ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim ins asilsman tutar bnde iki asilama yaptrdm olmadi..ins tutarda tup bbge grk kalmaz..zmn olayna nasil bi cozum bulunur bilmiyorumki beklemek zor

Ayyy canm sorma depresyonun esigindeyim resmen yemege vurdum kendimi bugunden itibaren toparlaniorm ins. Hadi bakalim son 1 ay canim beklenen gun kutsal gcsin gunler saattler gelsin kocaman gobislerr
Hayir tatlim ne depresyonu cik o moddan bakiyim guzel seyler dusun stres yapma..ztn calisyosun dimi oyalanicak bi isinde var.. Ye gitsin ztn bbsler gelince kilolarda gelicekkk

Hayir tatlim ne depresyonu cik o moddan bakiyim guzel seyler dusun stres yapma..ztn calisyosun dimi oyalanicak bi isinde var.. Ye gitsin ztn bbsler gelince kilolarda gelicekkk
Ya ben bide kuafordeyim gunluk halimi dusunsene esim sagolsun yok ne kilosu ye sen desede taktim bi kere

KIZLAR HERKEZE MERHABA BEN ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH SIRAYLA TANIŞICAZ BENİDE ARANIZA ALDIGINIZ İÇİN ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM

hosgeldin ozlem. sizde sikinti ne arkadasim. biz duzelmeyen morfoloji ile dertteyiz . yasin kac neler yapiyosun anlat hele kizzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…