ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

[OUTE="ozlemtnc, post: 37547324, member: 597417"]hayırla gelsınler canım gec olsun guc olmasın sağlıkla gelsinler ayy ıkızmıs gıbı konustum valla[/QUOTE]
İnss cnm benim agzindan bal damliyor

En Geç BENIM galiba neyse Bakalım sizden moral depolarım artık en son beni bekleriz :)

ya jonguil im canım benim, ben senin mutlu haberini alasıya kadar burdayım merak etme sen e mi tatlım

Kizlar benimde 15 aralik gibi adetim
Kizlar ister basi ister sonu olsun yeter ki evlatlarimiz bizimle olsun..gecmis olsun diyen sizlere cok tesekkur ederim...
geçmiş olsun şeker inşallah tiz zamanda topukun da iyileşir , bebişin de gelir :) anacım kendinize dikkat edin daaa, uşaklar sağlıklı analar ister

Biz seni yanliz birakirmiyizzz hic canim mrk etme sen burdayz
Sağol tatlım bende sizi yalnız bırakmam cok rahatliyorum burda kimine tam tersi oluyor stres oluyor ama burda her türlü konular konuşuyoruz kimin tüpleri tikali oluyor kiminin eşinin değeri düşük oluyor vs... insan kendi gibi derdi olanı yada benzeri görünce kendinin yalnız olmadığını hissediyor gerçekten bu bana çok iyi geliyor :)

canım bnm esımın amelıyatında sendn cok yardım gordum burda senı yalnız bırakırmıyım ask olsun daha bunun hamılelıgı test sonucları ılk asermelerımız ılk kıpırdamalar bunları hep beraber yasıcz cnm bnm

Sağol un kızlar bende tedavi öncesi sizlere destek olurum deneyimlerimi paylaşırım hayırlısı ile geliriz inşallah o günlere tatlım... ayy ne guzel anlattın öyle inşallah bütün heyecanlari birlikte yaşarız :)

Sağol canım benim yalnız kalacam diye korktum çünkü sonucu alan ortadan kayboluyor

oyle sey olmaz.insallah beraber bekleyecez Allahim bebeklerimiz hakkinda konusacagimiz gunleri gostersin insallahhhh

gunaydınn yagmurlu bır cuma gununden merhaba allah dualarınızı kabul etsın su mubarek cuma saatınde dualarımızda bırbırımızı unutmayalaım kızlqrrr
Gunaydinn canim hayirli cumalar..amin Rabbim hepmzn duasini kbl eder ins..bgnde bn anneme geldim:) ama yne bi hamile hbri aldim kizlar onn adina seviniyorum ama brzcikta olsa icim burkuluyo

Su cuma gunu acilan eller.edilen dualar .dilenen aflar.istenen dilekler.yaradana siginan kalpler hepsi bos geri donmesin
Cumamiz mubarek olsun hastalara sifa dertlilere devalar olmuslere rahmet olsun cumamiz mubarek olsun..

Kizlar bu sabah aglayarak uyandim ruyamda kizim olmus onu emziriyordum.cok guzeldi bide rahmetli annecigimi gordum kizimi tutup emzirmeme yardim ediyordu..gercek gibiydi.hem annemi gormek hem evladimi cifte hzun yapti bende..galiba zamann yaklastikca kafalar orda diye ruyalarda gormeye basladim gene evladimi..bennde yoldayim simdi kizkardesime gidiyorum tedavi oncesi gezeyim zamani gelince evlerde olucaz cunki..

Çok güzel rüya görmüşsun canım...Hayıra yormak lazım inşallah güzel günleri görmene az kaldı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…