Insallah guzel sonuclar alirsin yarin eminimim cok heyecanli birsey Allah yuzunu guldursun insallahBugün son günüm yarin tahlil yaptiricam.Heyecanli ve kaygiliyim.Korkuyorum sanirim
Tesekkur ederim.Aslinda korkumu heyecan mi bende cok.emin olamiyorum.Aslinda idrar testi yaptim silik bir ikinci cizgi gordum ama sevinemiyorum.kan testini gormedenInsallah guzel sonuclar alirsin yarin eminimim cok heyecanli birsey Allah yuzunu guldursun insallah
2 gun beklemene gerek yok beme yarin tekrar yaptir artis varsa sorun yok bence
Herkesin ayni olmuyor senin kacinci gun embriyosuydu?
bencede yarin mutlaka yaptirmalisin testi4. Gundu bi de
Yarin yine mi yaptirsam diyosun. Ben de yarin ve pazar idrar testi yapayim diye dusunuyodum. Pazartesi test gunumdu zaten o gun de artik ortaya cikar, bi deger kalirsa.
Yani eger artiş olacaksa her sekilde yarin olacaktir diye dusunuyorum eger bekleyebileceksen bekle tabi sen bilirsin ama bence yarin bi artis olmasi cevap olacaktir diye dusunuyorum4. Gundu bi de
Yarin yine mi yaptirsam diyosun. Ben de yarin ve pazar idrar testi yapayim diye dusunuyodum. Pazartesi test gunumdu zaten o gun de artik ortaya cikar, bi deger kalirsa.
Yaa sen desene kizz gordum diyeeTesekkur ederim.Aslinda korkumu heyecan mi bende cok.emin olamiyorum.Aslinda idrar testi yaptim silik bir ikinci cizgi gordum ama sevinemiyorum.kan testini gormeden
Ayy Canım benim inşallah değerin katlar çok sevinirim valla kendim hamile kalmış kadar allahım nasip etmiştir inşallah4. Gundu bi de
Maşallah canım tahminim doğru çıktı. Tebrik ediyorum. Ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. SevgilerimleGunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeeeiki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
Canım iyi gibi inşallah yükselir önemli olan iki katı katlaması... canım bir daha kan testi ne zaman yaptıracaksınMrb kizlar 11.gun sonucm 32 sizce nasil dusuk bir degermi?benim gibi olan varmi lutfen cvp yazin
canim 9. gun ki değerinmiş bu niye moralini bozuosun ki en azindan bebein tutunmuş 2 gun sonra değerin artarsa hersey yolunda demekki dr unla konuştun mu ?:) evet aynen oyle. İlgilendiginiz icin hepinize tesekkur ederim. Anca kafami toplayabildim. Sonucum iyi degil kizlar. 9. Gun 12.2 cikti. Ne yazikki ... Gonul isterdiki hamileyiiimmm diye haykirmak ama, boyle tuhaf bi sonucum var iste. Gec yazdigim icin kusura bakmayin lutfen.
maşallah canim saglikli hayirlica kucagina almayi da nasip etsin Rabbim ...Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeeeiki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
Doktorumu arayamam cunku 12. Gun test demistiler israrla. Ama ben kendim 9. Gun yaptim iste. Pozitif olsaydi arardim da, boyle bi deger icin aramak istemedim. Pazartesi nasilsa tekrarla dicekler. Pazartesi alacagim sonucu soylemeyi dusunuyorum arayip.canim 9. gun ki değerinmiş bu niye moralini bozuosun ki en azindan bebein tutunmuş 2 gun sonra değerin artarsa hersey yolunda demekki dr unla konuştun mu ?
12. gun test gunum diosun canim daha zamani var değerinin yükselme ihtimali de var hakkında hayirlisi olsun bebeisin gobisin de olsun canimDoktorumu arayamam cunku 12. Gun test demistiler israrla. Ama ben kendim 9. Gun yaptim iste. Pozitif olsaydi arardim da, boyle bi deger icin aramak istemedim. Pazartesi nasilsa tekrarla dicekler. Pazartesi alacagim sonucu soylemeyi dusunuyorum arayip.
Canim sonucum sifir degil evet, ilk ogrendigimde umutlandim bile ama, yuzlerde degerler duydugumuz icin hep, bi gariplik oldugunu dusunduruyo bu durum.
Onu bayilma degil de uyku olarak dusun :)herkeze merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu gün tedavimin 2.ci günü iğnelerime başladım ilk denemem olacak yumurta toplama işleminden çok korkuyorum hiç bayilmadım daha önce panikatağım var lütfen bu işlemhakkında bilgi verirmsiniz cok heycanlıyım
Guzel canim insallah katlanirMrb kizlar 11.gun sonucm 32 sizce nasil dusuk bir degermi?benim gibi olan varmi lutfen cvp yazin
Tesekkur ederim ruveyda evet hakliymissin insallah kalp atislarini da duyariz dua et bizim icin dikkat etmeye calisiyorum canin cok sagolasinMaşallah canım tahminim doğru çıktı. Tebrik ediyorum. Ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Dikkatli olmanı tavsiye ederim. Sevgilerimle
Amin canim rabbim size de tez zamanda nasip etsin.maşallah canim saglikli hayirlica kucagina almayi da nasip etsin Rabbim ...
cemrecinar im artik nasi heyecanla okuduysam yazini adimi bile gorememosom . anlayin heyecan durumumu @1kardelen11 degerin normal.2gun sonra testi tekrarla insallah hamilelik ile mujdelenirsin.
yarin test yapacak olan arkadaslara Mevlam yardim etsin. bizim gibi tedaviyi bekleyenlere de huzur saglik afiydt versin insallah Mevlam :) amiiinnn[/USER]
Guzel canim insallah katlanir
Tesekkur ederim ruveyda evet hakliymissin insallah kalp atislarini da duyariz dua et bizim icin dikkat etmeye calisiyorum canin cok sagolasin
Amin canim rabbim size de tez zamanda nasip etsin.
cemrecinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?