ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Geçmis olsun canım en zor kısmı atlattın inşallah Blast embiryoların olur . Benim ilk tüp bebek denemem de 12 yum toplandı hiç ağrım olmadı ama çoğu kişinin ağrısı oluyor tatlım inşaallah geçer

doktorun transferden sonra ıgne verıyomu

Canım henüz transferim olmadı... Ama kızımdaki tedavimde transfer sonrası progestran iğne vurulmuştum test gününe kadar...

Canım aslında pek de iyi hissetmeme neden olmadılar... Sana da kesin verirler diyemem ama Gonal-f kullanmaya başlayıp yumurtalar belirli boyutlara gelince yumurta toplama gününe kadar kendiliğinden çatlamasın diye Cetrotide verdiler... Canım ben 2009 da aynı hastanede takip ve tedavi yaptırdığım için yumurtalık kalitem hakkında yorum yapabildiler...

aha tamamdirrrr nisanemi de aldim.durun iki oyniyim haa bu arada lutfen kuru kuru yazmayin.bi toren bi merasim bi ne bileyim en kotu bi kokteyl organize edin yaw . (ne arsiz ciktim de miiii)

Sen iste tatlım yaparız birşeyler :)

cetrotide çatlatma iğnesi değilmiydi yani yumurtayı çatlatmaya yaramıyormuydu

Yumurta Çatlatma iğnesi olarak Ovitrelle Verdiler Canım... Hatta dün vuruldum 22:30 da...Allah kısmet ederse yarında yumurta toplama işlemim var...

Hiç bilmiyorum inan... Yarın sabah benimde yumurta toplama işlemim var...
Umarım akşama kalmadan döllenme gerçekleşir de sende sevinç gözyaşları dökersin...

Özlemez miyiz hiç... Hoşgeldin sefalar getirdim... Bebeler götürürsün inşallah...

Canı
canım bugun bende hıstereskopı oldum

Kızlarrrrr....
Dün Akşam 22:30 itibari ile Çatlatma İğnemi yapmış bulunuyorum...
Yarın sabah 10:30 gibi Yumurta Toplama İşlemim var...
O güzel dualarınızda beni de unutmayın olur mu?
Canim dualarim sennle rabbim buyuk bnmde ole buyuk korkularim varki icimde bastirnaya calistigim hadi insallah persembede bnm operaynm oluck kismetse guzel haberleri pespese veririz

Canım sana Gonal-f yerine Merional vermişler sanırım bu yumurta geliştirmek için kullanılar iğne...
Cetrotide: yumurtalar belirli bir boyuta geldiğinde doktor ek olarak bunu vurmanı istiyor çünkü yumurtaların kendiliğinden çatlasını baskılıyor...
Ovitrelle: Yumurtalar istilen boyuta ulaştığı zaman doktor sana vuracağın saati söylüyor ve yumurtalarının çatlamasını sağlıyor... Bu iğneyi vurduktan 36 saat sonra yumurtalarını toplamak için çağrılıyorsun...

Canim dualarim sennle rabbim buyuk bnmde ole buyuk korkularim varki icimde bastirnaya calistigim hadi insallah persembede bnm operaynm oluck kismetse guzel haberleri pespese veririz

İnşallah canım... Korku yok ama öyle tarif etmekte zorlandığım bir endişe ve heyecan var...
Umarım güzel haberler almakta vermekte nasip olur...

Kızlar hıstereskopı guzel geçtı bebegın tutmasına engel bırseye rastlanmadı neyse bunuda atlattık

Ne güzel canım... Umarım bu verdiğin güzel haberin devamı da olumlu olur...

Insallah canım

Kızlarrrrr ben daha gonalf başlamaya gittim doktor bi betahcg yapalım dedi sanki bişi var dedi ve şimdi sonucum çıktı hamileyim elhamdülillah 511 çıktı değerim çok heyecanlıyım Rabbim bizi korusun inşallah da sizede bir an evvel nasip etsin 2 yıllık hasret bitti elhamdülillah

Bende ilk 4 gün günde yarım ananas yedim tutunur dediler.az önce test yaptım.dayanamadım.tabi ki doğal olarak daha bir hafta olmuş.negatif sonuç aldım.ilaçlara devam bende senin gibi içimde olmayacak gibi bi his var. Adet oldum olacak sanki karnıma birden bi ağrı giriyor dolanıp çıkıyor adet olmadan öncede böyle oluyorum hep.bir de sana bi şey sorcam sabah akşam kullandığımız JEL bende bi süre sonra sıvı halde geri çıkıyor bu konuds

Bugun kacinci gunun ki kan testi mi yaptin idrar mi. O jel bende de sulu akintiya donuyor. Onun disinda hic bir belirtim yok. Yani adet olacakmisim gibi bi durumda yok. Bombos hicbirsey hissetmiyorum. Kimi gebelik belirtileri adet ile aynidir.

Allah'ım sana şükürler olsun... Nasıl harika bir haber olmuştur senin için... İnşallah aynı güzellikde de kucağına alırsın...

Bugun kacinci gunun ki kan testi mi yaptin idrar mi. O jel bende de sulu akintiya donuyor. Onun disinda hic bir belirtim yok. Yani adet olacakmisim gibi bi durumda yok. Bombos hicbirsey hissetmiyorum. Kimi gebelik belirtileri adet ile aynidir.
Bu gün 7. Gün.idrar testi yaptım. Silik bir çizgi bile yok.yani şimdilik negatif. Şuan sana bunu yazarken bile göbeğimin altına yumurtalıkların olduğu yere ağrı giriyor çıkıyor. İlk uç gün bişey yoktu.

Yaaaa çok guzel bır haber rabbım kucagınada almayı nasip etsin

Ananas tutunmasına mı yarıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…