ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ayrıca toplama işleminden sonra progestn kullaniyormusuz kullanan arkadaşlar varmı ben göbekten igneye alistimda kalçadan olanı hic yaptirmadim korkuyorum açıkçası

Yumoslari büyüten ve koruyucu kullandığından beri akıntı ve goguslerde hassasiyet oluştu aşırı normalmi acaba tecrübeli arkadaşlar cevap lutfen

GEÇER CANIM BI KERE BENIMDE ÖLE OLDU KOLONYALI PAMUKLA OV KARNINI İĞNEYI DIK TUTMADIGIN İÇİN OLMUSTUR BELKI
canım hemen doktoru aradım korktum epey sonuna geldim artık iğneleri yumurtalarıma bişey olucak diye korktum Rabbim gayretimize acısın doktorda normal dedi çok sağol canımm

ben bu mesajda adimi goremiyorum hıhhh küstüm

CANIM MERAK ETME BUGUN YARIN OLURSUN BENIMDE ÖLE OLDU BENIM DOKTORUM BAŞLADI TEDAVIYE DUN GITTIM VE RAHIM TEMIZ HEMEN BAŞLAYABILIRIZ DEDI BENDE KABUL ETTIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM..

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun cnm. Bende hemen başlamak istiyorum istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz ve hemen başlanır. İki de bir gidip gidip kontrol ediyorum adet oldum mu acaba diye? Bellki de kendimi dinlediğim için olmuyor. Cevabın umut verdi bana bırakıcam kendi haline.

OLMAZ BENCE CANM BENDE 4. GUNU BAŞLAMIŞTIM İLK TEDAVIMDE SIKINTI OLACAGINI SNAMIYORUM..
Yok canim bisey olmaz bende dorduncu gun basladim devlette simdi 5.gunum transferimin rabbim kolaylik versin cumlemize insallah ☺hepimize tez zamanda nasip etsin guzel duyguyuuu saglikli bir sekildeee☺

Farklı zamanlarda transfer oluyomu ilk defa duyuyorum
Nerde yaptırıyosun canım, bugünkü yavrun hayırlı olsun yarında diğerini tebrik ederim
Sağol CNm.ben Kocaeli ünv yaptırdım.doktorum birer gün arayla transfer yaptı.tutunma şansı %20 artıyormuş.bugün de diğer yawrum transfer edildi be beklemeye geçtik hayırlısıyla

Kızlar nasılsınız bugün?

Benim şafak 2. Zaman azaldıkça sabır ve umutta azalıyor. Negatif sonuca kendimi hazırladım derken ya olmazsa ne yaparım diye düşünmeye başladım. Soğukkanlılığımı yitirdim maalesef. Kan testi günüm gelmeden asla idrar testi yaptırmam diyen ben bugün eczanenin önünden zor aldım kendimi ama başardım. Şimdi de ezcaneler kapanana kadar ofiste oyalanacağım ki akşam gidip alamıyım. bu 2 gün 20 gün gibi geçecek heralde

Cok heyecanli ben olsaydim simdiye elli kez yapmistim takdir ettim sabrini :)
Insallah 2 gun sonra guzel haberlerini aliriz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…