Ayyy canm sorma depresyonun esigindeyim resmen yemege vurdum kendimi bugunden itibaren toparlaniorm ins. Hadi bakalim son 1 ay canim beklenen gun kutsal gcsin gunler saattler gelsin kocaman gobislerrKiyamamm..biliyorm ama yuksek tut moralini su ara kafaya hic bsy takip stres olmamamiz lazim canlar
Ameliyattan once sonuclarimiz daha iyidi ameliyyatn snra sayimizda dusus oldu ama onmli olan sayidan ziyade hareketliligi ve mortofolojisi ondada ufakta olsa bir duzelme var bakalimamin cümlemizin canım inş. ameliyat olduktan sonra tetkitler de birinde çok iyiyse diğerinde çok kötü olduğu oldu mu? bu durum normalmiş
Canim bnde uzuluyorum ama isyan sayilir diyede korkuyorum o yuzdn suan en cok duaya ve guzel dusuncelere ihtiyacimiz var canimCanım rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin 4 gun once bende hastanede baktım etrafıma yaşları 18-19 olup hamile olan yine vardı şükür dedim Allahıma sağlığımız yerinde eşimle mutluyum sen aratma imtihanimizi ağırlaştırma rabbim dedim içimden. O kadar dua ettim onlara bakıp
Ameliyattan once sonuclarimiz daha iyidi ameliyyatn snra sayimizda dusus oldu ama onmli olan sayidan ziyade hareketliligi ve mortofolojisi ondada ufakta olsa bir duzelme var bakalim
Guzel dualarin icin teekkur ederim canim rabbim hepimizin yardimcisi olsunhakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım ALLAHIM vermiş olduğunu sınavını başarıyla tamamlamızı nasip etsin SABRINI NASİP ETSİN CANIM....
Yaptirilan yeride eklersen super olur canimEki Görüntüle 1288154 Selam kizzllaaarrr ARALIK ayni beklerken birbirimize hem destek hemde umut olalim bollolmasi dilegiyle.....
Tablomuzun guncel olmasi icin lutfen kendinizi takip edin ve beni uyarin canlarr....Eki Görüntüle 1284304
O zaman herkesin yazmasi lazim bugun halledeyimYaptirilan yeride eklersen super olur canim
cook cok tesekkur ederim canim benim. beni cok duygulandirdi mesajlariniz..Canım biz hep buradayız bende ailemden uzaktayim tabi senin durumun daha zordur ama yanındayız hep dinleriz seni ne konuda olursa olsun :)
arkadasim, allah insallah verecek bebeklerimizi saglikla kucagimiza. olmayacak duanin hayalini kurdurmaz bize. ustesinden gelecegiz allah'in izniyle. yeter ki inancli olalim, saglikli olalim. allah, dermansiz dert vermesin yeter ki.. hep beraber halledecegiz..Aynen cnm bugun hasyanede dogum katindan gecerken yine bogazima bisiler dugumlendi sanki yutkunsam gozyaslarima hakim olamayacagimi dusundum tamam normal hayatimdada aglak bir tipimdir ama hic budenli icim yanipta kendimi tutmak zorunda kalmamistim annem bnm butun gorusme boyunca gozumun icine bakti her seferinde aglayan ben bugun duydugum kotu haberlere gulerek karsilik verdim bazen dusunmeden edemiyorum ya bosuna umitleniyosam
ayy, insallah! ben de hep ayni seyin hayalini kuruyorum, dua ediyorum. hatta, artik hepimiz icin dua ediyorum :) cok tesekkur ederim canimm.. ben de her zaman yaninizdayim, her turlu destek olmaya calisirim size.İns canim bebeginde sana arkadas olur btn yanlizligini unutursun hem..bizde burda bunun icin variz birbirmze sonuna kdr destek olucaz
cook tesekkur ederim! nasil mutlu oldum hepinizin mesajlarini okurken anlatamam! taa, oralardan bana umut olup, moral veriyorsunuz! hepimiz cok mutlu olacaz insallah!Canım biz hep buradayız bende ailemden uzaktayim tabi senin durumun daha zordur ama yanındayız hep dinleriz seni ne konuda olursa olsun :)
o zaman ben de ekliyorum. amerikan hastanesi istanbul.O zaman herkesin yazmasi lazim bugun halledeyim
olacakk bence! madem aralikta yaptiriyoruz kizlar, o zaman 2015 bizim yilimiz olsun! :)selammmm, hayırlı cumanız olsun inşallah hatunlar, ben o kadar yorgunum ki , bugün iş baya yoğundu. koştur koştur bi hal oldum :) sizler nasılsınız?
hemencecik günler geçsin tabi hayırla sağlıkla ve de huzurlaaa , geçsin ki bebişlerimize kavuşakk :) ben çok heyecanlanıyorum, hoş tüp bebekle bebek sahibi olabilecek miyim bilmiyorum ama sanki olacak ha ne dersiniz, yoksa yine mi kendimi kandırıyorum
Canim doktorun kim merak ettimo zaman ben de ekliyorum. amerikan hastanesi istanbul.
Ayyy insallah gelsin 2015olacakk bence! madem aralikta yaptiriyoruz kizlar, o zaman 2015 bizim yilimiz olsun! :)
yilmaz guzel. cok methini duymustum. insallah hayirlisiyla olur.. sen nerede yaptiracaksin peki canim?Canim doktorun kim merak ettim
Cnm bmm doktorum birgul sarikamis hem kadikoy sifada hemde amerikan hast. Calisioyilmaz guzel. cok methini duymustum. insallah hayirlisiyla olur.. sen nerede yaptiracaksin peki canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?