ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Sağol CNm.ben Kocaeli ünv yaptırdım.doktorum birer gün arayla transfer yaptı.tutunma şansı %20 artıyormuş.bugün de diğer yawrum transfer edildi be beklemeye geçtik hayırlısıyla

Allah allah ilk defa duyuyorum bunu hadi hayırlısı bakalım inşallah pozitif sonuç alırsın. Allah hepimiz hayırlı evlat nasip etsin

Benimde transferin 5.gunu valla usenmeseydim bugun eczaneye gidip 5 6 tane test alip geri kalan gunleri test yaparak gecirecektimmmasallah sabrinaaa☺insallah bebegin seninledir insallah saglikla kucagina alitsin cumlemizle beraber ☺2guncuk kalmissss

maaşllah canım biraz daha sabret umarım Rabbim gönlüne göre versin innnşşşaaallllaaahhhhhh :)

Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeee iki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
Ayy ne guzel bir haber cuma gunu allah tamamina erdirsin ins.kucaginiza almayi nasip etsin :)) darisi biz gun sayanlarin basina :))

Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeee iki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum

Ayyyy canımmmm ikiz demekkkk ohhhh...
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

halide25 asıl ben küstüm benim pabuç damlarda aşk olsun

Sağol CNm.ben Kocaeli ünv yaptırdım.doktorum birer gün arayla transfer yaptı.tutunma şansı %20 artıyormuş.bugün de diğer yawrum transfer edildi be beklemeye geçtik hayırlısıyla

Ayyy hadi bakalım sende en zor sürece girdin... Allah sonucu güzel kılsın inşallah...

Sorma canım yaaa benimde bugün Şafak 4 veee dayanamayıp sabah test yaptım evde sonuç tabi ki negatif...
Sen sakın benim düştüğüm hataya düşme şimdi bana nasıl geçer bu 4 gün acep

Merhaba kizlar bugun 7, gunumuz bitti 8, gune gectik yavrumla 30,12,2014 kan testi tarihim oda annesine tutundu insallah hayirlisi ile heyecan doruklarda dun aksam bianda grip oldum burnum tikandi hapsuruyorum ins bisey olmaz kuzuma doktorumu aradimihlamur icebilirsin portakal suyu limon suyu dedi ins cok ilerlemez hrmen gecer su hastalik

Heyyyy test tarihimiz aynıymış hadi bakalım hayırlısı canımmmm...

insallah ikimizde hayirli haberler aliriz ozaman cnm :))) gunler yaklastikca dayanamaz oldum 9. Gunu idrar testi yapmamak icin kendimi zor durduruyorum

Durdur canım durdur ben bugün idrar testi yaptım ve tabii negatifi gördüm... 21 aralık da 2 adet 5.gün embriyosu konulmuştu... Çok erken biliyorum ama merakıma yenik düştüm :))))

Iyi aksamlar kizlar Nasılsıniz? Benim ilk günüm transfer sonrası ama her yanim ağrıyor. Sağa sola dönerken dikkat ediyormusunuz? Hiç ağrı falan var mıydı?

amanda29 canim benim sni unuturmuyuz hic:) senim ikizler de tuttu gibime geligor benim :) idrar testi yapmisin ama sıkma canini . onlar sana kendilerini kanda gosterecekler annesi :)

:) evet aynen oyle. İlgilendiginiz icin hepinize tesekkur ederim. Anca kafami toplayabildim. Sonucum iyi degil kizlar. 9. Gun 12.2 cikti. Ne yazikki ... Gonul isterdiki hamileyiiimmm diye haykirmak ama, boyle tuhaf bi sonucum var iste. Gec yazdigim icin kusura bakmayin lutfen.

Canim belli olmaz iki gun sonra tekrarla ve moralini bozma lutfen insallah katlanir

Amandaaa unuturmuyum siziiii o an kizimdan firsat bulup aklima gelen ve o gun yazanlari yazdim acele .bu forumda hepiniz cok degerlisiniz ismini yazamadiklarim da darilmasin.ben kimim ki?sen de hamis ol da hem kizinla ugras hem bebislere dikkat et bak ne zor oluyo insallah hamissindir canim
Kiz halide ilk siraya seni yazdim yine begenmedin sen hamis olunca biz neyapcaz senle kiz nazli anniş
sonuc bekleyen arkadaslarim sizi cok iyi anliyorum gecmek bilmez zaman bana hala oyle rabbim sabrinizin karsiligini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…