ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

anam ne bilim işte, bütün regl tarihlerimi yazıyorum. ama henüz gecikti diyemem çünkü regl aralığım 25-28gün . o yüzden yarın 28.gün. yarın da olmazsam belki biraz daha gerilim ve heyecan yapabilirim

Merhaba , bugün ilk tüp bebek denememizin 10. Günüydü ve bhcg değerim be yazık ki 8,9 çıktık benim gibi olan var mı?? Destek lütfen
bence arkadaşım sen hamilesin o değerin hergün 2 katına çıkarak yükselecek 10.günündede öyle değer olması normal zaten bHCG 5 in üzerinde gebelik pozitif.. hadi bakalım hayırlısı darısı başımıza inşallahh

Merhaba , bugün ilk tüp bebek denememizin 10. Günüydü ve bhcg değerim be yazık ki 8,9 çıktık benim gibi olan var mı?? Destek lütfen
Canım kaçıncı gün embiryosuydu 3. Gün ise artar değer 5. Gün bile olsa belli olmaz... burda ne hikayeler okudum senin gibi değeri düşük olup yükselen... allahtan ümidini aksi olana kadar kesme sakın

Canım sonucunu druna bildirdinmi? Onun yorumu önemli, bmyle bir süreçte canını sıkacak birşey söylemekten Allaha sğınırım ancak benim ilk denememde drğerim 38 çıkmıştı ve dr çok düşük olmadı galiba drmişti, gerçi ben dış gebelikmişim sonradan öğrendik. 8.9 çok düşük ğozitif değil sanki, Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah, kaçıncı denemendi?

valla mııı kızzzzzzz amanininnnnnnn heyecan yaptım bak şimdi . kız şimdi çok mutlu oldum bacım yaaaa. hadi inşallah gideriz de alırız yavrularımızı kavuşuruz muradımıza

inşallah değerin yükselir şeker. sakin olmaya çalış. ayrıca niye ne yazıkki diyosun ki , 5in üstü gebelik var diyo doktorlar
Halidecim normalde 5'in üstüne gebelik var drniyor ama tüp bebek için daha yüksek değerler kabul ediliyor,
Umarım böyle yazarak arkadaşın canını sıkmıyorumdur sadece doğru bildiğim bilgiyi paylaşıyorum, yoksa rahimde ne olup be bittiğini ancak Allah bilir ce obdan asla ümit kesilmez

valla mııı kızzzzzzz amanininnnnnnn heyecan yaptım bak şimdi . kız şimdi çok mutlu oldum bacım yaaaa. hadi inşallah gideriz de alırız yavrularımızı kavuşuruz muradımıza
Amin canım benim inşallah bu son tedavilerimiz olsun, muradımıza erelim inşallah vakti zamanı gelmiştir

Kızlar ben hala kendimi iyi hissetmiyorum, çok halsizim yatıcam galiba, hepinizi çok öptüm iyi geceler

5 .gün embriyosuydu 12. Günü beklicem bakalım *2 olursa ne ala olmazsa bir daha ki sefere Allah hepimizin yardımcısı olsun..kimseyle konusamadıklarını burda yazınca gercekten rahatlıyormuşuz ..
dur bakalım tatlım iki gün sonra inşallah yükselmiş olur... şuan bebeğin sıkı sıkı tutunmak için mücadele veriyor inşallah rabbim can verir dua edelim tatlım

Ben anlamadım kızlar beni aydınlatırmısınız 5.gün emriyosu neden belli olmaz bugun benim 7. Günüm test yaptırdım nrgatif cıktı moralim bozuldu persembe ye kadar degişebilirmi degerler

Ben anlamadım kızlar beni aydınlatırmısınız 5.gün emriyosu neden belli olmaz bugun benim 7. Günüm test yaptırdım nrgatif cıktı moralim bozuldu persembe ye kadar degişebilirmi degerler
Değişir canım belli olmaz bi arkadaş vardı kan öyle testi yapacağı gün gebelik testi yaptı negatif çıktı kanda pozitif çıktı... bhcg her kişide çok değişkenlik gösteriyor o yüzden gününü bekle canım inşallah pozitif çıkar yaa üzüldüm bende burdaki olumlu olumsuz herşey çok etkiliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…