merhabaMerhaba citroite yumurta koruyucu iğne sizdemi ilk defa basladiniz
canım hemen doktoru aradım korktum epey sonuna geldim artık iğneleri yumurtalarıma bişey olucak diye korktum Rabbim gayretimize acısınGEÇER CANIM BI KERE BENIMDE ÖLE OLDU KOLONYALI PAMUKLA OV KARNINI İĞNEYI DIK TUTMADIGIN İÇİN OLMUSTUR BELKI
Kizlar cok yazamiyorum kusura bakmayin ama okumaya calisiyorum kizim cok hareketli firsat buldukca dinleniyorum uzaniyorum bel ve kasikagrilari oluyor ikiz olduklari icin daha cok dikkat etmem gerekiyor.
aklim sizde halide merseray jonguil ozlemtnc yelo cemre ve yeni gelen arkadaslar dualarimdasiniz moralinizi yuksek tutun bize de dua edin optum
canım bende yarın son kontrolüm :) aynı zamanda başlamışız dünür mü olcaz ne:) transfer yeni yılda olcak inşallahBenimde inşallah bgnün son yarin catlatma iğnesi yapilacak pazartesiden toplanacak yumslar
canım halide yazıyo ya :)ben bu mesajda adimi goremiyorum hıhhh küstüm
Varya kızben bu mesajda adimi goremiyorum hıhhh küstüm
Bursadan bende varım kızlar, 2 yumurta oluştu yarın toplanacak inşallah... Hayırlısı, Allah yardımcımız olsun:)
CANIM MERAK ETME BUGUN YARIN OLURSUN BENIMDE ÖLE OLDU BENIM DOKTORUM BAŞLADI TEDAVIYE DUN GITTIM VE RAHIM TEMIZ HEMEN BAŞLAYABILIRIZ DEDI BENDE KABUL ETTIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CNM..
Merakla bekliyoruz.
sonucun çıktımı canım???hiimmm. onlar daha iyi bilir canim benim. cunku ilaclara 3.-5. gunu arasinda baslaniyo diye biliyorum. oyuzden sikinti olmaz bence.
Ben bilmiyorum transfer ne zaman oluyor yumurtalar toplandıktan kacgun sonra acaba insallahcanım bende yarın son kontrolüm :) aynı zamanda başlamışız dünür mü olcaz ne:) transfer yeni yılda olcak inşallah
Yok canim bisey olmaz bende dorduncu gun basladim devlette simdi 5.gunum transferimin rabbim kolaylik versin cumlemize insallah ☺hepimize tez zamanda nasip etsin guzel duyguyuuu saglikli bir sekildeee☺OLMAZ BENCE CANM BENDE 4. GUNU BAŞLAMIŞTIM İLK TEDAVIMDE SIKINTI OLACAGINI SNAMIYORUM..
Sağol CNm.ben Kocaeli ünv yaptırdım.doktorum birer gün arayla transfer yaptı.tutunma şansı %20 artıyormuş.bugün de diğer yawrum transfer edildi be beklemeye geçtik hayırlısıylaFarklı zamanlarda transfer oluyomu ilk defa duyuyorum
Nerde yaptırıyosun canım, bugünkü yavrun hayırlı olsun yarında diğerini tebrik ederim
Cok heyecanli ben olsaydim simdiye elli kez yapmistim takdir ettim sabrini :)Kızlar nasılsınız bugün?
Benim şafak 2. Zaman azaldıkça sabır ve umutta azalıyor. Negatif sonuca kendimi hazırladım derken ya olmazsa ne yaparım diye düşünmeye başladım. Soğukkanlılığımı yitirdim maalesef. Kan testi günüm gelmeden asla idrar testi yaptırmam diyen ben bugün eczanenin önünden zor aldım kendimi ama başardım. Şimdi de ezcaneler kapanana kadar ofiste oyalanacağım ki akşam gidip alamıyım. bu 2 gün 20 gün gibi geçecek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?