ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

evet hoca cok iyi. 2 defada asilama yapmisti bana.

Allah hagirli etsin . yavrunu kucagina da almayi nasip etsin insallah.sevgiler

Canim valla cok uzuldum cokda korktum icimde sacma sapan sebebini bilmedgm bir korku var hafiftn tirsmaya basladim kismetse persembeye opr.bekliorm ayyyy cok heyecn yaptm galiba
Canım heyecanlanacaksın tabi çok normal, sadece heyecanını strese dönüştürmemeye çalış. Bu aralar karmakarışık duygularda olmamız çok normal, bana bak 2 aydır heyecandan ölüyodum, bi Türkiye'ye gelsen herşey çok güzel olcak diyodum, buraya geldikten 1 hafta sonra adet olcam ve tedaviye başlıcam diyodum, ama Ankara'ya iner inmez tedavinin içinde buldum kendimi, bugünüm çok kötü geçti, afalladım resmen, lucrine başladım bu akşam, ayrıca 2 antibiyotik 2 vştamin de kullanmaya başladım, bi tuhaf oldum hemen adapte olamadım sanki, diğer yandan da tedavimin başlamasına çok sevindim heyecanlıyım

Ya canım hıstereskopı den sonra sen de ara ara leke gorüyomusun

Ben d

bende kötü aldım hala kasıklarımda sancı var ama senın kadar kötü olmadım sonuc nasıl Inş sıkıntı yoktur
Sıkıntı olup olmadığını şu anda bilmiyorum sonuç birkaç gün içinde çıkacak, yani parça aldı biopsi yapılacak, ayrıca 2 tane antibiyotik verdi dr, sanada verdimi?

arkadaslar selam.transferden sonra
evinize nezaman ve nasil dondunuz? benim evime 2 saat uzakta merkez ve aracimiz yok nasi yapcam bilmiyorum

evinize nezaman ve nasil dondunuz? benim evime 2 saat uzakta merkez ve aracimiz yok nasi yapcam bilmiyorum
Canım benim benim de merkezle ev arası 2 saat araçta yatarak gitmiştim. Özel araç yoksa canım merkezde 2 saat yerine 5 saat falan dinlen sonra otobüste iki kişilik yerde tek sen otur ayağını yana toplar koyarsin yerçekimine karşılık bu şekilde idare edebilirsin... yoksa ayakların yere doğru olmasın ilk gün yatın derler

Canım benim sağol iyi dileklerin için, inşallah kurdela arkadaşımız gibi sende bir sürprizle karşılaşırsın. Benim hala midem bulanıyor, kendime gelemedim halide, çok zor oldu bugün benim için, ama diğer yandan tedaviye başladığım için çok mutluyum.
Biliyomusun bende hiç D vitamini kalmamış, bütün stok tükenmiş, yerlerde sürünüyosun haberin yok dedi dr, bana iki şişe D vitamini yazdı birazdan bir şişeyi tamamen içip bitircem diğerini hergün 15 damla olarak alcam, çok değişik geldi bana

Ben çapa da oldum raporu 1 saat ıcınde verdıler Temız çıktı dedıler
Dr bana spazm gibi birşey görüyorum o yüzden biopsi için parça alcam dedi, ama bunun tüp bebeğe bir zararı olmaz tedaviye başlayabiliriz sadece içimiz rahat etsin dedi, onun dışında temiz benim de.

Canım o gün için arabasını ödünç isteyebileceğiniz aileden biri veya bir arkadaş yokmu? Allah nasip ederse her türlü tutar zaten de, yine de tedbirli olmakta fayda var

Benimde 2 saatlik mesafe vardi taksi kiraladik evimde daha rahat olurum dedim oylede oldu ama tutmayinca kendimi suclu hissettim... belki de hic alakasi yok ama vicdani rahaatlik adina bu defa 1 gece konakladim sonra yola ciktim bakalim sonuc nolcak cok heyecanliyim icim icime sigmiyor Rabbimi umudumuzu yesertsin

Canım o gün için arabasını ödünç isteyebileceğiniz aileden biri veya bir arkadaş yokmu? Allah nasip
ederse her türlü tutar zaten de, yine de tedbirli olmakta fayda var
biz esimle kimseye soylememe karari aldigimiz icin, arac da isteyemiyoruz kimseden :) arac kiralamayi hatta orda bi otelde bi gece konaklamayi bile dusunduk.
ama kararsiz kaldim neyapsam diye. evim de merdivenli 3. kat ... oof oooffff

Bende 2 saat uzaklıktaydım.birim aracımız var.eşin bi akraba yada arkadaştan istesin öyle biri yoksa da kiralasın oda olmadıysa yapacak bişey yok taksi ile otogar ve otobüs yapacaksınız. Koltuğu yatırarak gelicen .bi şey olmaz hiç merak etme.ben transfer günü alışverişe gittim kısa süreli ve hiç bişey taşımadım ama.

Ananas tutunmasına mı yarıyormuş
Evet Komşum da yapmış ondan duymuştum.prof.Saraçoğlu tüp bebek yaptıranlara turşu nane maydanos sirke salamura besinleri yasaklıyor. Kuru incir dut kereviz öneriyor.özellikle de günde 2 bardak havuç suyu diyor.beta HCG nin düzenli artmasını sağlıyormuş yani bebek tutunduysa devamlılığı oluyormuş.

Sıkıntı olup olmadığını şu anda bilmiyorum sonuç birkaç gün içinde çıkacak, yani parça aldı biopsi yapılacak, ayrıca 2 tane antibiyotik verdi dr, sanada verdimi?
Ben çapa da oldum raporu 1 saat ıcınde verdıler Temız çıktı dedıler
Evet görüyorum canım, hafif kanamalarım var, dr sanada antibiyotik verdimi?
bır kutu antıbıyotık bır kutuda ağrı kesıcı verdı

Iyı se

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…