- 12 Kasım 2014
- 29
- 46
- 23
- 35
Amin inşallah herkes iyi sonuçlar alsınİnşallah güzel sonuclar alırsın canım hakında hayırlısı
evet hoca cok iyi. 2 defada asilama yapmisti bana.Merhaba ben bugün adetin 2.günüydü hocayla görüştüm ultrasyon yaptı kan falan alındı Bünyamin Hoca istenilen tetkikleri ve evrakları toparla bi daha ki adetinin 2.günü gelirsin ve başlariz tüp bebeğe dedi.Bilmiyorum ama ben memnunum bünyamin hocadan sağolsun ne zaman bi soru sorsam sonuna kadar dinler cevaplar.ama bakalım bundan sonraki tutumlar nasıl olacak.evet hocanın odasına gidiyoruz ve hastaneyede muayene ücreti ödedik.
Allah hagirli etsin . yavrunu kucagina da almayi nasip etsin insallah.sevgilerRabbim sizede tez zamanda versin doktorda bende şok olduk hem morfoloji bozuk eşimde hemde polikist var bende ama Rabbim isteyince okadar rahim incelticiye rağmen tutunmuş bebeğim elhamdülillah inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebelerimizi
Amin inşallah herkesin yardımcısı olsun Rabbimhadi hayırlısı bakalım Rabbim yardımcınız olsun.
Canım heyecanlanacaksın tabi çok normal, sadece heyecanını strese dönüştürmemeye çalış. Bu aralar karmakarışık duygularda olmamız çok normal, bana bak 2 aydır heyecandan ölüyodum, bi Türkiye'ye gelsen herşey çok güzel olcak diyodum, buraya geldikten 1 hafta sonra adet olcam ve tedaviye başlıcam diyodum, ama Ankara'ya iner inmez tedavinin içinde buldum kendimi, bugünüm çok kötü geçti, afalladım resmen, lucrine başladım bu akşam, ayrıca 2 antibiyotik 2 vştamin de kullanmaya başladım, bi tuhaf oldum hemen adapte olamadım sanki, diğer yandan da tedavimin başlamasına çok sevindim heyecanlıyımCanim valla cok uzuldum cokda korktum icimde sacma sapan sebebini bilmedgm bir korku var hafiftn tirsmaya basladimkismetse persembeye opr.bekliorm ayyyy cok heyecn yaptm galiba
Ya canım hıstereskopı den sonra sen de ara ara leke gorüyomusunCanım heyecanlanacaksın tabi çok normal, sadece heyecanını strese dönüştürmemeye çalış. Bu aralar karmakarışık duygularda olmamız çok normal, bana bak 2 aydır heyecandan ölüyodum, bi Türkiye'ye gelsen herşey çok güzel olcak diyodum, buraya geldikten 1 hafta sonra adet olcam ve tedaviye başlıcam diyodum, ama Ankara'ya iner inmez tedavinin içinde buldum kendimi, bugünüm çok kötü geçti, afalladım resmen, lucrine başladım bu akşam, ayrıca 2 antibiyotik 2 vştamin de kullanmaya başladım, bi tuhaf oldum hemen adapte olamadım sanki, diğer yandan da tedavimin başlamasına çok sevindim heyecanlıyım
Sıkıntı olup olmadığını şu anda bilmiyorum sonuç birkaç gün içinde çıkacak, yani parça aldı biopsi yapılacak, ayrıca 2 tane antibiyotik verdi dr, sanada verdimi?Ben d
bende kötü aldım hala kasıklarımda sancı var ama senın kadar kötü olmadım sonuc nasıl Inş sıkıntı yoktur
Ben çapa da oldum raporu 1 saat ıcınde verdıler Temız çıktı dedılerSıkıntı olup olmadığını şu anda bilmiyorum sonuç birkaç gün içinde çıkacak, yani parça aldı biopsi yapılacak, ayrıca 2 tane antibiyotik verdi dr, sanada verdimi?
