Sagol canim insallah hayirlisi olur☺tedavinin t asamasi ne anlamadimm☺☺
Ayyy yaptiramadim yaa. Neyse yarina ne kaldi şurda. Yanliz cok stresliyim. Heyecan hic yok, umutta pek yok full stres. Yarin haberdar edicem sizi kizçelerim
Kız zeliş ne güzel bir haber canım arkadaşım çok mutlu oldum darısı bizim başımıza artık dua et bizekızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye ocak topiğine de yazıyordum, ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dediği düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim ayın 26 sından beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :)
Ayy cok sevindim cnm masallah :)) kacinci gun transferiydi ve kacinci gun baktin kandahamileyiiiiiim.Allahima binlerce sukurler olsun.Dilerim isteyen herkese Allah nasip eder.Çok mutluyum çok
agladım okurken cok duygulandım hayırlı olsun insallahkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye ocak topiğine de yazıyordum, ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dediği düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim ayın 26 sından beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :)
Canım transfer esnasında anestezi olmuyor aynı aşılma gibi 5 dk ya sürüyor ya sürmuyor aynı jinekolojik muayene gibi alttan muayene olduğunu düşün canım o kadar ondan sonra yatıyorsunKIzlar tüp transferde opu gıbı anestezı varmı yoksa anestesızmı yıne hortumlamı yolluyorlar ıcerı nekadar suruyor ıslem pazartesı ne bırgun kaldı heycanlııyım streslıyım transfer hakkınd abılgı verırmısınız
Ayyy super yaaaa muthis bisey olmali rabbim tamamina erdirsin hakkinda hayirlisi olsun canm cok sevindim senin adina sorununuz neydiki normal yolla hamile kalmissin ne guzelkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye ocak topiğine de yazıyordum, ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dediği düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyledünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim ayın 26 sından beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :)
Canım transfer esnasında anestezi olmuyor aynı aşılma gibi 5 dk ya sürüyor ya sürmuyor aynı jinekolojik muayene gibi alttan muayene olduğunu düşün canım o kadar ondan sonra yatıyorsun
canım mrb bende yeni başladım bugün 5. iğnemi oldum gonal f 137. 5 12 15 yumurta var dedi dr ayın birinde toplarız dedi 5 dklık bi işlemmiş zaten uyutuyolar seni uyandığında herşey bitmiş oluyo inş pozitifi görürüz canımherkeze merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bu gün tedavimin 2.ci günü iğnelerime başladım ilk denemem olacak yumurta toplama işleminden çok korkuyorum hiç bayilmadım daha önce panikatağım var lütfen bu işlemhakkında bilgi verirmsiniz cok heycanlıyım
tup bebek bebekleÂmin sagol cnm aşılamamı tüp bebekimibebekimi
sagol canımcanım mrb bende yeni başladım bugün 5. iğnemi oldum gonal f 137. 5 12 15 yumurta var dedi dr ayın birinde toplarız dedi 5 dklık bi işlemmiş zaten uyutuyolar seni uyandığında herşey bitmiş oluyo inş pozitifi görürüz canım
sen sadece gonal f mi kullandın
cok tesekkur ederim canim darisi en kisa zamanda sana. ve tum isteyenlere nasip etsincanım hayırlı olsunnnnnn çok güzelll rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekildee:)
tesekkur ederim canim 301 degerimmasallah goxun aydin. kac cikti degerin.kac embriyo transfer oldu?
anladım canım bende yarın çatlatmama iğnemi olcam 3 gün gonal f devamsagol canımevet şimdilik gonal f kullanıyorum bakalım pazartesi benimkiler ne kadar olmuş belli olacak
amin insallah isteyen herkese Allah nasip etsin insallahHayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım gözün aydın bu kaçıncı gün değerindi belki ikiz olabilirtesekkur ederim canim 301 degerim
hadi bakalım heycanlıyım ama her sonuca hazırlamaya calısıyorum kendimi şu bir ay bi geçse ne olacaksa olsaanladım canım bende yarın çatlatmama iğnemi olcam 3 gün gonal f devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?