ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merhaba 2. Tup bebek denemem oldu dondurulmus 2 adet a kalite embriyo ile fakat ben o gun ilac kullanmayi unuttum ozellikle crinone jel kullanmadigim icin cok telasliyim transferin 2. Gunundeyim moralim cok bozuk ... hastaneden duzgun cvp veren olmadi hemsire ayri azarladi doktor ayri .... bunyamin beyin hastasiydim

Canım benim hiç üzülme benim bi arkadaş vardı unutan aynı şekilde, tuttu bebeği şuan hamile

Bencede kafana takma hem neden azarlıyolarkı sen zaten yeterınce streslısın

Yaa baska sehirden geliyorum ben tedaviye gercekten cok zor bi surec o gunun stresi daha baska hemsire ilaci tarif etti yatagin uzerinde oylece birakip cikmisim sabah gidince niye geri gelip almiyosun diye azarladi bende otelde tek kaliyorum servis kapanmisti diye donmedim dedim doktorla konus dedi doktorla konustum o da bana ne yapabilirim gelip alsaydin dedi çöktüm resmen

Jonguil arkadasin yazdigina gore bi tanifiginin tutmus Rabbim yuzumuze gulsun insallah cok tesekkur ederim dua edinn

Doktorum bana 2. Denememde demıştıkı tutacakmı tutmıycakmı dıye dusunmektense kendını bırseylerle meşgul etmen daha ıyı olur

Canım takma sitres yapma hakında herseyin hayırlısı sen moralını yüksek tut

Jonguil arkadasin yazdigina gore bi tanifiginin tutmus Rabbim yuzumuze gulsun insallah cok tesekkur ederim dua edinn
Tatlım annelerimiz falan sanki ilaç mı kullandı bu kadar millet normal yolla hamile kalıyor ilaç kullanmadan tutunuyor... zaten bebek tutunduysa ilaç falan bahane canım hiç üzülme kafana takma meleğin sıkı sıkı tutunsun sana

Benimde yuzumde ates ve akinti var akinti jeldendir diye dusunuyorum ama ates neden bilmiyorum gebelikle transferle alakasi olabilir mi

Yok kız ispatlanana kadar hamileyim bebişlerimi ye kız halide teyzesi güxel haberleri alalım birde kalp atışlarını duyalım bizde yapcaz partigözüm üstünüzde akıllı olun bak [/QUOTE]

amaninnn o nasıl tehdit kızzz kırmızı kartı gösterme bize aman , oyun dışı kalmiyalım

bünyamin bey derken? sen nerden yazıyorsun bacım. bu arada tedavin de hayırlı olsun. inşallah bişey olmaz sıkma canınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…