Hoşgeldin geldin canım benim doktorum gün aşırı çağırdı kimi doktor iki üç günde bir çağırıyor değişiyor canımHerkese günaydınlaaaaarrrr
Arkadaşlar 2 gündür giremedim buraya, bi geldim aman Allahım muhteşem haberler var. Zeliş ve Menes sizi yürekten tebrik ediyorum ikinize de acayip sevindim. Zeliş sen hepimize büyük nir umut ışığı oldun. Menescim aynı dra gittiğimiz için sen bana başka türlü bir sevinç verdin. İnşallah bende senin gibi sonuç alırım. Allah yavrularınızı size bağışlasın inanın çok mutlu oldum.
Menescim benim perşembe kontrolüm vardı. Cuma sabah tekrar kan vermemi istediler ama yumurtalarıma bakmadılar, sonra da salı sabah gelin dediler, çok şaşırdım, çok geç değilmi? Bundan sonra günaşırı çağırırlar bskarlar diye düşünüyodum ben. Seninde kontrol sürecin böylemiydi?
bugun kan testi yaptirmani tavsiye ederimKizlar gunaydin valah suan aglayarak yaziyorum aksAm yatarkrn karnim agriyofu bide belim adetolCakmis gibi az once yani transferimin 9.gunu tuvaletr gittim pedimde acik rengte kan vardi sulu kan gibiydi rengi pecete silince belli belirsiz kan gelmemisti bile karnim hala cok Agriyo ve deli gibi agliyorum olmadi galibadimi daha 2gunun vardi kan testind
Canım yumurtalar da hücreli derken heralde embiryonun hücresini soruyorsun... yumurta toplandıktan Sonra yumurta ile sperm döllendikten sonra embiryo oluyor ve her gün iki dört altı şeklinde bölünüyor ne kadar çok bölünürse o kadar iyi 3. Gün ve 5. Gün Arası bekleniyor 5. Gün embiryo hücresi artık sayılmayacak kadar çok oluyor ve blastosist embiryo oluyor bu embiryonun şansı biraz daha yüksek morula kısımda oluyor anne karnına tutunma şansı yüksek oluyor... yani herkes 5. Gün embiryosu olsun istiyor ama bu demek değilki 3. 4. Gun embiryoların şansı az 3.4. Gün embiryoya göre 5. Gün embiryosu bir tik ötede canımKızlar bu yumurtalarda hücreli ne anlama geliyor iyimi kotumu biraz bilgi alabilirmiyim
Herkese günaydınlaaaaarrrr
Arkadaşlar 2 gündür giremedim buraya, bi geldim aman Allahım muhteşem haberler var. Zeliş ve Menes sizi yürekten tebrik ediyorum ikinize de acayip sevindim. Zeliş sen hepimize büyük nir umut ışığı oldun. Menescim aynı dra gittiğimiz için sen bana başka türlü bir sevinç verdin. İnşallah bende senin gibi sonuç alırım. Allah yavrularınızı size bağışlasın inanın çok mutlu oldum.
Menescim benim perşembe kontrolüm vardı. Cuma sabah tekrar kan vermemi istediler ama yumurtalarıma bakmadılar, sonra da salı sabah gelin dediler, çok şaşırdım, çok geç değilmi? Bundan sonra günaşırı çağırırlar bskarlar diye düşünüyodum ben. Seninde kontrol sürecin böylemiydi?
Canım yumurtalar da hücreli derken heralde embiryonun hücresini soruyorsun... yumurta toplandıktan Sonra yumurta ile sperm döllendikten sonra embiryo oluyor ve her gün iki dört altı şeklinde bölünüyor ne kadar çok bölünürse o kadar iyi 3. Gün ve 5. Gün Arası bekleniyor 5. Gün embiryo hücresi artık sayılmayacak kadar çok oluyor ve blastosist embiryo oluyor bu embiryonun şansı biraz daha yüksek morula kısımda oluyor anne karnına tutunma şansı yüksek oluyor... yani herkes 5. Gün embiryosu olsun istiyor ama bu demek değilki 3. 4. Gun embiryoların şansı az 3.4. Gün embiryoya göre 5. Gün embiryosu bir tik ötede canım
Evet canım sanırım ikinci olduğu için koyarlar ama ilk tüp bebekte de koyacaklardı kalmadı bir tane zar zor orta kalite oluştu canım diğer embiryolar gelişimi geriden takip ettiği için onlardan seçip transfer etmediler... inşallah bu sefer iki tane kalır canımjongulim simdi sana bu sefer 2 tane embriyo transfer edecekler de mii :) ay cok guzeeeell :):):)
Hayırlı olsun canım benimde yarin toplanacak heyecanla bekliyorumkizlar bende tedaviye basladim puregon 300 verdi dun ilk igneyi doktorum yapti bugun ben yapcam 4gun sonra kontrole cagirdi
canim hayirlisi olsun insallah benim toplam 5 ignem var sen kac igne yaptin dozu nasildiHayırlı olsun canım benimde yarin toplanacak heyecanla bekliyorum
Canım ben 17sinde başladım 26 sina kadar kullandım son iki günde dozunu dusurdulercanim hayirlisi olsun insallah benim toplam 5 ignem var sen kac igne yaptin dozu nasildi
Canım benim inşallah pozitiftir bak şimdi heyecan yaptımKizlar sabah kani gorunce bide idrar testi yaptim 10 gibi ve silik cizgiyi esim gormus ve bagira bagira geldi hemen doktorumu aradik kanda gebelik baktirdedi konusalim sonra dedi simdi kanij sonucunu bekliyoz heyecan dorukta bugun transferin 9 gunu bakalim esim kan testi sonucunu almaya gitti :)
Hadi inşlh pozitiftir,dakikalar Geçmez artık.hemen yaz olur muKizlar sabah kani gorunce bide idrar testi yaptim 10 gibi ve silik cizgiyi esim gormus ve bagira bagira geldi hemen doktorumu aradik kanda gebelik baktirdedi konusalim sonra dedi simdi kanij sonucunu bekliyoz heyecan dorukta bugun transferin 9 gunu bakalim esim kan testi sonucunu almaya gitti :)
cok cok tesekkur ederim canim dilerim en kisa zamanda seninde guzel haberlerini bekliyorum.benim gun asiri cagirmislardi hepsindede hem test hem muayene olmustum.senin ignenin kacinci gunuyduHerkese günaydınlaaaaarrrr
Kizlar sabah kani gorunce bide idrar testi yaptim 10 gibi ve silik cizgiyi esim gormus ve bagira bagira geldi hemen doktorumu aradik kanda gebelik baktirdedi konusalim sonra dedi simdi kanij sonucunu bekliyoz heyecan dorukta bugun transferin 9 gunu bakalim esim kan testi sonucunu almaya gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?