfen kuru kuru yazmayin.bi toren bi merasim bi ne bileyim en kotu bi kokteyl organize edin yaw . (ne arsiz ciktim de miiii)

cetrotide çatlatma iğnesi değilmiydi yani yumurtayı çatlatmaya yaramıyormuydu

olur olur. ikinci de insallah yavtuna kavusacaksinnn

Kız sen delisin okudum gülerek bütün konuşmalarınızı bütün herkeze yetiyorsun halidecimmaşşallah sana moral oluyorsun herkeze

e hep benden beklemeyin daa sizi de görem buralarda :) oyle iki tane yaziysun sonra ortadan kaybolisun olmaz daaa

CAnm bn bi tek gonal_f vuruluyorm daha digerleryle tanismadim yarn glirken orgalutron getir dedi demek ki onuda vurulucm gonal_f ince kisa uclu ama bnm canimi yakmaya yetio

aha tamamdirrrr nisanemi de aldim.durun iki oyniyim haa bu arada lutfen kuru kuru yazmayin.bi toren bi merasim bi ne bileyim en kotu bi kokteyl organize edin yaw . (ne arsiz ciktim de miiii)
kizz halide valla en guzeline layiksin hemde once bebek sonra kutlama ole kuru kuru annelik yok once bebek sonra analik

ozlem he kizzz insallah once bi sebim olsun da ondan sonra babyshower yapariz. o da neyse de mi. gerci son donemde tum unluler yapiyo. bizim onlardan ne eksigimiz var ya huuuuu
kizz halide valla en guzeline layiksin hemde once bebek sonra kutlama ole kuru kuru annelik yok once bebek sonra analik

ozlem

oy senin bebislerini yerim bennnn
o zaman sende hem yaz hem dinle hem izle hem bebislerine sahip cik hem herifinle ilgilen hem de strese girme tamam mi bak cok az sey istiyom senden
[QUOTE="SAZIYE17, post: 38284355, member: 638277"]Hahaha demi ama ben sizi takipteyim kızlar gözüm üstünüzde bebişlerimle hem dinleniyorum hem izliyorum [/QUOTE]

Once pxi
[/QUOTE]
Yok kız ispatlanana kadar hamileyim bebişlerimi ye kız halide teyzesi güxel haberleri alalım birde kalp atışlarını duyalım bizde yapcaz partigözüm üstünüzde akıllı olun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…