Canım benim benim de merkezle ev arası 2 saat araçta yatarak gitmiştim. Özel araç yoksa canım merkezde 2 saat yerine 5 saat falan dinlen sonra otobüste iki kişilik yerde tek sen otur ayağını yana toplar koyarsin yerçekimine karşılık bu şekilde idare edebilirsin... yoksa ayakların yere doğru olmasın ilk gün yatın derlerarkadaslar selam.transferden sonra
evinize nezaman ve nasil dondunuz? benim evime 2 saat uzakta merkez ve aracimiz yoknasi yapcam bilmiyorum
Canım benim sağol iyi dileklerin için, inşallah kurdela arkadaşımız gibi sende bir sürprizle karşılaşırsın. Benim hala midem bulanıyor, kendime gelemedim halide, çok zor oldu bugün benim için, ama diğer yandan tedaviye başladığım için çok mutluyum.canim yaaa cok g3cmis olsun . insallah simdi daha iyisindir. temiz cikti de mi sonucun. bak bi adim daha yaklasrin bebegine. insallah cok daha az bi zaman sonra yavrun once gobusune sonra kucagina gelecek. ben de iyiyim. bugun hasta olmayi beklkyodum.daha dogrusu 13unden beri bekliyorum ama henjz olmadim. hasta olacak gibi hossediyorum ama bi taraftan da icimden ya hamileysem demekten dusunmekten kendimi alamiyorum.aslinda bu cok sacma.cunku hasta olucam belli.sadece umit bende ki... Allah hayra cikarsin sonumuzu insallah :) seni seviyorum seker. durumdan haberdar et beni.merak etmiyem seni. (ne kafiyeli konistum yaw siir gibi kadinim vesselam hahahahah)
Evet görüyorum canım, hafif kanamalarım var, dr sanada antibiyotik verdimi?Ya canım hıstereskopı den sonra sen de ara ara leke gorüyomusun
Dr bana spazm gibi birşey görüyorum o yüzden biopsi için parça alcam dedi, ama bunun tüp bebeğe bir zararı olmaz tedaviye başlayabiliriz sadece içimiz rahat etsin dedi, onun dışında temiz benim de.Ben çapa da oldum raporu 1 saat ıcınde verdıler Temız çıktı dedıler
Canım o gün için arabasını ödünç isteyebileceğiniz aileden biri veya bir arkadaş yokmu? Allah nasip ederse her türlü tutar zaten de, yine de tedbirli olmakta fayda vararkadaslar selam.transferden sonra
evinize nezaman ve nasil dondunuz? benim evime 2 saat uzakta merkez ve aracimiz yoknasi yapcam bilmiyorum
Benimde 2 saatlik mesafe vardi taksi kiraladik evimde daha rahat olurum dedim oylede oldu ama tutmayinca kendimi suclu hissettim... belki de hic alakasi yok ama vicdani rahaatlik adina bu defa 1 gece konakladim sonra yola ciktim bakalim sonuc nolcak cok heyecanliyim icim icime sigmiyor Rabbimi umudumuzu yesertsinarkadaslar selam.transferden sonra
biz esimle kimseye soylememe karari aldigimiz icin, arac da isteyemiyoruz kimseden :) arac kiralamayi hatta orda bi otelde bi gece konaklamayi bile dusunduk.Canım o gün için arabasını ödünç isteyebileceğiniz aileden biri veya bir arkadaş yokmu? Allah nasip
ederse her türlü tutar zaten de, yine de tedbirli olmakta fayda var
Bende 2 saat uzaklıktaydım.birim aracımız var.eşin bi akraba yada arkadaştan istesin öyle biri yoksa da kiralasın oda olmadıysa yapacak bişey yok taksi ile otogar ve otobüs yapacaksınız. Koltuğu yatırarak gelicen .bi şey olmaz hiç merak etme.ben transfer günü alışverişe gittim kısa süreli ve hiç bişey taşımadım ama.arkadaslar selam.transferden sonra
Evet Komşum da yapmış ondan duymuştum.prof.Saraçoğlu tüp bebek yaptıranlara turşu nane maydanos sirke salamura besinleri yasaklıyor. Kuru incir dut kereviz öneriyor.özellikle de günde 2 bardak havuç suyu diyor.beta HCG nin düzenli artmasını sağlıyormuş yani bebek tutunduysa devamlılığı oluyormuş.Ananas tutunmasına mı yarıyormuş
İnşaallah ilimizde cuma günü burada sevinç çığlıkları atarız.cuma mübarek gün.Rabbim o günün hürmetine bize ve tüm bebek bekleyenlere bu mutluluğu yaşatsın.Benim guzel haber gelcek senden idrara guvenme kana bak sen. Bende hicbir belirti yok
Ben çapa da oldum raporu 1 saat ıcınde verdıler Temız çıktı dedılerSıkıntı olup olmadığını şu anda bilmiyorum sonuç birkaç gün içinde çıkacak, yani parça aldı biopsi yapılacak, ayrıca 2 tane antibiyotik verdi dr, sanada verdimi?
bır kutu antıbıyotık bır kutuda ağrı kesıcı verdıEvet görüyorum canım, hafif kanamalarım var, dr sanada antibiyotik verdimi?
Dr bana spazm gibi birşey görüyorum o yüzden biopsi için parça alcam dedi, ama bunun tüp bebeğe bir zararı olmaz tedaviye başlayabiliriz sadece içimiz rahat etsin dedi, onun dışında temiz benim de.[/QUOTE. Iyı canım temız çıkmasına sevındım bu gun bızım ıcın streslı bır gündü neyse atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?