Sağol CNm.ben Kocaeli ünv yaptırdım.doktorum birer gün arayla transfer yaptı.tutunma şansı %20 artıyormuş.bugün de diğer yawrum transfer edildi be beklemeye geçtik hayırlısıyla
Benimde transferin 5.gunu valla usenmeseydim bugun eczaneye gidip 5 6 tane test alip geri kalan gunleri test yaparak gecirecektimmmasallah sabrinaaa☺insallah bebegin seninledir insallah saglikla kucagina alitsin cumlemizle beraber ☺2guncuk kalmissssKızlar nasılsınız bugün?
Benim şafak 2. Zaman azaldıkça sabır ve umutta azalıyor. Negatif sonuca kendimi hazırladım derken ya olmazsa ne yaparım diye düşünmeye başladım. Soğukkanlılığımı yitirdim maalesef. Kan testi günüm gelmeden asla idrar testi yaptırmam diyen ben bugün eczanenin önünden zor aldım kendimi ama başardım. Şimdi de ezcaneler kapanana kadar ofiste oyalanacağım ki akşam gidip alamıyım. bu 2 gün 20 gün gibi geçecek heralde
canım bende tam bilmiyorum doktorum öyle dedi yeni yılda transfer olucakmışBen bilmiyorum transfer ne zaman oluyor yumurtalar toplandıktan kacgun sonra acaba insallah
maaşllah canım biraz daha sabret umarım Rabbim gönlüne göre versin innnşşşaaallllaaahhhhhh :)Kızlar nasılsınız bugün?
Benim şafak 2. Zaman azaldıkça sabır ve umutta azalıyor. Negatif sonuca kendimi hazırladım derken ya olmazsa ne yaparım diye düşünmeye başladım. Soğukkanlılığımı yitirdim maalesef. Kan testi günüm gelmeden asla idrar testi yaptırmam diyen ben bugün eczanenin önünden zor aldım kendimi ama başardım. Şimdi de ezcaneler kapanana kadar ofiste oyalanacağım ki akşam gidip alamıyım. bu 2 gün 20 gün gibi geçecek heralde
Ayy ne guzel bir haber cuma gunu allah tamamina erdirsin ins.kucaginiza almayi nasip etsin :)) darisi biz gun sayanlarin basina :))Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeeeiki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
Gunaydin fistiklaaaar hayirli cumalar
bugun dr a gittik veeeeeiki kese gorduk ikizlerim olacak insallah rabbim tamamina erdirsin ikisini de saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah darida sizlere insallah opuyorum
Kizlar cok yazamiyorum kusura bakmayin ama okumaya calisiyorum kizim cok hareketli firsat buldukca dinleniyorum uzaniyorum bel ve kasikagrilari oluyor ikiz olduklari icin daha cok dikkat etmem gerekiyor.aklim sizde halide merseray jonguil ozlemtnc yelo cemre ve yeni gelen arkadaslar dualarimdasiniz moralinizi yuksek tutun bize de dua edin optum
Sağol CNm.ben Kocaeli ünv yaptırdım.doktorum birer gün arayla transfer yaptı.tutunma şansı %20 artıyormuş.bugün de diğer yawrum transfer edildi be beklemeye geçtik hayırlısıyla
Kızlar nasılsınız bugün?
Merhaba kizlar bugun 7, gunumuz bitti 8, gune gectik yavrumla 30,12,2014 kan testi tarihim oda annesine tutundu insallah hayirlisi ile heyecan doruklarda dun aksam bianda grip oldum burnum tikandi hapsuruyorum ins bisey olmaz kuzuma doktorumu aradimihlamur icebilirsin portakal suyu limon suyu dedi ins cok ilerlemez hrmen gecer su hastalik
insallah ikimizde hayirli haberler aliriz ozaman cnm :))) gunler yaklastikca dayanamaz oldum 9. Gunu idrar testi yapmamak icin kendimi zor durduruyorumHeyyyy test tarihimiz aynıymış hadi bakalım hayırlısı canımmmm...
insallah ikimizde hayirli haberler aliriz ozaman cnm :))) gunler yaklastikca dayanamaz oldum 9. Gunu idrar testi yapmamak icin kendimi zor durduruyorum
Ben de onu merak ettim birkac kez profiline baktim hep transfer sonrasi hcg sonuclari sayfasindaydicemrecinar kiz neredesin .ne old sonucnu
Canim belli olmaz iki gun sonra tekrarla ve moralini bozma lutfen insallah katlanir:) evet aynen oyle. İlgilendiginiz icin hepinize tesekkur ederim. Anca kafami toplayabildim. Sonucum iyi degil kizlar. 9. Gun 12.2 cikti. Ne yazikki ... Gonul isterdiki hamileyiiimmm diye haykirmak ama, boyle tuhaf bi sonucum var iste. Gec yazdigim icin kusura bakmayin lutfen.
2 gun beklemene gerek yok beme yarin tekrar yaptir artis varsa sorun yok benceYani, ya negatif ya pozitif bi sonuc bekliyodum ama boyle bi sonuc hic beklemiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?