ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

2 gun beklemene gerek yok beme yarin tekrar yaptir artis varsa sorun yok bence
Herkesin ayni olmuyor senin kacinci gun embriyosuydu?

4. Gundu bi de
Yarin yine mi yaptirsam diyosun. Ben de yarin ve pazar idrar testi yapayim diye dusunuyodum. Pazartesi test gunumdu zaten o gun de artik ortaya cikar, bi deger kalirsa.

4. Gundu bi de
Yarin yine mi yaptirsam diyosun. Ben de yarin ve pazar idrar testi yapayim diye dusunuyodum. Pazartesi test gunumdu zaten o gun de artik ortaya cikar, bi deger kalirsa.
Yani eger artiş olacaksa her sekilde yarin olacaktir diye dusunuyorum eger bekleyebileceksen bekle tabi sen bilirsin ama bence yarin bi artis olmasi cevap olacaktir diye dusunuyorum
Gercekten cok heyecanli bir okadar da yipratici bi surec Allah yardimcimiz olsun
İnsallah yarin degerin 20 kusurlerde cikarsa sorun yok demektir bence :)

4. Gundu bi de
Ayy Canım benim inşallah değerin katlar çok sevinirim valla kendim hamile kalmış kadar allahım nasip etmiştir inşallah

Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeee iki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
Maşallah canım tahminim doğru çıktı. Tebrik ediyorum. Ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. Sevgilerimle

canim 9. gun ki değerinmiş bu niye moralini bozuosun ki en azindan bebein tutunmuş 2 gun sonra değerin artarsa hersey yolunda demekki dr unla konuştun mu ?

Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeee iki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
maşallah canim saglikli hayirlica kucagina almayi da nasip etsin Rabbim ...

cemrecinar canim benim, degerin insallah yukselir.yarin tekrarla testi.
ecrennnn im artik nasi heyecanla okuduysam yazini adimi bile gorememosom . anlayin heyecan durumumu@1kardelen11 degerin normal.2gun sonra testi tekrarla insallah hamilelik ile mujdelenirsin.
yarin test yapacak olan arkadaslara Mevlam yardim etsin. bizim gibi tedaviyi bekleyenlere de huzur saglik afiydt versin insallah Mevlam :) amiiinnn

canim 9. gun ki değerinmiş bu niye moralini bozuosun ki en azindan bebein tutunmuş 2 gun sonra değerin artarsa hersey yolunda demekki dr unla konuştun mu ?
Doktorumu arayamam cunku 12. Gun test demistiler israrla. Ama ben kendim 9. Gun yaptim iste. Pozitif olsaydi arardim da, boyle bi deger icin aramak istemedim. Pazartesi nasilsa tekrarla dicekler. Pazartesi alacagim sonucu soylemeyi dusunuyorum arayip.
Canim sonucum sifir degil evet, ilk ogrendigimde umutlandim bile ama, yuzlerde degerler duydugumuz icin hep, bi gariplik oldugunu dusunduruyo bu durum.

12. gun test gunum diosun canim daha zamani var değerinin yükselme ihtimali de var hakkında hayirlisi olsun bebeisin gobisin de olsun canim

Onu bayilma degil de uyku olarak dusun :)
Hayirli olsun tedavin insallah guzel kaliteli yumurtalarin olussun ve tedavin guzel sonuclansin
Yumurta toplamada sen hicbirsey hissetmiyosun ki haberin bile olmadan olup bitecek ben de hic olmadim ama olanlar oyle diyor :)

Mrb kizlar 11.gun sonucm 32 sizce nasil dusuk bir degermi?benim gibi olan varmi lutfen cvp yazin
Guzel canim insallah katlanir
Maşallah canım tahminim doğru çıktı. Tebrik ediyorum. Ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. Sevgilerimle
Tesekkur ederim ruveyda evet hakliymissin insallah kalp atislarini da duyariz dua et bizim icin dikkat etmeye calisiyorum canin cok sagolasin
maşallah canim saglikli hayirlica kucagina almayi da nasip etsin Rabbim ...
Amin canim rabbim size de tez zamanda nasip etsin.
cemrecinar

Guzel canim insallah katlanir

Tesekkur ederim ruveyda evet hakliymissin insallah kalp atislarini da duyariz dua et bizim icin dikkat etmeye calisiyorum canin cok sagolasin

Amin canim rabbim size de tez zamanda nasip etsin.
cemrecinar

sev sev ama arada dua et olur mu sen üc canlisin duan kabul olur. semra hanimk transfer icin istiyicem .insallah kendisi de musait olur da gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…