ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Hakkinda hayirlisi olsun ben de seviyorum hocayi ne gerekiyosa onu yapiyor bos konusmuyor
Ben muayene ucreti verildigini bilmiyordum sonra birinden duydum oyuzden cok rahatsiz oldum orada kac kez muayene olduk cunku ama kimse de bizden talep etmedi yani simdi tup bebek icin gittigimde ozaman once muayene ucreti mi odemem gerekiyor?

Sabır edemedim canım gittim inşallah persembe pozitif cıkar daha 3 gun var umudum az ama 5.blast 2 tane hic kanamam agrım sızım olmadı cok ümitliydim

Bu kadar mücadele sonunda geldiyse bebeğin büyük ihtimal "kız" bence... Ve ne mutlu sana...
Erkekler her yerde tırt çünkü demedi deme ve 4 ay sonra lütfen cinsiyetini yaz bana olur mu canım?
Zaten kız cocuklaro anneye cok sıkı tutunuyor benim annem 42 yaşında menepoza giriyorum diye hamile kaldı bebegi almadılar yasından dolayı düşsün diye neler yapmış ama maşşalah şimdi 6 yaşında bir kız kardeşim var dünya tatlısı

Merhabe güzel anne adayları ....

Şimdi benım durumum karman corman oldu ya neyse.. benım yumurtalarım toplandı 7 adet donduruldu.. derken adet olsum cumartesı bugun doktara gıttım doktorum vucudun duzene gırmıs protestrn kan tahlılı yaptırda 1ın ustunde değilse transfere başlıyalım dedı halbukı transfe roncesı bu ayıda ertelıcektık...

sonuclarım cıkmıs 0,73 degerım doktorum hazırım dersen dedı baslıyalım bu ay transferıne... Estrofem verdı gunde 3 adet 8 gun ıcıcem Dekort die bir ilac verdı kortızon ılacı yıne kılolar gelıyor bana ( birde folibola devam dıdı. Salı gunu kontrole gel dedı ... buyuk ıhtımal Rabbim nasip eder izin verise 29zu yada 30u transfer dedı... siz bu donemde neler yaptınız dıyet yapıyorum umarım yıen kılo almam.. neler yapmam gerek ayy heycan bastı dua edın bana cok cokk olurmu (

İlk önce stres yapma zeytin yaglı yiyecekler yemeye calıs sebze balık tüket dinlen agır işletden kacın bol bol dua et allah vercem dedikten sonra veriyor ol desin yeterki hakında hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana

Hic umutlu degilim canım hayırlısı zaten hic belirtimde yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi gögüşlerimin şişligi acısı bile yok bekliyorum işte bilmiyorum canım
Canım niye öyle diyosun, p kadar hormon aldı vücudun, belirti olsa da haöileliğe yoramazsınki ilaçlardan olanilir sen günümü bekle inşallah güzel sonuçlanır

Canım niye öyle diyosun, p kadar hormon aldı vücudun, belirti olsa da haöileliğe yoramazsınki ilaçlardan olanilir sen günümü bekle inşallah güzel sonuçlanır
İnşallah cnm inşallah ilk denemen esimdede bendedehiç bir problem yok 10 yıl bekledim surda 3 gün bekleyeördim kendime kızıyorum

Hb cnm amin inş hepimizin

Bende yaptım bugun negatif cıktı kanda 7.günüm yapmayın gününüzü bekleyin pisman oldum cok sizde pisman olmayın kızlar
Yapmayacagim cnm. 10. Gunu bekleyecegim. Kizimda 10. Gunde yaptirmistim. Cok bunaldim icim disim negatif raporum cuma gunu bitmesine ragmen yarin ise baslayacagim. Calisirsam unuturum belki. Cuma gunu kotu haberi veririm kizlar. Allaha emanet olun.

İnşallah cnm inşallah ilk denemen esimdede bendedehiç bir problem yok 10 yıl bekledim surda 3 gün bekleyeördim kendime kızıyorum
Anlıyorum canım seni bende 8 yıldır bekliyorum aynen bizde sebepsiz infertiliteyiz, hakkımızda hayırlısı olsun

Yapmayacagim cnm. 10. Gunu bekleyecegim. Kizimda 10. Gunde yaptirmistim. Cok bunaldim icim disim negatif raporum cuma gunu bitmesine ragmen yarin ise baslayacagim. Calisirsam unuturum belki. Cuma gunu kotu haberi veririm kizlar. Allaha emanet olun.
Ay öyle deme hayırlı haberler de kızıyom bak

Kızlar ben bugun birsey yaptımgittim test yaptırdım persembe günüydü testim normalde dayanamadım sonuc negatif 1.20 durup dururken moralimi bozdum esimin haberide yok yoksa cok kızıcak bana
Ben d
bende kötü aldım hala kasıklarımda sancı var ama senın kadar kötü olmadım sonuc nasıl Inş sıkıntı yoktur

Demek
kı bebek Sahıbı olma çaktı geldı canım bazen hemen olsun dıye uğraşırsın önüne engeller çıkar çünkü kısmet degıldır Bazende o kadar kolay hallolur kı ışlerın anlamazsın bıle

Ayy cok sevindim canim ne mutlu sana ya harika bsy bu tebrik ederim Allah kucagna almani nasip etsin ins..darisi bzlere

Ayy Canım benim yaaa ne kadar mutlu oldum rabbim bu günleri gösterdiği gibi kucağına almayı da nasip eder inşallah

Canim valla cok uzuldum cokda korktum icimde sacma sapan sebebini bilmedgm bir korku var hafiftn tirsmaya basladim kismetse persembeye opr.bekliorm ayyyy cok heyecn yaptm galiba

Allahima sukurler olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza olsun insallah ne guzel bi haber bu canimm ya vll moral oldu sagolasinn

canim yaaa cok g3cmis olsun . insallah simdi daha iyisindir. temiz cikti de mi sonucun. bak bi adim daha yaklasrin bebegine. insallah cok daha az bi zaman sonra yavrun once gobusune sonra kucagina gelecek. ben de iyiyim. bugun hasta olmayi beklkyodum.daha dogrusu 13unden beri bekliyorum ama henjz olmadim. hasta olacak gibi hossediyorum ama bi taraftan da icimden ya hamileysem demekten dusunmekten kendimi alamiyorum.aslinda bu cok sacma.cunku hasta olucam belli.sadece umit bende ki... Allah hayra cikarsin sonumuzu insallah :) seni seviyorum seker. durumdan haberdar et beni.merak etmiyem seni. (ne kafiyeli konistum yaw siir gibi kadinim vesselam hahahahah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…