ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Gunaydinlarrrr kizlar iyi hafta sonlari gununuz guzel gecsin ben sabahin korunde doktora kontrole geldim uykusuzluktn oluyorum nolacak benm bu halim siz napiosunz bakalim ne var ne yok

Gunaydin canlarim nasilsiniz?tedaviniz nasil gidiyor listemiz kabarmaya basladi masallah.ozlem ve amanda ignelerden etkilenmissiniz baya allah yardimciniz olsun benim de midem yanip istahim azalmisti.
sonuc bekleyenler siz napiyosunuz?test gunu aklima geldikce heyecanlaniyorum,opuyorum hepinizii

Erzurumda gordum tedaviyi bunyamin borekci aslinda alaninda cok iyi bi doktor ama son zamanlarda cok gergin goruyorum merkezin yogunlugundan olsa gerek

benim de 2 asilamami bunyamin hoca yapti. hemsireler dedigin gibi cok agresifler. hoca da ben gittigimde sakindi. demek ki adam da kadinlardan bikti :)

herkese guzel hayirli bi gün olsun insallah :)

Leyla hemsire ve firdevs hemsire cok iyi sudeden nefret ettim resmen... sen ne zaman yaptirdin tuttu mu

maalesef 2.asilamamda kimyasal gebelik oldu.sonea da bisey yok iste.ocakta tup bebege gectik.bizde morfoloji sorunu var.sizde?

Sperm azlığı ve hareket sorunu var ilkinde tutmadi ikincide 2 adet besinci gun dondurulmus embriyo transferi oldu a kaliteymis .... o gun ilac kullanmamak disinda bi problemim yok simdi test gununu bekliyorum Rabbim ellerimizi bos cevirmez insallah

ya hu mübarek daha yumurtalari simdiden strese soktun :) ha boyle olur miii :) bi dur anacim sakin ol mumurtalar toplansin dollensin :) strese gireceksen de o zaman gir bari . sakinn olll kiz sakin

ayy yahu bende herşey stres. bugün yumurtalar toplandı çıkınca ağladım sadece 6 yumurta toplandı diye sonra neyse tam biraz sakinleştim eve geldim ruh hastası patronum aradı delirtti beni telefonda ruh hastası manyak karı. pazartesi konuşucam ve muhtemelen ayrılıcam bu deli kadınla transfer falan tutmaz. zaten istemiyo işleri aksamasın diye

merhaba arkadaşlar bugün transferim oldu çok şükür evde yatıyorum şimdi yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. zor bir süreç geçti ama şimdi sıra en zorunda sanırım test gününü beklemek var şimdi allahım hayırlı sonuçlar nasip eder inşallah.

Hayırlı olsun tatlım kaçıncı gün embiryosu transfer edildi? Rabbim 12 gün sonra yüzünü güldürür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…