ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ayyy yaptiramadim yaa. Neyse yarina ne kaldi şurda. Yanliz cok stresliyim. Heyecan hic yok, umutta pek yok full stres. Yarin haberdar edicem sizi kizçelerim

canim karmasik fuygular olmasi normal.insallah yarin erkenden git yaptir. hemen bize de sonucu yaz :)

Kız zeliş ne güzel bir haber canım arkadaşım çok mutlu oldum darısı bizim başımıza artık dua et bize

agladım okurken cok duygulandım hayırlı olsun insallah

Buarada kizlar tedavi sirasinda progesteron degerlerinize bakildi mi nasildi degerler transfer oncesi falan?
Ve nasil olmasi gerekiyor
Biyerde 1'in uzerine cikmamasi gerek diye okumustum benimki ustunde de :)

KIzlar tüp transferde opu gıbı anestezı varmı yoksa anestesızmı yıne hortumlamı yolluyorlar ıcerı nekadar suruyor ıslem pazartesı ne bırgun kaldı heycanlııyım streslıyım transfer hakkınd abılgı verırmısınız

Canım transfer esnasında anestezi olmuyor aynı aşılma gibi 5 dk ya sürüyor ya sürmuyor aynı jinekolojik muayene gibi alttan muayene olduğunu düşün canım o kadar ondan sonra yatıyorsun

Ayyy super yaaaa muthis bisey olmali rabbim tamamina erdirsin hakkinda hayirlisi olsun canm cok sevindim senin adina sorununuz neydiki normal yolla hamile kalmissin ne guzel

Canım transfer esnasında anestezi olmuyor aynı aşılma gibi 5 dk ya sürüyor ya sürmuyor aynı jinekolojik muayene gibi alttan muayene olduğunu düşün canım o kadar ondan sonra yatıyorsun

teşekkür ederım canım asılama gıbıyse kolay

canım mrb bende yeni başladım bugün 5. iğnemi oldum gonal f 137. 5 12 15 yumurta var dedi dr ayın birinde toplarız dedi 5 dklık bi işlemmiş zaten uyutuyolar seni uyandığında herşey bitmiş oluyo inş pozitifi görürüz canım
sen sadece gonal f mi kullandın

sagol canım evet şimdilik gonal f kullanıyorum bakalım pazartesi benimkiler ne kadar olmuş belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…