bünyamin bey derken? sen nerden yazıyorsun bacım. bu arada tedavin de hayırlı olsun. inşallah bişey olmaz sıkma canınıı
Erzurumda gordum tedaviyi bunyamin borekci aslinda alaninda cok iyi bi doktor ama son zamanlarda cok gergin goruyorum merkezin yogunlugundan olsa gerek
benim de 2 asilamami bunyamin hoca yapti. hemsireler dedigin gibi cok agresifler. hoca da ben gittigimde sakindi. demek ki adam da kadinlardan bikti :)
Leyla hemsire ve firdevs hemsire cok iyi sudeden nefret ettim resmen... sen ne zaman yaptirdin tuttu mu
Senın sorunun neydı canım[/QUOTE
Benim sorunum polikistover .. inatçı mı inatçı yumurtalarım var..allha şükür büyüdüler 5 tane varmış şuan arkadan gelenler varr ..pazartesi yumurta toplamam var heyecan,stres inşallah güzel haberler alırız..
Canım benim adet oldun mu ne var ne yok ?maalesef 2.asilamamda kimyasal gebelik oldu.sonea da bisey yok iste.ocakta tup bebege gectik.bizde morfoloji sorunu var.sizde?
ya hu mübarek daha yumurtalari simdiden strese soktun :) ha boyle olur miii :) bi dur anacim sakin ol mumurtalar toplansin dollensin :) strese gireceksen de o zaman gir bari . sakinn olll kiz sakin
Hayırlı olsun tatlım kaçıncı gün embiryosu transfer edildi? Rabbim 12 gün sonra yüzünü güldürür inşallahmerhaba arkadaşlar bugün transferim oldu çok şükür evde yatıyorum şimdi yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah. zor bir süreç geçti ama şimdi sıra en zorunda sanırım test gününü beklemek var şimdi allahım hayırlı sonuçlar nasip eder inşallah.
4 cü gün embriyosu canım.aminnn rabbim tüm isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah.Hayırlı olsun tatlım kaçıncı gün embiryosu transfer edildi? Rabbim 12 gün sonra yüzünü güldürür inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?