ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

amin cümlemizin canım inş. ameliyat olduktan sonra tetkitler de birinde çok iyiyse diğerinde çok kötü olduğu oldu mu? bu durum normalmiş
Ameliyattan once sonuclarimiz daha iyidi ameliyyatn snra sayimizda dusus oldu ama onmli olan sayidan ziyade hareketliligi ve mortofolojisi ondada ufakta olsa bir duzelme var bakalim

Canim bnde uzuluyorum ama isyan sayilir diyede korkuyorum o yuzdn suan en cok duaya ve guzel dusuncelere ihtiyacimiz var canim

Ameliyattan once sonuclarimiz daha iyidi ameliyyatn snra sayimizda dusus oldu ama onmli olan sayidan ziyade hareketliligi ve mortofolojisi ondada ufakta olsa bir duzelme var bakalim

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım ALLAHIM vermiş olduğunu sınavını başarıyla tamamlamızı nasip etsin SABRINI NASİP ETSİN CANIM....

arkadasim, allah insallah verecek bebeklerimizi saglikla kucagimiza. olmayacak duanin hayalini kurdurmaz bize. ustesinden gelecegiz allah'in izniyle. yeter ki inancli olalim, saglikli olalim. allah, dermansiz dert vermesin yeter ki.. hep beraber halledecegiz..

İns canim bebeginde sana arkadas olur btn yanlizligini unutursun hem..bizde burda bunun icin variz birbirmze sonuna kdr destek olucaz
ayy, insallah! ben de hep ayni seyin hayalini kuruyorum, dua ediyorum. hatta, artik hepimiz icin dua ediyorum :) cok tesekkur ederim canimm.. ben de her zaman yaninizdayim, her turlu destek olmaya calisirim size.

selammmm, hayırlı cumanız olsun inşallah hatunlar, ben o kadar yorgunum ki , bugün iş baya yoğundu. koştur koştur bi hal oldum :) sizler nasılsınız?

hemencecik günler geçsin tabi hayırla sağlıkla ve de huzurlaaa , geçsin ki bebişlerimize kavuşakk :) ben çok heyecanlanıyorum, hoş tüp bebekle bebek sahibi olabilecek miyim bilmiyorum ama sanki olacak ha ne dersiniz, yoksa yine mi kendimi kandırıyorum

Canım biz hep buradayız bende ailemden uzaktayim tabi senin durumun daha zordur ama yanındayız hep dinleriz seni ne konuda olursa olsun :)
cook tesekkur ederim! nasil mutlu oldum hepinizin mesajlarini okurken anlatamam! taa, oralardan bana umut olup, moral veriyorsunuz! hepimiz cok mutlu olacaz insallah!

olacakk bence! madem aralikta yaptiriyoruz kizlar, o zaman 2015 bizim yilimiz olsun! :)

Kızlar yaaaa şu zaman geçmeme olayına bir çözüm bulsak...
Hatırlar mısınız bilmem ama ben bu ay aşılama yaptırdım ve bugün 9.günüm... Hiçbir belirti hissetmiyorum tabiki...
Eğer 7-10 Ekim gibi adet olursam önce hormon testlerimi sonra da rahim filmini yenileyeceğim ve 7-10 Aralığı bekleme başlayacağım tüp bebek tedavisi için... Şuanda kafamda o kadar çok soru işaretleri var ki hiç çalışamıyorum, eve gidince hemen uyumak istiyorum, işyerinde akşama kadar KK'dayım... Bu bekleme olayı beni bitirecek sanırım...

Memorial Şişli Semra Kahraman ve Nur Dokuzeylül'ün kontrolündeyim...
Can parçam kızıma da bu ekip vesilesiyle kavuşmuştum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…